iyi geceler herkese arkadaşlar.bi 10 yıldır kullandıgım mi max 2 telefonum artık çok sorun çıkarmaya başladı,hiç istemesemde degiştirmek gerekiyor malasef.arka kapak ayrıldı,kapatma tuşu komple gitti,biçok uygulamayı desteklemiyor artık filan işte :) mecbur kalmazsam telefon kullanan birisi degilim.birisi ararsa alo derim + e ticaret yapıyorum.yani ürün resimleri çekmek için kamera önemli oldu.şuan annemin Redmi 12 8 GB 128 GB telefonu ile çekiyorum resimleri,en azından bu seviyede resimler çeken bi yeni telefon düşünüyorum.aynı olmasın diye farklı bi ürün almak istiyorum,10-12k civarında bütçe ayırabilirim.telefon pek kullanmadıgım için modellerden filanda anlamıyorum haliyle.kendi araştırmalarımda Redmi Note 14 8 GB 256 GB buldum bu fiyatlarda.kullanım amacım için sizce uygun mudur?yoksa farklı önerileriniz var mı acaba?telefondan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. edit : sonradan aklıma geldi,telefon alıcak olursam ilk bakıcam telefon HONOR 200 olsun diye not almışım.limitimin üzerinde ama parasına degerse,onuda düşünebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbaz -- 25 Mayıs 2025; 2:50:35 > |
Bildirim