Şimdi Ara

Survivor 2022 (5350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53485349535053515352
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Rezil olmak ile mağdur olmak arasındaki ince çizgiyi çok iyi ayarlayacaktır mağdur reiz.

O tüm dinamikleri hesaba katar o şekilde hamlesini yapar. Konseyde ayar verici bir iki üst perdeden konuşma yapar şaplak falan unutulur sonuç olarak kendini son dörde atar mağdur reiz.

Survivor  2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 6 Haziran 2022; 12:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doppio kullanıcısına yanıt

Ayı Hikmet, Bu oyunu bozar

Survivor  2022

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Durun durun geldim işte merak etmeyin

BENİ ŞİKAYET EDİP BANLATANLARA öğretecem pandomim Survivor  2022 

Survivor  2022
  • adem artık tamamen rakiplerinin antilerini toplayıcı özelliğe büründü, zaten bireysel olarak en büyük sms onda olduğunu varsayarsak şu saaten sonra önünde zor dururlar

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Aklima mourinho hakan geldi

• Adem'in final koltuğu gifi desek yanılmayız Survivor  2022  keşke ayımızı şaplaklasalardı yaaaaaaa

• Adem’in ortak engellerdeki vukuatları:

Denge tahtası üzerindeki adamın bilinçli olarak ayağını kaldırmak.

Ortak engele girerken rakibine omuz atıp sakatlama riski oluşturmak.

Yine engele girerken rakibe kalça çıkarıp, temas etme çabası.

Bunların dışında dirsek atma, itme gibi vukuatları da mevcut.

Tüm bunlara ses çıkmadı, çıkarılmadı şimdi poposuna dokunuldu diye yine dünyanın en mağdur insanı oldu. Birçok defa uyarı hatta o oyundan diskalifiye alması gereken ciddi, rakibini sakatlamaya yönelik hareketleri var bu adamın. Kimse bana bunu mağdura yatan, tescilli dopingçi, kaybetmeyi de kazanmayı da bilmeyen ego yığınını aklamaya çalışmasın.

• Atakan şu hareketi Ayı Hikmet'e yapsa akşam çok değişik şeyler izleyebilirdik Survivor  2022 

Adem Atakan'ın attığı bu müthiş pası gole çevirip finaldeki yerini sağlamlaştırır diyorum ben bu arada. Akşam delikanlı Ağrı çocuğu modunu açar Adem Survivor  2022  (çok saçma sapan bir iş yapmamışsa Adem net haklı bu arada)

• Yalnız ne güzel tekmeliyor. Bam bam bam Survivor  2022 

• Bundan nasıl zevk alıyorsunuz enteresan :) Atakan namertçe kalleşlik yapmış. Alnına yazılan bu karayı Atakan sittin sene bir daha çıkaramaz.

• bir şampiyona yakışmaz turpermen hareketleri ona sadece oy kaybettirir ademe o tekme anını göstersem atakana her durumda dalardı sonucuna bakmazdı.Survivor  2022 

• 2022 şampiyonu adem hayırlı olsun

• Yok hocam az yazmışsınız,

Adam bıçaklama,darp,gaspçılık,para aklama,sokak yarışı,kişiyi hürriyetinden alıkoyma... Bunları da ekleyin Survivor  2022 Survivor  2022 

Gercekten millet neyi nasıl savunacagını şaşırmış,şurada Atakanı haklı görenlere şaşırıyorum

• ciddi ciddi Atakan'ın diskalifiye olması gerekir diyen 40 IQ adamlar var

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

sen kaç yaşındasın birader yaSurvivor  2022 

• Şuan Adem'i şampiyonluktan edebilecek 2 kişi var biri Anıl diğeri de Nagihan.

Anıl bireyselde eski formunun da üstüne çıkıp tüm oyunları domine etmesi lazım Adem'in ve Sercan'ın yaptığı gibi. Böylece genel kitle bu olaydan çok Anıl'ın verdiği emeklere daha dikkat edeceklerdir. Başka bir erkek gene bireyselde domine etse bile Anıl kadar çekebileceğini düşünmüyorum genel kitleyi Nagi haricinde. Eğer Nagihan domine ederse ve ya domine etmeyi geçtim biraz varlık gösterirse bu sefer direk kadın şampiyon algısı ile Adem'i geçebilecegıni düşünüyorum.

Gönül ister Anıl domine etsin fakat ben artık Anıl'da bu potansiyeli görmüyorum. Toparlayamayacak gibi bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondG -- 6 Haziran 2022; 14:30:45 >
  • Bu arada yeni oğrendim Turabi gene Amerika'da ki yarışmaya katılmış sevgilisiyle(evet harbiden). Umarım kazanır gene. Spoilerleri atarım isterseniz

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

kanka sorun da burda zaten, niye kimin kim hakkında ne yazdığı senin aklında lol

• Adem bu seneyi de alırsa Survivor’ın gelmiş geçmiş en iyisi olacak 3 final 2 kupa ile. Bunu da Atakan ve Hikmet sağlamış olacak. Anıl-Batuhan gibi yarışmacılara yazık oluyor,Adem’i üzerine giderek parlatıyor karşı taraf.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Survivor  2022

MAĞDUR REİS <3

• 
Sayfa: önceki 53485349535053515352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.