Şimdi Ara

tablet tavsiyesi 20k civarı (ipad vs. oneplus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar pubg için tablet almayı düşünüyorum. 17 bine ipad 11 a16 işlemcili alabilrim ama 1.5m civarı anttu puanı var yani aşırı güçlü değil ama apple stabilitesiyle sorun çıkarmaz diye düşünüyorum tek sevmediği yönü 60hz olması cicdden çağdışı ama en bütçeye uygun tablet de bu.

diğer seçenek ise bütçemi biraz üstünde 23-24k civarına oneplus 3 bulunabiliyo. sd elite yaklaşık 3m antutu puanı var 12 ram var 144hz her şeyi üst düzey ama işte grantisiz olacak.

sizce hangisi. içimden geçen oneplus tabii her açıdan daha iyi ama garantisiz olması ve güvenilir satıcı bulma işi düşündürüyor apple alıp geçsem mi pt den diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam tekrar satmayı düşünmüyorum açıkçası 3-5 sene oyundan sıkılana kadar gider. amacım satarkenki piyasası değil de şu anki oyun deneyimi

Orijinalden alıntı: dodofran

sonuç: 256 gb lik ipad 10umu 17k ya satıp aynı fiyata pt den ipad 11 aldım

@redwyne hocam onaylı olmadığından dm atamıyorum pt poziitf teknoloji eğitim indirimiyle ordan daha ucuza alınıyor ama şu an kasım indirimleriyle normal sitelerde de benzer fiyatlar var zten

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.