Şimdi Ara

Sütlerin patlaması durumu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette böyle bir videoya denk geldim ve şaşkınlığa uğradım. Başına böyle bir durum gelen varsa bizi bilgilendirebilir mi? Süt diye ne içiyoruz acaba, işin kötü yanı bunu çocuklarımıza da içiriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calientee -- 6 Kasım 2018; 14:10:14 >

• gaz vardır içinde milyonxmilyon kerede 1 gelir la bi sonraki sefere artık
  • bı salladıgınız milli torku kalmıstı. adamların 1 tane ürününde yamuk görmedim gayet te kaliteli begenerek kullanırım. tesislerinede gitmiştim 10 numara.
  • derhal hangi inekten olduğu tespit edilip işlem yapılmasın
    sucuk yapılsın

karıştırarak kaynatsa patlamayacaktı.
  • toku falan hikaye . sirf reklam yapti dogal fapan ayagina. paketlerini okuyun hepsinde palm yagi ve misir surubu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynarken patlayan süt olayı SEK süttede olmuştu yalnız belli parti numaralı sütlerde hepsinde değil, bildiğim kadarı ile içine katılan harici

maddelerden ( karbonat, bikarbonat veya kostik) kaynaklı bir tepkime.
  • Bes para etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

toku falan hikaye . sirf reklam yapti dogal fapan ayagina. paketlerini okuyun hepsinde palm yagi ve misir surubu var
    Torku eskisi gibi değil, evet mısır şurubu kullanmıyoruz diyorlar ama 2-3 yıldır "invert şeker şurubu" diye bir madde peydah oldu paketlerinde.

Önceden "pancar şekeri" yazıyordu artık çoğu ürününde "inver şeker şurubu" yazıyor, yani TORKU DA ŞURUPLANMIŞ.

Sütlerin patlaması durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 3 Kasım 2018; 17:13:29 >

• Torkunun da diger firmalardan farkı yok artık.Onlarda belki ekonomik nedenlerden bilinmez insan sağlığını hiçe sayan maddeleri kullanıyor yada kullanmak zorunda.
  • gıvam arttırıcı olarak hurma yağı kullanırsan patlar

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 17:42:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sutte pihtilasma olunca oluyor bu galiba. Aynisi basima geldi cunku isitiyordum baktim patliyor, icinde de pihtilasmis peynirimsi parcalar vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine çıktı bunlar. Geçen de başka bir süte aynı şeyi diyorlardı. Meseleyi bilimsel olarak açıklamışlardı. Aniden yüksek ısıya maruz kalmakla alakalıydı sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O süt zaten pastörize edilmiş uht süt. Kaynatmaya gerek yok. Isıtınca patlayan birsürü yiyecek var bknz cin mısır ozaman onuda yemeyin.

Uht pastörize süt kaynatılacağı düşünülerek üretilmiş bir üründe değil amacının dışında kullanılmış. Kullanıcı hatası.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

O süt zaten pastörize edilmiş uht süt. Kaynatmaya gerek yok. Isıtınca patlayan birsürü yiyecek var bknz cin mısır ozaman onuda yemeyin.

Uht pastörize süt kaynatılacağı düşünülerek üretilmiş bir üründe değil amacının dışında kullanılmış. Kullanıcı hatası.
    bknz cin mısır ozaman onuda yemeyin.

Yerlere yattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yerli ve milli diye ortaliklarda gezenler millete hep zarar.
  • Saklama koşullarından (markette, depoda, evde) olmuş olabilir Torku'nun acilen inceleme başlatması gerek

• Bizim köyde doğal sütte asla olmayan durumdur

Demekki içine koydukları kimyasal ile alakalı bir durum var ortada patlamayı geçtim süt değil bu almayın aldırmayın.

Köylerde çiftçiden kilosunu 1liranın altına topluyorlar , bu kansızlara rant olacağına siz parasıyla çiftçiden alın

• Ulan süt patlar mı? Ne saçma sapan haberler bunlar ya.

• Demekki artık torku almamak lazım.
    zaten yerli milli ayaklarıyla milletin beynini yıkıyorlardı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.