Cihaz Iphone 7 arkadaşlar, pil sağlığı %72 seviyesinde. Konforu bayağı düşürdü bu durum. Orijinal bataryasının markası nedir bilen arkadaşlar var mı? Deji tavsiye ediliyor orijinalle farkı var mıdır? |
İphone 7 Batarya Tavsiyesi

-
-
-
Öncelikle detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum hocam. Telefon 4 yıllık, şimdilik bir süre daha kullanırım gibi. Önceliğim güvenlik, ısınma patlama gibi şeyler duyuyoruz malum :) Bu anlamda sağlam olması önemli.
Deji ve Troy arasında verimlilik açısından çok bir fark yok sanırım. Bulunduğum yerde Apple yetkili teknik servisi yok. İnternetten alıp bir arkadaşa taktırmayı düşünüyorum. Troy mantıklı geldi o halde
-
Birçok cihazda deji kullandım ve halen kullanıyorum. Yüksek kapasitelileri biraz daha pahalı ancak sürekli onları tercih ediyorum, daha fazla ekran süresi veriyorlar. Size de tavsiye ederim. Kendi web sitelerinde pazar yerlerine göre daha uygun fiyatla satıyorlar, kargo da bedava. Aklınızda bulunsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam evet deji'yi bir çok kişiden duydum memnun olduklarını söyledier. Yüksek kapasite derken satın alırken seçme şansımız var mı? Genelde 2300 mAh görüyorum bundan daha yükseği var mı?
-
2300 olan yüksek kapasitelisi.
https://www.deji.com.tr/iphone-7-batarya-mucize-batarya-deji-2300
Normali 1960 mah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyless -- 13 Aralık 2021; 19:1:38 >
Anladım. 2300 ancak yeterli olur bana da sanırım
-
Sizin pil sağlığınız %72 ise takriben 1400-1450 mah kadar gerçek kapasiteniz var demektir. Şuan 4 saat ekran süresi alıyorsanız 2300 mah olanı taktığınızda 7 saate kadar çıkabilir.
Aynen öyle doğrudur. Son zamanlarda da bir anda çok hızlı düşmeye başladı şarj, tamamen bitik denilebilir.
-
Deji pili hem kendi telefonumda hem de ailemin telefonlarında kullandım. Sıfır sıkıntısız senelerce kullanıyoruz. Kesinlikle öneririm. Boş yere orijinale o kadar para vermeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler dikkate alacağım
-
Benimde telefonmun şarjı hemen bitmeye başladı, şarja takıyorum çıkarıyorum pil yüzdesi düşüyordu ve telefoncuya gittim performansı yüksek iyi bir batarya takmasını söyledim bana rova batarya kullanmamı ve iyi olduğunu söyledi bende kabul ettim. 4 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısı görmedim. Rahat rahat sosyal medyada takılabiliyorum ve sarjım hemen bitmiyor rova batarya kullanmanızı öneririm.
rova bilişim
Apple iPhone 7 Batarya Pil 2300 mAh (Yüksek Kapasiteli)https://www.rovabilisim.com/iphone-7-batarya-pil?search=iphone%207&category_id=0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X