Şimdi Ara

Survivor All Star (7504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75027503750475057506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: legendsurvivor

ben kesinlikle yarışmayı kimin kazanacağına dair bir kurgu olduğuna inanmıyorum.ancak izlenirliği artırmak için yaşananları nasıl daha heyecanlı hale getiririz mantığıyla , sesi,müziği,efektleriyle, eş zamanlı olmayan görüntülerden bir film kurgusalı yaratıldığını düşünüyorum.

biz bunu bastan belli söylüyoruz ama burada herkes uzman olduğu için yav he he diyorlar birinciyi kesinlikle secmiyorlar ama gidisata yön veriyorlar reytinge Göre kural degistiriyorlar dünyadaki Survivorlar Tr olduğu kadar olmasada kural degisiklikleri görmüştür mesela hatirladigim elenen yarışmacılara ada kurup orada devam ettirdiler misal elenen kisilere birinci sectiren var finalde 5 oyun oynatip 3 kazanani şampiyon yapan var sonuçta bu bir reality show amacida duzenleyenin para kazanmasi adam orada kendine reyting getirmeyen arka planda kalan iyi yarismayan birini ne yapacak bir şekilde üzerinde algi yapip yolluyor ama ben direkt ilk haftadan yapımın su birinci olsun diyecegini sanmam sonucta o sakalina bakar ödül zaten bastan aciklanmis turabide kazansa maydinda hasan hakanda adam göze almis ödemeyi çokta umrunda değil kisacasi kimin kazandığı herkesin bunun bir reality show olduğunu fark edip izlemesini öneririm tv size muhteşem hayatlar gösterir ama sizin elektriginiz kesilirse o hayatta orada biter her şeyin özeti bu izleyeceksen yalan dolani kabullenip izleyeceksin

yorumlarına kesinlikle katılıyorum.aslında yapımcıların reyting olayına göre hareket etmeleri anormal bir durum değil.elbette reyting malzemesi veren yarışmacılar daha çok gösterilecek.sadece survivor tr de değil,dünyanın her yarışmasında her reality programında bu durum geçerli.fakat senin kullandığın bir cümle var "reytinge göre kural değiştirme ve olayın yönünü belirleme" işte yanlış olan bu.acun her ihtimali düşünmek ve herşeyi en baştan belirlemek zorunda.mesela yarışmalarda gerideki takım farkı kapatsın diye en iyilerini çıkarıp fikstürü öne çekmek bile kabul edilir bir durum.örneğin ingiltere premiere liginde fikstür , reyting durumuna ve ligin gidişatına göre şekil alabiliyor.bizimki gibi sezon başlamadan belli olmuyor.nba de bile önemli günlere rekabette en azılı takımların maçları bilerek konuluyor.
    herneyse,aklıma gelen geçen yıldan bu yön vermelere birkaç örnek vereyim.
    turabinin bir şekilde adada tutulmaya çalışılması,diskalifiye edilmemesi.
    bernanın ve sahranın yapay barışması (bence acun organize etti) sonrası o hafta sahranın bir sonraki hafta bernanın elenmesi.
    duygunun turabi ve hilmicemin tarafından elenmesi de,acunun duyguyu göndermek için kurguladığı düzmece bir olaydı.
    son çeyrekte kızlar 3 e 1 kalmasına rağmen oyunlara aynı şekil devam edilmesi.müdahale edilmemesi.
    acunun para kazanmak için iyice etkinleştirdiği sms sisteminin bazı çok iyi yarışmacıların kaybetme kaderini baştan belli etmesi..(berna nadya bozok v.b.)
    liste uzar gider.

• Daha önce body geçmişi var ise kas hafızası olmuş olabilir belki bende bu kadar kısa sürede bu kas kütlesini almasına imkan veremedim. Küremi girdi acaba demeden edemiyorum.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Zaten milli sporcu adam, dağcı. Altyapısı var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskoo

Erken başlaması iyi olur bence.
    Ramazandan önce biter inşallah.
    Geçen sene survivor yüzünden ramazanda ilk 15 gün her gün yayınlandığı için teravihe gidemedim Allah affetsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bakanlardan nimet Çubukçu da olacakmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor All Star kadar keyif vermeyecek.
    Koca yürekli adam Hasan şampiyon olacağı yerde, Turabi denen kişi şampiyon oldu.
    Ve bir kez daha anladık.
    Efendi Adam kaybediyor ama gönüllere yer ediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağcılar zayıf olur fit olurlar ama tabi bu durum değişir. Ben body geçmişinden bahsettim daha önce var ise kaybettiği kasları tekrardan kazanmıştır şimdi baktımda adam 2.5 aydır body yapıyormuş. 2 ayda 100 kg bench yapmasıda biraz tuhaf olmuş kısaca.Ek besin zaten alıyor ama başka bir şey alıyormu bilinmez genetik iyi sanırım iftira atmayalım.
  • Az mı çarpıştım lan hakancılarla, turabicilerle.Ya geçen sene ki kadar bu sene zevk verecek mi bu konu acaba?

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Parmaklarıyla kendi vücut ağırlığını taşıyan adam 100 kg bench basar elbet Pek bilgim yok bu konularda, ancak geçen seneki Anıl gibi balon bir vücut olmaz Serkan'ınki.
  • Kendisi zayıfda ondan dedim 2.5 ay olmuş başlayalı birde. Bende body yapıyorum ama 80 kg 6 tekrarı 2.5 ayda anca çıkardım aslında bu 1 tekrar yapıyor bende 1 tekrar yaparım belki. Birde ek besin direk kullanmaya başlamış ben daha Protein tozu kullanmadım. Yağ oranı bana göre düşük onunda avantajı var tabi ilk 6 ay hızlı gelişim oluyor zaten.1 kilo et falan yiyormuş ben ev yemekleri ile besleniyorum fakirliğin gözü kör olsun.

Anıl zaten enteresan 1 yılda nasıl yaptı ise o şekilde kaybetti kendisi ama normal ne kadar çok yaparsan kaslar o kadar zor gider. Birde survivorda adam akıllı besinde alamıyon gidiyor mecburi. Serkanda girince bir deri bir kemik olarak çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Survivor All Star kadar keyif vermeyecek.
    Koca yürekli adam Hasan şampiyon olacağı yerde, Turabi denen kişi şampiyon oldu.
    Ve bir kez daha anladık.
    Efendi Adam kaybediyor ama gönüllere yer ediyor..

rakibin tahtasına çıkan şaşkaloz hasan mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Caner yollatmistir akillansin biraz orda

• Farklı yarışmalarda uzun bir süre ekranda olup insanların görmekten kusucak seviyeye geldiği adamları koyarsa izlenmez. Survivor'da her zaman yeni insanlar olmalı. Birde eskiden yarışmacı tipleri daha kapsamlı ve doğaldı son yıllarda reality show'a döndü. Gelen ünsüzlerin hepsinin bir televizyon veya medya geçmişi çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 5 Ocak 2016; 16:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Of şu iğrenç yarışma gittikçe erkene çekiliyor. 4,5 ay boyunca şu lanet şeyi cekicez yine.

İzlemezsen çekmek zorunda kalmazsın. Nasıl fikir?

• Ahahah ne kadar akıllısın sen ya

Bi kere bu yarışma evdekiler tarafından izleniyor. Dolayısıyla ben de sürekli maruz kalmak durumundayım bu yarışmaya. İçerden sürekli acunun o bet sesi geliyor kulağıma. Hadi onu da geçtim. Sosyal medyada girdiğim her sitede bu yarışma karşıma çıkıyor. Dhde olsun eksi sözlükte olsun twitter'da olsun her yerde insanlar bu saçma yarışmayla beyin öldürüyorlar. Şimdi de o zaman internete girme diyeceksin. Kusura bakma sizin saçma yarışmaniz yüzünden internetten mahrum kalamam. En iyisi Siz izlemeyin ve bu iş huzur içinde çözülsün.

• Tamam vakit geçirmek için izlersinde bence bu bile bir süre sonra sıkar ama satırlarca binlerce sayfa yazmaya değer mi?Bu kadar ciddiye alanların hayatı bomboş olmalı

• Geçen sene bu konuyu floodlamıştım. 2 saatte 150 kişi bloklamıştı.

• geniş bir persfektiften yorumlayayım mı.burada survivor yarışmasını seyredenleri küçümseyen ve yapılan binlerce yorumu fazla bulanlar aşık olmadan aşkı eleştirenler.
    tabi ki burada bir aşk yok ama tutku var.desteklediği yarışmacıyla beraber yürüyen bir tutku.eğer sizi içine çekmediyse,değerli vaktinizi insanların survivora ilgisinden rahatsız olmakla geçirmeyin.kahveye girip burada ne yapıyorsunuz diyen adama da , burası kahve asıl sen ne yapmaya çalışıyorsun da derler.
  • gecen seneki RIO MRV trollu gelmez insallah, amin

• survivor 2016 yeni konu açılmalı destekleyenler bu mesajı artılasın ona göre bir yöneticiye durumu anlatalım bu konunun her yeri all star yorumu yeni sayfa açılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 5 Ocak 2016; 19:38:00 >
  • 
Sayfa: önceki 75027503750475057506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.