Şimdi Ara

Lenovo Tab K11 Gen 2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, engelli bir öğrenci kardeşimize tablet alacağız.

Aslında yeni konu açacaktım fakat buraya yazmak daha doğru olacak sanırım.

Bütçemiz maksimum 10 bin TL.

Kalemli olması işine yarar diye düşündük.

2 seçenek bulabildim:

Huawei'i maalesef elemek zorundayım çünkü GBox gibi çözümlerle uğraşacak durumda değil kardeşimiz.

Lenovo konusunda da bu Gen 2 olan versiyonun hiçbir videosuna vs. rastlayamadım önceki modelden farklı olarak RAM (8 GB) ve ekran çözünürlüğünde (2.5K) iyileşmeye gidilmiş sanırım. Ayrıca işlemcisi de Dimensity 6300. Epey sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Açıkçası bana ürün çok cazip geldi fakat yeni olduğundan çok az yorum var. Bilgili kardeşler aydınlatabilirse çok sevinirim, bu tablet alınır mı?

• sa hocam ben de aynı durumdayım. benim kriterlerim arasıdna 10 000 altı olup avuç içi red özelliğine sahip bir tablet almak var. bu tablet bunu karşılıyor gibi, ne yaptınız bir karara varabildiniz mi? ben de kararsız kaldım.

TechBear Broyoutube
    Hey, wat’s up. The Lenovo Tab P11 tablet became a hit in many markets upon its release. No surprise there. It wasn’t anything top-tier or flagship. But it was a well-balanced, versatile tablet that was worth the money. And now, I have the second generation in my hands, aptly named: Lenovo Tab P11 Gen 2. Let’s see what Lenovo has come up with this time.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQGkcf1dUxY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romalımarcus -- 28 Ekim 2025; 15:43:18 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.