Şimdi Ara

Suv ile station wagon arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 27 ağustosa inşallah düğün yapıyorum yetmeyecek golf satılmak üzere arabayı büyütüyorum ama bir türlü karar veremedim 130.000 bine kadar 2. el dizel otomatik araç bakıyorum seçemiyorum suv ve station wagon araçlar arasında gidip geliyorum sürekli, kız arkadaşım yani hanım ile çok fazla gezen biriyiz dağ bayır kamp işi çok oluyor o yüzden suv alayım diyorum öte yandan 2.0 dizel motorlu seri hızlı bir station wagon çekeyim diyorum siz böyle bir durumda neyi seçerdiniz

• forumun bazı klişe değerleri vardır

saab çok kalitelidir her tavsiye isteyene önerilir..sokaklarda görmek zordur yoktur çünkü..)

mazda 3 en popüler olanı..) ondanda göremiyorum her nedense...)

bu aralar herkes 3008 i beğendi fiyatı dışında suv deyince aklımıza ilk gelen mesela..)

3008 de sokaklarda pek yok malesef.
  • 3008 den başkasına bakmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki 3008 den bahsetmişsiniz gibi geldi bir an
    bir test sürüşü yapın fikir edinirsiniz.
  • Suv tercih ederdim, dag bayir vs. kenara dursun yollarimiz bir hayli kotu ve yuksek arac her sekilde avantaj.

• Outback allroad gibi her yola gelen cok şeker 4 çekerler var.
    Hem viraj hem.araziye gelir.

Sürekli 3008 diyenlere de şaşırıyorum. Adam kamp diyor arazi diyor demekki bu adamın 4 çekere ihtiyacı olabilir. Surekli 3008 demenin bir anlamı var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 11 Ekim 2017; 2:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Outback allroad gibi her yola gelen cok şeker 4 çekerler var.
    Hem viraj hem.araziye gelir.

Sürekli 3008 diyenlere de şaşırıyorum. Adam kamp diyor arazi diyor demekki bu adamın 4 çekere ihtiyacı olabilir. Surekli 3008 demenin bir anlamı var mi ?

forumun bazı klişe değerleri vardır

saab çok kalitelidir her tavsiye isteyene önerilir..sokaklarda görmek zordur yoktur çünkü..)

mazda 3 en popüler olanı..) ondanda göremiyorum her nedense...)

bu aralar herkes 3008 i beğendi fiyatı dışında suv deyince aklımıza ilk gelen mesela..)

3008 de sokaklarda pek yok malesef.
  • yaş 27 konuşulan paralara bak moruq naptın sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel'in suv'ları hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Forumun değerini bilmem 0.km alacak olsam o paraya suzuki vitara 4x4 140hp benzin tam otomatik şanzımana ait, artik koç da var arkasında buna bakarım

130 liraya 2.el suv dağ tepe düşünüyorsam 10 senelik prado ölümsüzdür buna da bakarım.

Daha genç birsey istiyorsam CRV bakarım.

Station istiyorsam viraj istiyorsam levorg ya da şansımı deneyi. Ucuza kapatırım.diyorsam forester outback bakarım.

Bunlar hep kullandigim araçlar ama dağ hayir istiyorsam 4 çekeri yanıma.bir alirim.

Klişelere aldanmayın , popüler olmaya da gerek yok. Olay yolda olmak, kalmak degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 11 Ekim 2017; 7:22:30 >
  • 1.5-1.6 dizel 4x4 suv modellere bakabilirsiniz. Honda Crv, Renault Kadjar, Mazda Cx-3'ün 4x4 modellerini bütçenize uygun alabilirsiniz. Kamp, doğa gezisi yapıyorsanız 4x4 bir araç sizin için daha uygun olacaktır, 4x2 hele de station wagon bir araç arazide çok zorlayacaktır sizi ve bir çok yerede giremezsiniz o araçlarla.

• Dağ bayır gezecekseniz ben olsam duster alırdım. Hem araç sert , dört çekeride iyi. Motor desen 1.5 dci kokluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru Levorg, A6 Allroad Quattro veya A4 Allroad Quattro bakabilirsin SW olarak.

• Forester'dan başkasına bakmazdım. Benim de birkaç sene içinde böyle bir araç alma düşüncem var, hayırlısı bakalım..
  • Sw daha az görülen olduğu için daha özel görünüyor, 130 bine alabileceğin suva nazaran

• Subaru Levorg. Sw aracin keyfi bir başka otomobil sürüş hissiyatı+suv bagaj genisligi ikisi bir arada. Birde yol tutus olayi var suv ile 80 le girdigin viraji sw ile 100 110 rahat dönersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

yaş 27 konuşulan paralara bak moruq naptın sen

1 sene önce 2006 2007 fiesta ile geziyordum belediye ile aramda arsa davası başladı kazandım yüklü miktar paraya aldılar arsamı bu şekilde düze çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

1.5-1.6 dizel 4x4 suv modellere bakabilirsiniz. Honda Crv, Renault Kadjar, Mazda Cx-3'ün 4x4 modellerini bütçenize uygun alabilirsiniz. Kamp, doğa gezisi yapıyorsanız 4x4 bir araç sizin için daha uygun olacaktır, 4x2 hele de station wagon bir araç arazide çok zorlayacaktır sizi ve bir çok yerede giremezsiniz o araçlarla.

amarok captiva sportage ve bulabilirsem honda crv bakıyorum cx3 biraz ufak geldi bayide inceledim onu 3008 de pek hoşuma gitmedi araziye uymaz o araba
  • Volvo V60 uygun olabilir

• Audi a4 allroad quattro yada volvo v60 cross country düşünür müsünüz?

• Touring 3 serisi çok güzel duruyor

• 2 si 1 arada ; SUBARU.. Yıllarca Forester ve Outback kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Hem asfaltta hem de hafif arazi koşullarında..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.