Şimdi Ara

İphone 7 Batarya Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihaz Iphone 7 arkadaşlar, pil sağlığı %72 seviyesinde. Konforu bayağı düşürdü bu durum. Orijinal bataryasının markası nedir bilen arkadaşlar var mı? Deji tavsiye ediliyor orijinalle farkı var mıdır?

• Kullanım amacınız ve süresine bağlı. Telefonu uzun vade kullancaksanız ben olsam hiç acımam orjinal takar geçerim 2-3 sene daha kullanırım. Ama 1-2 yıl içinde değiştiricem zaten ne gerek var orjinale dersen deji de üzmez. Kullanan çok olumlu yorumda çok. Gelelim aradaki farka

Orjinal

Deji

Bulunduğun bölgeye göre değişir fiyatı
    Telefoncularda veya teknik servislerde sonuçta takma parası işçilikte alır.250-300 arası deji ortalama bulursunuz aradaki fark 219 tl değermi değmezmi sizin tercihinize kalmış. Ben kendi iphone 8 imi sene başında 350 tl ye değiştirdim bataryasını troyda apple orjinal. 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum. Malum yeni telefonların fiyatları uçmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• papadoc. kullanıcısına yanıt

Öncelikle detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum hocam. Telefon 4 yıllık, şimdilik bir süre daha kullanırım gibi. Önceliğim güvenlik, ısınma patlama gibi şeyler duyuyoruz malum :) Bu anlamda sağlam olması önemli.

Deji ve Troy arasında verimlilik açısından çok bir fark yok sanırım. Bulunduğum yerde Apple yetkili teknik servisi yok. İnternetten alıp bir arkadaşa taktırmayı düşünüyorum. Troy mantıklı geldi o halde

• Pegasus ! kullanıcısına yanıt
    Birçok cihazda deji kullandım ve halen kullanıyorum. Yüksek kapasitelileri biraz daha pahalı ancak sürekli onları tercih ediyorum, daha fazla ekran süresi veriyorlar. Size de tavsiye ederim. Kendi web sitelerinde pazar yerlerine göre daha uygun fiyatla satıyorlar, kargo da bedava. Aklınızda bulunsun.

• Keyless K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam evet deji'yi bir çok kişiden duydum memnun olduklarını söyledier. Yüksek kapasite derken satın alırken seçme şansımız var mı? Genelde 2300 mAh görüyorum bundan daha yükseği var mı?

2300 olan yüksek kapasitelisi.
    https://www.deji.com.tr/iphone-7-batarya-mucize-batarya-deji-2300

Normali 1960 mah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyless -- 13 Aralık 2021; 19:1:38 >

Anladım. 2300 ancak yeterli olur bana da sanırım

Sizin pil sağlığınız %72 ise takriben 1400-1450 mah kadar gerçek kapasiteniz var demektir. Şuan 4 saat ekran süresi alıyorsanız 2300 mah olanı taktığınızda 7 saate kadar çıkabilir.

Aynen öyle doğrudur. Son zamanlarda da bir anda çok hızlı düşmeye başladı şarj, tamamen bitik denilebilir.

• Deji pili hem kendi telefonumda hem de ailemin telefonlarında kullandım. Sıfır sıkıntısız senelerce kullanıyoruz. Kesinlikle öneririm. Boş yere orijinale o kadar para vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler dikkate alacağım

• Benimde telefonmun şarjı hemen bitmeye başladı, şarja takıyorum çıkarıyorum pil yüzdesi düşüyordu ve telefoncuya gittim performansı yüksek iyi bir batarya takmasını söyledim bana rova batarya kullanmamı ve iyi olduğunu söyledi bende kabul ettim. 4 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısı görmedim. Rahat rahat sosyal medyada takılabiliyorum ve sarjım hemen bitmiyor rova batarya kullanmanızı öneririm.

İphone 7 Batarya Tavsiyesirova bilişim
    Apple iPhone 7 Batarya Pil 2300 mAh (Yüksek Kapasiteli)
    https://www.rovabilisim.com/iphone-7-batarya-pil?search=iphone%207&category_id=0
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.