Şimdi Ara

Taahhüt Bitmek Üzere Cayma Bedeli ve Hat Değerine göre Türknet'e Geçmeli Mi ? [ Bilgililer Yardım ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Şimdiden Teşekkür Ederim .

TTnet hipernet limitsiz 24Mbps + ALO Paket 250DK 75GB AKN 67.50 TL paketindeyim . Şöyle bir durum var internet 18 haziran 2018 bitiyor telefon 1 ağustos 2018 aralarında 1.5 ay farkı var , ben şu anda TURKNET geçsem ne kadar cayma bedeli çıkar ?

2. olarak hat değerlerinin fotoğrafına bakarak TURKNET ne kadar hız alırım yardımcı olur musunuz ?

Taahhüt Bitmek Üzere Cayma Bedeli ve Hat Değerine göre Türknet'e Geçmeli Mi ? [ Bilgililer Yardım ]

3. olarak 10 senelik TTnet kullanıyoruz . Telefon Numarası değişir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagcesmeli41 -- 30 Mayıs 2018; 21:14:3 >

• Türknet 35 mbite kadar veriyor en fazla yapa farklı yapada şansın olması için santrale yakın olman lazım yoksa şuan kullandığın hıza muhtaç kalırsın.

Telefon numarası değişmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Türknet 35 mbite kadar veriyor en fazla yapa farklı yapada şansın olması için santrale yakın olman lazım yoksa şuan kullandığın hıza muhtaç kalırsın.

Telefon numarası değişmez.
    Teşekkürler hocam , Türknet sitesinden adrese göre hız baktığımda 35Mbit gösteriyor santral yakınlığını nasıl öğrenebilirim. Türk Telekom ile Türknet santralleri farklı mı ?
  • Aynıda yapa olarak verdiği zaman türknet kendi altyapısı vs sayılıyor ama fiber üzerinden vermiyor bakır kablo ile gidiyor santrale uzaklık faktorü araya girincede hızın düşüyor doğal olarak santral uzaklıgını sorarak öğrenebilirsin sen şuan mahalledeki geniş bant kabininden hızlı alıyorsun diye uzaklığın önemi yok mahallendeki kutuya yakın ol şuanlık tabi :)
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda paylaştığım hat değerlerinden belli olmaz mı ? Şöyle söyleyeyim Türk Telekom ekiplerinin port taktığı felan kutu eve 30-40m hocam
  • Ana santralin belli olmaz o değerlerde saha dolabına uzaklık belli olur.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    AMC A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam
  • Önemli değil hocam ama bence değişme sağlayıcını yada farklı sağlayıcıya geçin.
    hocam baktım da bizim evdekiler telefon kullanıyor , net speed'de telefon yok . diğer sağlayıcılarda çoğunda AKN sonrası hız düşüyor . Turknet hakkında çok sorun gördüm de en makul fiyat akn olmaması iyi geldi bana ama dediğiniz gibiyse sitede ben 35mbit görünce hep o hız gelir felan diye düşündüm orada yanılmışım şu an çok kararsız kaldım
  • Gelir hocam o hız sıkıntı etme yapa vs yazmıyorsa alırsın 35 mbiti.
    Böyle hocam
  • Tamamdır hocam sıkıntı yok alırsın 35 mbiti bi aksilik olmazsa.
    çok teşekkürler hocam . 24 mbit alsam da yeter bana hız düşmesin 8mbit felan başka birşey istemiyorum
  • Rica ederim hocam hat iptali yapmadan internetinizi taşıma yapın olaysız halledilir.
  • Tercih senin:

• Yapa olmadığı için en fazla 35/3 alabilirsiniz yapa olsa bile santral e çok yakın olmak lazım güzel hızlar almak için yapa var ve uzak ise hız sürünyor turknet te maliyetten kaçmak için sizi geçiriyor yapa ya ve iptal ediyorsunuz vae de 24 35 alırken yapa da tek haneli sayılara düşebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 31 Mayıs 2018; 1:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 88 veya 18 ile başlayan 10 haneli devre numaranızı(tt de hizmet numarası olarak geçiyor) ve tt alo daki telefon numaranızı türknet e veriyorsunuz onlar kendi üstüne devir alıyor. Sinyal türknet e geçtikten sonra hızınız 35/3 e yükseltilir.

şu an geçer iseniz çıkacak taahhüt bozma bedelinin 120 tl sini türknet 6 ay 20 tl indirim yaparak karşılıyor tt ye yine siz ödüyorsunuz

bir türknet linin davet kodunu kullanır iseniz 3. faturanız bedava (kod verenin de borcu olmayacak)

https://turk.net/turknet-karnesi/

https://turk.net/destek/nasil-yaparim.html

https://turk.net/destek/sss.html

bu 3 linki geziniz :)

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    anladım hocam çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.