Şimdi Ara

Survivor All Star (7506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75047505750675077508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: legendsurvivor

bu akşam acunun ntv spor servisine bağlanıp ardanın barça daki ilk maçını yorumlaması , daha sonra 5 dakika sonra beni arayın ardayı sizinle konuşturayım o anlatsın falan demesi bana çok sempatik geldi.ntv sporu falan övdü,takım çıkarın tv8 le maç yapalım dedi , sorulan sorulara samimi cevaplar verdi..adam koca tv sahibi oldu , patron oldu ama hala alçakgönüllü ve herkese aynı davranıyor.parayı kaldırdı ama hiç değişmedi.muhabirlik yıllarındaki acun.böylesi az bulunur.
    adam babamın oğlu değil ama bunları yazası geliyor insanın...

Kendisini pek sevmem(siyaset) ama adam en dipten buralara kadar geldi. Dünyada muhabirlikten medya patronluğuna yükselen başka biri var mıdır bilmiyorum,tam filmlik hikaye. Sevmesem de bana da samimi ve alçak gönüllü biri gibi geliyor açıkçası. Bunun da büyük ihtimalle en dipten başlamasıyla alakası var..

anladik akpyi sevmiyorsun :D acisini acundan cikarmaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: legendsurvivor

bu akşam acunun ntv spor servisine bağlanıp ardanın barça daki ilk maçını yorumlaması , daha sonra 5 dakika sonra beni arayın ardayı sizinle konuşturayım o anlatsın falan demesi bana çok sempatik geldi.ntv sporu falan övdü,takım çıkarın tv8 le maç yapalım dedi , sorulan sorulara samimi cevaplar verdi..adam koca tv sahibi oldu , patron oldu ama hala alçakgönüllü ve herkese aynı davranıyor.parayı kaldırdı ama hiç değişmedi.muhabirlik yıllarındaki acun.böylesi az bulunur.
    adam babamın oğlu değil ama bunları yazası geliyor insanın...

Kendisini pek sevmem(siyaset) ama adam en dipten buralara kadar geldi. Dünyada muhabirlikten medya patronluğuna yükselen başka biri var mıdır bilmiyorum,tam filmlik hikaye. Sevmesem de bana da samimi ve alçak gönüllü biri gibi geliyor açıkçası. Bunun da büyük ihtimalle en dipten başlamasıyla alakası var..

anladik akpyi sevmiyorsun :D acisini acundan cikarmaya gerek yok

yoo başka partiden olsaydı ve o partiyle yine çok içli dışlı olsaydı yine sevmezdim. bence bu tarz adamlar uzak durmalı siyasetten. hatta keşke herkes uzak dursa

• Alex gelecekmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun Netflix'le anlaşıp bölümleri TV de yayınladıktan sonra Netflix'le eklese survivor takipçisi olurdum ama TV karşısında oturup belirli saatlerde zoraki izlemeye gelemiyorum. Geçen sene sırf bu yüzden bir bölüm bile izlemedim.

• bi ay kaldı beklemedeyiz sabırsızlanıyoruz

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Millet tv'de bile öfleye pöfleye izliyor bir de oturup netflixte açacakta izleyecek

• birde netflix cikardiniz yav adam tutup 30 tl vercek he film felan izlemek icin adam 60 tl internet faturasi odeycek ek olarakda film izlemek icin para vercek yok daha neler internette istedigi kalitede indirebilir 720p 1080p bluray kalitesinde mesala sevdigim filmleri 25-30 gb bluray kalitesinden indirip izliyorum netflix nedir
  • Bu survivor bana ikinci tv yi aldırtacak bu sene bari ara verseydiniz ;)

• Aylar önce açmıştım ama sonra kapatıldı, bu konudan devam edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Ocak 2016; 0:01:21 >
  • Turabi tekrar yarışırsa hayatta izlemem ben. Yarışacak diyorlar, doğru mu?
  • Yarışma başlayana kadar bana bunaltılar geliyor soldan soldan. Gene tv ekranına kilitleyecek.

• Yoksa Besmersoy gene mi dominikte

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Acun Netflix'le anlaşıp bölümleri TV de yayınladıktan sonra Netflix'le eklese survivor takipçisi olurdum ama TV karşısında oturup belirli saatlerde zoraki izlemeye gelemiyorum. Geçen sene sırf bu yüzden bir bölüm bile izlemedim.

tivibu ev al ip tv olan 1ay icinde izleyebilirsin bolumu yanilmiyosam oyle kotada yemiyo nedir bu netflix ozentiligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 10 Ocak 2016; 9:28:01 >
  • Steroid almış ise oturduğu yerden bile kas yapar sonuçta çalışmasına gerek yok antreman videolarına baktımda adamın Adam smith machinede squat 100 kg yapıyor. Normal serbest ağırlık ile trapezlere bindirse 100kg değil 20 kg bile yapamaz. Zaten çok kısa sürede erimeye başlar survivorda aslında doğal yoldan yapsa idi bu kadar çabuk o kası kaybetmezdi.(Örnek Nihat altınkaya,Derya büyükuncu gibi.)
  • Yerimizi alalım

• Ben Acunu doğal ve samimi buluyorum.
    Karşına geçse sanki 20yıldır tanıdığın biri gibi senle sohbet eder. Hiç zengin veya patron havası yok. Öyle de bir görüntü içine girmek istemiyor.
    Eminim biçol yere de yardım ediyordur istese reklamını yapardı. Zaten bukadar sevilmesi bence herkesle olan samimi ve doğal ilişkisi.
    Valla kendisiyle tanışmayı çok isterdim. Çok takdir edip sevdiğim bir kardeşimiz. Helal olsun adam tırnaklarıyla geldi.
    Not: Bu ülkede isteyen istediği partiye oy verebilir

• Ulan Akp açık ara 1. Herkes ona oy veriyor ki zaten,anormal durum mu var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Steroid almış ise oturduğu yerden bile kas yapar sonuçta çalışmasına gerek yok antreman videolarına baktımda adamın Adam smith machinede squat 100 kg yapıyor. Normal serbest ağırlık ile trapezlere bindirse 100kg değil 20 kg bile yapamaz. Zaten çok kısa sürede erimeye başlar survivorda aslında doğal yoldan yapsa idi bu kadar çabuk o kası kaybetmezdi.(Örnek Nihat altınkaya,Derya büyükuncu gibi.)

Adada steroid alamıyacağı için dedim hocam ben zaten.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    acun burcu esmersoy a tekmeyi vurdu artik tv8 e giremez
  • 
Sayfa: önceki 75047505750675077508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.