Şimdi Ara

12k Civarı Android Telefon Önerisi Gerek - Konuşma + Kamera

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler herkese arkadaşlar.bi 10 yıldır kullandıgım mi max 2 telefonum artık çok sorun çıkarmaya başladı,hiç istemesemde degiştirmek gerekiyor malasef.arka kapak ayrıldı,kapatma tuşu komple gitti,biçok uygulamayı desteklemiyor artık filan işte :)

mecbur kalmazsam telefon kullanan birisi degilim.birisi ararsa alo derim + e ticaret yapıyorum.yani ürün resimleri çekmek için kamera önemli oldu.şuan annemin Redmi 12 8 GB 128 GB telefonu ile çekiyorum resimleri,en azından bu seviyede resimler çeken bi yeni telefon düşünüyorum.aynı olmasın diye farklı bi ürün almak istiyorum,10-12k civarında bütçe ayırabilirim.telefon pek kullanmadıgım için modellerden filanda anlamıyorum haliyle.kendi araştırmalarımda Redmi Note 14 8 GB 256 GB buldum bu fiyatlarda.kullanım amacım için sizce uygun mudur?yoksa farklı önerileriniz var mı acaba?telefondan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

edit : sonradan aklıma geldi,telefon alıcak olursam ilk bakıcam telefon HONOR 200 olsun diye not almışım.limitimin üzerinde ama parasına degerse,onuda düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbaz -- 25 Mayıs 2025; 2:50:35 >

• a36 da bakılabilir uzun ömürlülük açısından 6 senelik güncelleme sözü verildi. onun dışında honor 200 de çok iyi telefon bütçenizin üstünde olsa da üzmez. düz note 14 de işinizi görür elbet ama çıkılabiliyorsa a36 honor 200 den bri alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.