Şimdi Ara

System of a Down Türk lere hakaret etti (köpek,türk) .Dinllersek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu grup ermeni asıllıymış.biraz araştırdım lonely day ve chop suey şarkıları güzel sözlerini bilmiyorum bunların.ama holy mountain şarkısında liar falan Atatürk e hakaret ediyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 18 Mart 2008; 23:50:07 >

• Ben hiçbir şarkısında ne Atatürk kelimesinin nede diğer Osmanlı padişahlarının isimlernin geçtiğini duymadım. Holy Mountains klibi diye yayınlanan klip bir provokedir. System Of A Down ve Colombia Records imzası taşımıyor. Yani birkaç malın oluşturduğu bir videodur. Alternatif Rock gurubudur. Uzun zamandır dinlemiyorum ama en sevdiğim gruplardan biridir. Sen dinlemeye devam et. System Of A Down 'a laf atın sonra gidip Ahmet Kaya dinleyin. Kendinizle çelişiyorsunuz. Bu cevabımı çobuk oku ve anla çünkü bu topic çok yakında kitlenebilir. Kendini bilmezlerle, tartışmayı bilmeyenlerle dolup taşacak. Küfürler, hakaretler birbirini kovalayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben hiçbir şarkısında ne Atatürk kelimesinin nede diğer Osmanlı padişahlarının isimlernin geçtiğini duymadım. Holy Mountains klibi diye yayınlanan klip bir provokedir. System Of A Down ve Colombia Records imzası taşımıyor. Yani birkaç malın oluşturduğu bir videodur. Alternatif Rock gurubudur. Uzun zamandır dinlemiyorum ama en sevdiğim gruplardan biridir. Sen dinlemeye devam et. System Of A Down 'a laf atın sonra gidip Ahmet Kaya dinleyin. Kendinizle çelişiyorsunuz. Bu cevabımı çobuk oku ve anla çünkü bu topic çok yakında kitlenebilir. Kendini bilmezlerle, tartışmayı bilmeyenlerle dolup taşacak. Küfürler, hakaretler birbirini kovalayacak.

teşekkürler.zaten hakaret videosu youtube de yapılmış.ve sözlere baktım ben de öyle bişey görmedim şarkıları da güzel ama ..

• bizim gençlerde ne olursa olsun güzel müzik yapıyolar ayağına hümanist tavırlar içerisinde severek dinlemeye devam ediyorlar..

beyler sizin hiçbişeyden haberiniz yok sanırım.. ben televizyonda kendi gözlerimle gördüm ermeni soykırımı ile ilgili protestolara katıldıklarını youtube videolarından bahsetmiyorum..Adamların savundukları şey belli bu kadar körü körüne iyimser olmayın .Saf olmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 18 Mart 2008; 23:53:30 >
  • Doğru dedin Ahmet kayanında türküsü var
    Kürdüz ölene kadar, vallahi biz dostu özledik vallahi biz apoyu özledik diye
    hatta dün bi topiim vardı arkadaşlar hatırlar bu mevzu yüzünden
    bunlar olağan şeyler sadece nefrettir, biletlerindende türkler ve köpekler giremezler yazıyormuş doğru biliyorsam
  • güzel müzik yapıyolar ama
  • Evet,
    ermeni soykırım destekçisiler,kendilerinden nefret ederim ama
    şarkılarını dinliyorum.(olaya sanatsal bakmak gerek,kişisel değil)

Şimdi çıkar bir tane sözde milliyetçi ( ) , beni vatan haini ilan eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bu grup Ermeni asillidir ve Holy Mountains sarkilari Turklere kufur etmektedir.. Sozlerini dikkatli okursaniz bunu fark edersiniz. Bi zamanlar benim de cok sevdigim bir gruptu fakat bu olaylardan sonra sogudum bu gruptan.. Sizin dinlemenize karsimiyorum ama en azindan nasil bir gorus barindirdiklarini bilmenizi istiyorum. Bu grubun konser afislerinde de Turklere hakaret icerici resimler bulunmaktadir, Muzik Bolumu'nde bulabilirsiniz..

Herkese iyi geceler diliyorum, iyi forumlar.
  • Günaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Beyler bu grup Ermeni asillidir ve Holy Mountains sarkilari Turklere kufur etmektedir.. Sozlerini dikkatli okursaniz bunu fark edersiniz. Bi zamanlar benim de cok sevdigim bir gruptu fakat bu olaylardan sonra sogudum bu gruptan.. Sizin dinlemenize karsimiyorum ama en azindan nasil bir gorus barindirdiklarini bilmenizi istiyorum. Bu grubun konser afislerinde de Turklere hakaret icerici resimler bulunmaktadir, Muzik Bolumu'nde bulabilirsiniz..

Herkese iyi geceler diliyorum, iyi forumlar.

Küfür dediğin kısım burası galiba

Liar, demon, killer back to the river Aras
    Yalancı, şeytan, katil Aras nehrine geri dön

Ne çok büyütmüşsünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben hiçbir şarkısında ne Atatürk kelimesinin nede diğer Osmanlı padişahlarının isimlernin geçtiğini duymadım. Holy Mountains klibi diye yayınlanan klip bir provokedir. System Of A Down ve Colombia Records imzası taşımıyor. Yani birkaç malın oluşturduğu bir videodur. Alternatif Rock gurubudur. Uzun zamandır dinlemiyorum ama en sevdiğim gruplardan biridir. Sen dinlemeye devam et. System Of A Down 'a laf atın sonra gidip Ahmet Kaya dinleyin. Kendinizle çelişiyorsunuz. Bu cevabımı çobuk oku ve anla çünkü bu topic çok yakında kitlenebilir. Kendini bilmezlerle, tartışmayı bilmeyenlerle dolup taşacak. Küfürler, hakaretler birbirini kovalayacak.

• arkadaşlar bütün ayrıntıları burdan bakabilirsinizz

http://www.anti-soad.org/
  • Hepinize Günaydın.

Dinlediğiniz sözleri bir merak edip araştırsanız daha önce öğreneceksiniz.Ben bu forumda imzasında bu grubun ismini bilemeden taşıyan ve öven 4-5 kişi uyardım.

Ki halen bu gurubu savunanlar var.Bu grup bir konserinde konser biletinin arkasına "Türkler ve köpekler giremez" yazdırmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 19 Mart 2008; 0:27:20 >
  • Hiç dinlemiyorum. Bilgisayarımdada kimseye dinletmiyorum.
  • onların akıldan çıkmayan görünüşlerini hissedebiliyor musun?
    onların akıldan çıkmayan görünüşlerini hissedebiliyor musun?
    yalancı, katil, şeytan
    aras nehri'ne dön
    birinin anlamsız bakışları
    kendini savaşta hissetti
    yalancı, katil, şeytan
    aras nehri'ne dön
    özgürlük, özgürlük, özgürüz, özgürüz
    kutsal dağları duyabiliyor musun?
    yalancı, katil, şeytan
    aras nehri'ne dön
    biri hepsini kana boyayın dedi... öldürün dedi onları
    yalancı, katil, şeytan
    aras nehri'ne dön
    onların hepsi geri döndü
    dağın yamacında dinleniyorlar
    öğrendik ki sizde hiç
    gurur yokmuş, katiller, i.neler
    aras nehri'ne dönün
    onların hepsi geri döndü
    dağın yamacında dinleniyorlar
    öğrendik ki sizde hiç
    gurur yokmuş, katiller, i.neler
    aras nehri'ne dönün

•  System of a Down Türk lere hakaret etti (köpek,türk) .Dinllersek ?

Sanata siyaseti sokmayin dersiniz ama siyaseti sokanlari da dinlersiniz...

Buyrun zevkle dinleyin...

• Konser biletiymiş, afişiymiş, şarkı sözüymüş hepsini geçtim, sonuçta bu adamlar soykırımı destekliyor mu? Destekliyor.

Ha bizim millet dinler, elin AB'si, ABD'si de soykırımı destekler ama başımızdakiler yanlarından ayrılmaz, emirlerinden çıkmaz.
    Sonuç olarak imam - cemaat ilişkisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Hepinize Günaydın.

Dinlediğiniz sözleri bir merak edip araştırsanız daha önce öğreneceksiniz.Ben bu forumda imzasında bu grubun ismini bilemeden taşıyan ve öven 4-5 kişi uyardım.

Ki halen bu gurubu savunanlar var.Bu grup bir konserinde konser biletinin arkasına "Türkler ve köpekler giremez" yazdırmıştır.

bu konser slayer konseridir.
    soad alt gruptur... doğrudur..
    sonradan ahmet kaya kosnerleri içinde aynı şeyleri söyleyip olayı efsaneleştirdiler..
  • Ermeni soykırımı inkar eden tek bir ermeni olduğu sanmıyorum şu dünyada. O açıdan sizce şaşırtıcı birşey mi adamların bu hali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.