Şimdi Ara

Survivor All Star (7507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75057506750775087509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 7/24 canlı yayın sistemi olmadığı sürece Survivor falan izlemem. Bana çok kurgusal geliyor.

Big Brother ne güzel yapmış 7/24 YouTube üzerinden yayın var...

https://www.youtube.com/watch?v=UpSip2T_qys
  • Sonuçta adam akıllı besinde alamayacak steroid alamasa bile besin alamayacağı için eriyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Şu 7/24 canlı yayın sistemi olmadığı sürece Survivor falan izlemem. Bana çok kurgusal geliyor.

Big Brother ne güzel yapmış 7/24 YouTube üzerinden yayın var...

https://www.youtube.com/watch?v=UpSip2T_qys

survivorun formatında böyle bişey yok hocam big brother dünyanın her yayınlandığı ülkesinde canlı yayını olan program ayrıca ütopyada öyleydi bizim şahsen pek beğenmiyorum çünkü kimin yazıldığı kimin elendiği falan önceden bilinip paylaşılıyor sosyal medyada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

acun burcu esmersoy a tekmeyi vurdu artik tv8 e giremez

Ne oldu da vurdu ?

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    O kadar kas kütlesi alması cok zor bu kadar kısa sürede. Tıfıl bir adamdi bu. Tamam alt yapisi iyiydi, define adamdi da. Bu kadar kas dogal olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Ben Acunu doğal ve samimi buluyorum.
    Karşına geçse sanki 20yıldır tanıdığın biri gibi senle sohbet eder. Hiç zengin veya patron havası yok. Öyle de bir görüntü içine girmek istemiyor.
    Eminim biçol yere de yardım ediyordur istese reklamını yapardı. Zaten bukadar sevilmesi bence herkesle olan samimi ve doğal ilişkisi.
    Valla kendisiyle tanışmayı çok isterdim. Çok takdir edip sevdiğim bir kardeşimiz. Helal olsun adam tırnaklarıyla geldi.
    Not: Bu ülkede isteyen istediği partiye oy verebilir

Adamın dayısı var şimdi onu da unutmayalım.
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    turabi hakkında ilk ve son kez ;
    survivor kelimenin tam anlamıyla bir güç yarışması..hem fiziksel hem de mental anlamda.yarışmalarda atıyorum (berna versus (vs) merve),berna merveye karşı falan denilse de aslında herkes birbirine karşı..fiziksel ve mental bir güç yarışması için seçilecek yarışmacılarda mantık olarak sivri ve agresif isimler olmalı.bu yarışmada sessiz , fazla efendi veya vur kafasına al ekmeğini tarzı silik tipler olamaz.rekabetçi , dişini gösteren , iddialı , özgüveni yüksek , donanımlı kişiler olacak.
    yarışmada amaç ölmemek yani adadan gitmemek.son kalan olmak.bu amaç doğrultusunda da bana göre yapılan herşey mübah.adadan gitmemek için herkes yarışma kuralları içerisinde herşeyi yapabilir ve yapmalı.dostluk arkadaşlık karakter falan hikaye,kimse bu adaya yeni dostluklar edinmeye kendisini geliştirmeye veya örnek olmaya falan gelmiyor.o açlıkta ve yoklukta bu gibi davranışlar sergileyenler ise çoğu zaman,herkesin seyrettiği ve oy verdiği bir yarışma olduğunu bildikleri için tribüne oynayan tipler.kimse kusura bakmasın.....ama sonuçta bu da bir taktiktir.başka taktikler olabileceği gibi.survivorda herkesin bir taktiği olmalı.çünkü doğaçlama hareket eden herkes diğerlerinden daha erken elenir.
    yarışmanın formatı buyken bizim turabi gibi yarışmacıları neden bu kadar eleştirdiğimizi ve olayı karakter meselesi haline getirdiğimizi hiç anlamıyorum.orada zaten filmlerde var olabilecek sanal bir ortam oluşturuluyor.gerçek hayatla ilgisiz.onların ordaki davranışları neden gerçek hayatlarındaki gibi olmalı.bu bir reality show.
    herkes zannediyor ki turabi yarışmanın dışındada böyle biri.bence hiç alakası yoktur.turabi survivorda formata uygun bir kılığa büründü ve rolünü oynadı.bazen rolüne kendini kaptırıp sınırları fazla zorlasa da baktı ki herşey tıkırında bu yoldan devam etti.eğer turabi iki yıl 1. olduysa sanılan gibi aptal değil,bence olayı çözmüş bir adam olduğu içindir.turabiyi seven sevmeyen herkes ondan etkilendi.iddia ediyorum eğer turabi survivora bu sene katılsa bu senede kazanır.bunu turabiye hiç oy vermemiş ve ona nötr birisi olarak söylüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendsurvivor -- 11 Ocak 2016; 9:31:46 >

• tugba ozay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlü takımı bir türlü gerçek ünlülerden oluşamadı.
  • SADECE 27 GÜN SABREDİN

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ben kendimden örnek veriyim benim 3 ay oldu body yapalı benimde alt yapım var ve yağ oranımız aşağı yukarı aynı benden daha definedir orası kesin ben başladığımda 64 kiloydum haftada 3 gün yaptım şu an 3 ay bitcek şöyle diyim ben 70 kiloyum bel 76 dan 77-78e çıktı biraz yağ biraz da hacim aldım. Ama iki fotoğrafı buraya koysam adam benden daha iri ve daha fazla lifli gözüküyor işin ilginç yanı. Zaten kendisi o kadar kas kütlesini alabilcek bir insanda değil genetik olarak yağ tutmayan bir vucudu var.

Hayır yani Survivora gircende o kaslar kalmıyacakki? Anıl nasıl bir anda düştü ise sende aynı şekilde eski kilona düşücen. Acaba acun torpil falan çekermi bilinmez
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Sanırım Serkan'ın hala Survivor'a katılacağı belli değil. Dediğin gibi Serkan'ın öyle kilo tutmaya uygun bir genetiği de yok. Ki Ütopya'dayken de eski fotoğrafları falan gösteriliyordu arada. Adam hep define, zayıf bir sporcuymuş. Alt yapısı muhakkak çok iyidir, yağsız fit bir vücudu vardır da o sıskalıkla bu hali arasında kafadan 20-25 kilo var gibi gözüküyor.
  • tuğba özay renk katar acaba kadronun çoğu belli yavaş yavaş mı açıklanıyor.yoksa yeni yeni mi anlaşıyorlar.gönüllüler kadrosu nasıl olacak.beklemedeyiz

• uzun bacaklı tugba özay katılıyormuşş yerimizi alalım şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Acun Netflix'le anlaşıp bölümleri TV de yayınladıktan sonra Netflix'le eklese survivor takipçisi olurdum ama TV karşısında oturup belirli saatlerde zoraki izlemeye gelemiyorum. Geçen sene sırf bu yüzden bir bölüm bile izlemedim.

hocam geçen sene (allstar) izlemediysen bu yıl hiç izleme bence
  • bu yılın kadrosu kesinleşti mi arkadaşlar?

bir de, konusu var mı yoksa buradan mı devam edilecek?

• ARKADAŞLAR PLAYCARD ALDATMACASI HALİLE REKLAM YAPTIRMIŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberjo -- 17 Ocak 2016; 9:46:35 >
  • Oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, ÅŸarkıcı Yılmaz Morgül ve manken TuÄŸba Özay'dan sonra ÅŸimdi de boksör ÇaÄŸan Atakan Arslan ismi açıklanan 5. isim oldu.

Burdan tek favorim yunus Günce şimdilik Son katılan isim boksörmüş.
    Yunusda hakan Hatipoğlu tavri var sanki adayı karıstırabilir, diğer isimler biraz ünlü olsun bunlar çok silik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne dersin desin adam gibi adamdır acun bana hayalinin peşinden koşan bir kahramanı anımsatıyor...
  • 
Sayfa: önceki 75057506750775087509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.