< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 5 Şubat 2016; 20:07:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 5 Şubat 2016; 20:07:33 > |
Hasan ve turabi yi bi de böyle değerlendirmek istedim.
Hasan kimdir? Profesyonel güreşçi, dansçı, manken, sporcu ve oyuncu. 15 yıl boyunca kung fu ve profesyonel olarak taekwondo yaptı. Bjk spor kulübünde 7 yıl kürek çekti. Türkiye’de ilk kürek yarışında Türkiye rekoru kırıp ülkemizi dünyada temsil edip derece elde etti. Küçükken Üsküdar da yüzme ve jimnastiğe gitti.Çeşitli başarılar kazandı. Taekwondo salonu açtı ve eğitmenlik yaptı. Yurtdışında sayısız yarışmada ülkemizi temsil etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezun oldu. 1997 yılındaki “Best Model” yarışmasında Kenan imirzalıoğlu ile aynı puanı almasına rağmen ikinci oldu. Hindistan’da yapılan “Mister International” yarışmasında ikinci seçilerek, dünya ikincisi oldu. Amerikan güreşçisi ve Turkish Power Ağır Sıklet Şampiyonu oldu. Camoka lakabıyla sayısız kez ringe çıktı. Resmi olarak Türkiye nin en güçlü adamı seçilen Ersin Kuruel e karşı şampiyonluk kemerini korudu.(Bu adamın internetteki fotoğraflarına bakarsanız yendiği adamın nasıl biri olduğunu anlarsınız.) Survivora katıldığı gerekçesiyle şampiyonluk ünvanı askıya alındı. Bilgehan Demir le beraber Kickboks Federasyonu’na bağlı olarak Turkish Power isimli yerli Amerikan güreşi takımı ile turnuvalar düzenlediler. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.Osmanlı Yandım Ali, Keloğlan Kara Prens’e Karşı, Karaoğlan ve Kösem Sultan filmlerinde çok önemli karakterleri canlandırdı. “Karaoğlan” dizisinde Camoka rolünü oynadı. Tiyatro ile ilgilendi ve halen devam etmektedir. Çeşitli tiyatro oyunlarında görev aldı. 2008 yılında ise Tiyatro Om’un sahnelediği “Örselenmiş Ruhlar Resmi Geçidi: Shakespeare Sahnede” Adlı Oyununda oyuncu ve yönetmen yardımcılığı görevini yaptı. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev yaptı. "Öğrenilmiş Duygular" isimli kitabını yazdı. Osmanlı spor salonunu açtı ve döğüş sporları, dans ve fitness eğitimi vermektedir. ************************************************ Turabi kimdir? Yediği bir dayak sonucu Tayland a giderek Muay Thai sporuyla ilgilendi. "Benimle dans edermisin?" isimli yarışmaya katıldı ve 6. haftada elendi. Yetenek sizsinize katıldı elendi. Çeşitli firmaların düzelendiği dans organizasyonlarına katıldı. |
Turabi küçük bir tavla yaptı 10 dk onunla ilgili röportaj verdi.Hasan orda hamak oturma gurubu ve toplu konut projeleriyle uğraşıyor Adama söz hakkı bile tanınmıyor.
|
Gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse bu mesaja gelen her 8+ için hasana 1 sms atıyorum.
Geçen hafta oylama sırasında uyuduğum için atamamıştım inşallah bu haftaki 1.liğinde payımız olur Güncel atılacak SMS sayısı: 12 Son edit: Ufak mali problemler nedeniyle bundan sonra gelen artılar hesaba katılmayacak. 12 SMS atılacak |
10 kilo verdiğini öğrenen anıl:
eğer survivor'da 10 kilo verdiysem, bunun sorumlusu hakan'dır. balık tutup bana vermedi, çoğu ödül oyununu hakan'ın yüzünden kaybettik. hakan'ı acilen adadan göndermemiz lazım, aksi durumda kilo kaybından öleceğimi düşünüyorum. |
Yarışmayı izleme sebebim Nouma'nın Nihat veya Turabi'yi dövmesi.
|
Türk milleti şu adamın fason yarışmalarını izlemeyi ne zaman bırakacak sabırla bekliyorum.
|
Beyler yarışmanın son kısımlarının transkriptini çıkarayım dedim, şöyle bir şey çıktı:
Acun: ... Evet Taner seni dinliyoruz. Taner: Evet, soıavmdğsaopmb aoısmdbaobğım ğpoamdsvğpa ğpüöb. obaımdbğaop mğpoamdvpaom, sıkıntı yok. ğasmdvbsa ğpoadvdspaoö pödspbös, asovımddsa ğopasödv ama sıkıntı yok. Nasıl geldiysek öyle gidicez. Varsa tamamen anlayan söylesin ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 16 Ağustos 2014; 13:00:05 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 6 Haziran 2014; 0:24:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 6 Haziran 2014; 13:17:03 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHan1 -- 9 Nisan 2015; 18:31:20 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 12 Haziran 2014; 14:42:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|