Şimdi Ara

D-Smart'tan Disney Plus'a Atatürk göndermesi: Geldikleri gibi giderler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • D-Smart'tan Disney Plus'a Atatürk göndermesi: Geldikleri gibi giderler
    Disney Plus’ın Atatürk dizisini platformda yayınlamama kararı almasına tepkiler sürüyor. Ermenilerin iptal edilmesini istediği dizi, Disney+'ta yayınlanmayacak. İki bölümlük filme dönüştürülerek FOX TV’de yayınlanacak ve sadece Türkiye’de sinemalarda gösterime girecek.



    Ayrıca Bkz.Disney Plus’dan beklenen “Atatürk” açıklaması geldi



    "Geldikleri gibi giderler"



    Disney Plus’ın bu kararına bir tepki de D-Smart’tan geldi. Dün oynanan Galatasaray-Zalgiris Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçını yayınlayan D-Smart, maçın başlangıcında, devre arasında ve sonunda Atatürk’ün “Geldikleri gibi giderler” sözünün yer aldığı bir reklam bandına yer verdi. Reklam bandında Disney’in mavi çizgisi ve artı sembollerine yer verilerek doğrudan Disney Plus’a gönderme yapıldı.






    Maçın ilk yarısı tamamlandığında yine aynı bant ekrana geldi ve maçın spikeri şu ifadeleri kullandı:



    “Bu güzel ülkenin yerli ve milli dijital platformu, Türkiye’nin değeri D-Smart olarak biz buradayız. Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Cumhuriyetin 100. yılında daha çok çalışacağız. Bu mesajı verelim. Geldikleri gibi giderler diyelim.”



    Türk halkı, Disney Plus'ı iptal etmeye başladı. Twitter’da #Disneyiptalet etiketi iki gündür TT listesinde yer alıyor. Ayrıca platformun reklam yüzü olan Tarkan gibi ünlü isimlerden de Disney Plus’a tepki geldi. Disney Plus hakkında RTÜK tarafından inceleme başlatıldı.









  • Disney+'ın pazara girerken öne sürdüğü vaatlerini yüzüne gözüne bulaştırıp suçlu olduğunu kabul edelim. Ancak Dsmart gibi yıllardır varlığını unuttuğumuz ve 16mbps gibi çağ dışı interneti "sınırsız" güzellemesi altında 12 ay tahattütle 284 liraya vatandaşa deyim yerindeyse kitlemeye çalışan firmanın da hamasi göndermeleri ve pr arzusu ayrı bir komik oluyor.
  • o değilde neden atatürk arkasına saklanan okadar ünlü sözde sanatçılardan ses çıkmadı anlayamadık.. neden sesiniz çıkmıyor.
  • D Smart da sakalında :)
  • mobil_kirpi M kullanıcısına yanıt

    Filmlerinde,reklamlarında yer alamazlar,sponsor bulamazlar da ondan sesleri çıkmıyor.


    Onların Atatürk sevgisi çıkarlarına dokunduğu an sona erer...

  • Ermeni lobisi bu kadar güçlümüymüş
  • mobil_kirpi M kullanıcısına yanıt
    Atatürk'çü geçinenleri sizler hala gerçek Atatürk'çümü sanıyorsunuz size tavsiyem Hulki çevizoğluna biraz kulak vermeniz bakın o ne diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 3 Ağustos 2023; 13:58:53 >
  • DH olarak ilk siz elinizi taşın altına koyun, forumdaki Disney bölümünü komple silin.
  • Tepki iyi hoş da bir rakip ticari firmanın bu şekilde tribünlere oynaması bana çok kolpa, samimiyetsiz geliyor. Ayrıca Mesut Çevik dün yayınladığı videoda güzelce açıklamış.






  • Demirören(D-smart) ilk önce Ziraat Bankası'na taktığı borcu ödesin. D-Smart'tan Disney Plus'a Atatürk göndermesi: Geldikleri gibi giderler 

  • Disney+'ın pazara girerken öne sürdüğü vaatlerini yüzüne gözüne bulaştırıp suçlu olduğunu kabul edelim. Ancak Dsmart gibi yıllardır varlığını unuttuğumuz ve 16mbps gibi çağ dışı interneti "sınırsız" güzellemesi altında 12 ay tahattütle 284 liraya vatandaşa deyim yerindeyse kitlemeye çalışan firmanın da hamasi göndermeleri ve pr arzusu ayrı bir komik oluyor.
  • Hadi şimdi de Dsmart abonesi olun :)
  • Ulan şu Ortadoğu toplumları kadar herşeyin(dinin de, Atatürkçülüğün de) içini boşaltan bir toplum gelmemiştir yeryüzüne; yerli ve milliymiş; yerli malı haftası ne zamandır kutlanmıyor, bu konuda şimdiye kadar hiç bi farkındalık oluşturdunuz mu? Yerliymiş... Yersen!
  • Netflix,AmazonPrime,Disney'in gitmesi D-Smart'ın işine gelir.


    Konu Atatürk değil konu islamcı kesimin lgbti düşmanlığı olduğu için zaten bu platformları kapatmaya bahane arıyorlardı istedikleri ayaklarına geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 3 Ağustos 2023; 14:26:48 >
  • Çok ta umurlarında menfaat var yazarlar tabii. Pazardan birini silecekler.
  • Aynı hizmet veren bir firmanın tribünlere oynaması inandırıcı gelmez. Geldikleri gibi giderler sözünü söylemek rakip bir firmaya kalmadı. Halk bunun en güzel cevabını üyelikleri iptal ederek söylemiş.
  • mobil_kirpi M kullanıcısına yanıt

    Para varya insanın kendisini satın alırda ondan. Ufak bir şey söylemek, bir sürü işten eder. Aç kalma korkusu insanın varlığını sorgulatır. İnsan aç kalınca ne vatan görür gözü nede başka bir şey. Bakmayın böyle bazıların benim kimseye eyvallahım yok demesine. Lafta herkes vatan sever, soğan ekmek yerler.

  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

    Acaba döktük dedikleriniz kalmış olabilir mi?

  • Adamlar hiç Atatürk mevzusuna girmeden,Netflix gibi kendi küresel politikalarıyla Türkiye'ye girse idi sıfır sıkıntı yollarına devam ederlerdi :) Demek ki neymiş,yerinden kaldıramayacağın taşı oynatmaya çalışmayacaksın :)

    Diğer benzer platformların ve çeşitli odakların da hemen taşlamaya başlaması ayrı bir trajikomik durum oluşturmuş.Hayrola,sizin yayın içeriğiniz de Atatürk ile ilgili yapımlar var ve yenilerini de destekliyorsunuz da bizim mi haberimiz yok :) Sen Atatürk'ün A'sını anma-görmezden gel.Elin oğlu birşeyler yapmaya çalışsın ama yapamayınca hebele hübele yap.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.