Şimdi Ara

Survivor All Star (7505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75037504750575067507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemediği bir yarışmanın konusuna gelip izleyenleri kötülemekte nasıl bir acizlikse artık. Sizin derdiniz ben izlemiyorum maruz kalmakta istemiyorum. Ben de ezan sesini duymak istemiyorum. Böyle bir saçmalık mı var ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni konu açılmalı bence burası baya bi çöplüğe döndü çünkü. yöneticilere sesleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63AC97813 -- 5 Ocak 2016; 20:35:22 >
  • Beyler mustafa yı hatırlıyomyyusunuz. Hani Turabi fanı noldu ona

• Turabi reyiz katılabilirmiş bu sene 2 kere üst üste şampiyon olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Turabi reyiz katılabilirmiş bu sene 2 kere üst üste şampiyon olduğu için

tam tersi olması gerekmiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

quote:

tam tersi olması gerekmiyor mu?

Aynn yav haklısın 3.kez şampiyon olmasın gençlerin önünü açsın
  • quote:

başlıcam turabiyenize yeter lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Serkan çok fena geliştirmiş kendisini. Bana teklif gelmedi diyor Survivor için ama ne diye bu kadar abartılı bir vücut yapsın ? Dağcı adamın bu kadar iri olmasına gerek yok. Bence Survivor için hazırlanıyor.

Eğer yarışmaya katılırsa benim favorilerimden birisi olur.

Eleman steroidi burundan almış galiba

Hiç gerek yoktu oysaki...Bu kadar kısa sürede bu kütleye ulaşmasının izzahı olamaz.Umarım en az zararla kurtarır paçayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iskoo

Erken başlaması iyi olur bence.
    Ramazandan önce biter inşallah.
    Geçen sene survivor yüzünden ramazanda ilk 15 gün her gün yayınlandığı için teravihe gidemedim Allah affetsin.

• quote:

Serkan çok fena geliştirmiş kendisini. Bana teklif gelmedi diyor Survivor için ama ne diye bu kadar abartılı bir vücut yapsın ? Dağcı adamın bu kadar iri olmasına gerek yok. Bence Survivor için hazırlanıyor.

Adama bak ne kadar anabolizan varsa kullanmış, bu adam 3 ayda en az 30 kilo verir adada

• Eksi sisteminin kalkmasi en çok da bu konu için kötü oldu

• Yarışma başlamak üzere daha seçilen isim yok acun birden açıklayacak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: betaaaaa

quote:

Adama bak ne kadar anabolizan varsa kullanmış, bu adam 3 ayda en az 30 kilo verir adada

İşin kötü yani adada steroidi geçtim adam gibi protein kaynağı bile bulamayacağı için ( acunun dürüst olduğunu varsayarsak ) başlangıç halinden bile geriye gitmesi muhtemel.

• İri vücut zaten başlangıç için önemli Survivor'da, güç oyunları ilk haftalarda oynanıyor çünkü.
  • bu akşam acunun ntv spor servisine bağlanıp ardanın barça daki ilk maçını yorumlaması , daha sonra 5 dakika sonra beni arayın ardayı sizinle konuşturayım o anlatsın falan demesi bana çok sempatik geldi.ntv sporu falan övdü,takım çıkarın tv8 le maç yapalım dedi , sorulan sorulara samimi cevaplar verdi..adam koca tv sahibi oldu , patron oldu ama hala alçakgönüllü ve herkese aynı davranıyor.parayı kaldırdı ama hiç değişmedi.muhabirlik yıllarındaki acun.böylesi az bulunur.
    adam babamın oğlu değil ama bunları yazası geliyor insanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

quote:

Eleman steroidi burundan almış galiba

Hiç gerek yoktu oysaki...Bu kadar kısa sürede bu kütleye ulaşmasının izzahı olamaz.Umarım en az zararla kurtarır paçayı.

Burundan almak

• MUA gelio playcard oylamasından .
  • Bu yarışmaya asla bir daha HAKAN HATİPOĞLU gelmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendsurvivor

bu akşam acunun ntv spor servisine bağlanıp ardanın barça daki ilk maçını yorumlaması , daha sonra 5 dakika sonra beni arayın ardayı sizinle konuşturayım o anlatsın falan demesi bana çok sempatik geldi.ntv sporu falan övdü,takım çıkarın tv8 le maç yapalım dedi , sorulan sorulara samimi cevaplar verdi..adam koca tv sahibi oldu , patron oldu ama hala alçakgönüllü ve herkese aynı davranıyor.parayı kaldırdı ama hiç değişmedi.muhabirlik yıllarındaki acun.böylesi az bulunur.
    adam babamın oğlu değil ama bunları yazası geliyor insanın...

Kendisini pek sevmem(siyaset) ama adam en dipten buralara kadar geldi. Dünyada muhabirlikten medya patronluğuna yükselen başka biri var mıdır bilmiyorum,tam filmlik hikaye. Sevmesem de bana da samimi ve alçak gönüllü biri gibi geliyor açıkçası. Bunun da büyük ihtimalle en dipten başlamasıyla alakası var..

• 
Sayfa: önceki 75037504750575067507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.