|
Uygun fiyatlı iPad ve M4 işlemcili iPad Air yakında geliyor
-
-
Zaten tasarımını değiştirseler ucuza satmazlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ucuzlasın artık
_____________________________ -
Keşke lamine ekran olsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ipad air oled yapacaklarina ki buyuk ihtimal yine PWM sorunlari olacakdir ve 60hz tabikide.Bunun yerine IPS 120Hz yapmalari cok daha iyi bir secim olacakdir.
Apple bizim semt pazarında Elma satsa onu da herkesten pahalı satar kesin..:) Pardon bizim yöneticiler ona el atar vergilerle Appleden yine fazla kazanmanın yolununu bulurlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafman09 -- 9 Şubat 2026; 13:35:27 >
-
Bunlar Pro’ya göre çok ucuz ve Android tabletlerle rekabet ediyorlar.
M serisi işlemciye geçerse bende eve bir tane alabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Düz ipad'in fiyatı bence tam olması gerektiği gibi ancak 120 hz ekranın Air'de bile olmaması çağdışı ..
Sırf oled+120 hz nedeniyle ipad pro düşünüyorum ancak macbook pro varken gereksiz geliyor o kadar para harcamak.
aynen katılıyorum sadece işlemcisini yükseltip satışa sunacaklar M4 air en azından 120 hz olması gerekli..
ben de MacBook Pro M3 Pro sahibiyim iPad Pro alsam mı diye düşünüyorum sonra sizin gibi ne gerek var diyorum
Evet aynı durumdayız hocam .. Bu mart ayında düz yeni iPad 'i şimdiki fiyatına güncellerlerse almayı planlıyorum veya air 120 hz gelirse. Onun dışında ikna olamıyorum iPad Pro 'ya zaten MacBook Pro varken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 17 Şubat 2026; 23:49:39 >_____________________________ -
air'ı 120 yapmıyorlar yine sanırım hocam M4 işlemci koyup satacaklar
Evet hocam söylentiler o yönde mart ayında görücez artık.. Eğer 120 gelmezse düz iPad alıp geçebilirim . Veya 2027 ye öteleyebiliri alım fikrimi bakalım.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt