Ademin de şampiyon olduğu seneyle bir alakası yok. O da bu sene fazla egolu gözüküyor. Atakan bence kötü gitmiyordu ama survivor 2 dövüşçüyü kolay kolay rahat barındırmaz. Bunların olacağı belliydi. İkisi de bir Perviz değil. Ayrıca ikisinin de şampiyonluk hedefinin olması da birbirlerine bilenmelerini sağlıyor. Ortak engeller tam bu iş için kurulmuş :)) Yalnız Atakan'ın anca rüzgar yaparsın demesi baya komik olmuş :) |
Survivor 2022 (5348. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
mesajı buldum hocam. ama kesin kanıtlı değil 2 tane fotoğraf atmış artık kim ne yorumlarsa ; (nagihan ile ilgili)
birinci resim :
ikinci resim :
-
-
Aynı resimleri sen paylaşınca ben sildim hocam. Ama bir insan niye arkasını dönüp eli kulağında olur. Kesin olmazsa dahi büyük ihtimal telefon geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk resimden ziyade ikinci resim aşırı garip duruyor. Yani bir insan oyun kritik bir anda da değilken neden arkasını döner ki? Daha önce adadaki bir konuşmada da Nagihan'ın telefonu çaldı olayı vardı. Galiba doğru.
-
Survivor Türkiyeyoutube
Yarışmacılar dokunulmazlık için yarıştı. Final turu. Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022'nin bu yılki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Bora Edin, Gizem Memiç, Parviz Abdullayev, Aşkım Burçe Tunay Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz, Ayşe Yüksel, Yağmur Banda #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye/ Twitter: https://twitter.com/survivorturkiye #Survivor2022 #SurvivorTürkiye #SurvivorAllStarhttps://www.youtube.com/watch?v=0VX6UST78MY&t=2svideoyu buldum dakika 2.30 dan başlıyor oyun. Nagihan'ı görüyosun bişey olduğu yok ya saçmalamışlar. Hit almak için yapıyolar hep bu işleri. @bidarxx @BullPoweR7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 6 Haziran 2022; 3:57:43 > -
Erken konuşuyorsunuz Atakan’ın altından kalkmayacağı gereksiz bir hareket yapacağını düşünmüyorum bunu durduk yere yapmaz öyle bir tip değil bunun öncesi kesin vardır haklı ya da haksız bilemem...
Yokmuş bir şey cidden özellikle ilkinde hiç ama hiçbir şey yok yine de Nagihan'ın arkasını dönmesi hala garip geliyor.
-
Kulağında bir ağrı var sanırım. Ağrıyı durdurmak için öyle bişeyler yapıyor sanki.
-
adem sonuna kadar haklı yürü be alayına racon
yav atakan tupermenden farkın yok sallıyon anca..
önce hikmete salladın şimdi abi kardeş anca mıırmırmır.
-
Dün fragmandan önce yattım neler olmuş
Mağdur reis net haklı, Atakan totosuna şaplak atıyor
Mağdur reisi savunacağım aklıma gelmezdi
Survivor bunu da gördü totoya şaplak
Karizma gitti mağdurun
bunun gifini yapın allah rızası için
Mağdur reiz son düzlükte yine dört ayak üstüne düştü
Burda sinirlenen saldırgan tavır yapan Atakan ama
Hatta Adem cok buyuk tepki bile vermedi harekete.
Atakan ama hic vites dusurmedi.
Iste ben bunu anlamıyorum ne olduda bu kadar delirdi Atakan.
Kıçına vuruyor delikanlı Atakan :) Yüzüne karşı sesi içine kaçmıştı oysa. Dünkü olayda da bırakın beni ayakları çekiyor. Bıraksalar ne yapacak sanki kolpa dövüşçü. Hayatı boyunca tek bir ciddi maçı olmuş Adem Bozkurtla. Onda da Adem bunu yerden yere çalıp ringden atmıştı. Eminönünde saatçilik yapan kaslı zencileri parayla tutup dövmeye benzemez bu iş Atakancığım. Karşı karşıya gelseler ilk yumruğunda Allahına kavuşturur Adem seni.
-
-
Dün bölümü izlemedim ama şimdi fragmana bakabildim gerçekten çok yazık, fragmana söylenecek tek söz var.
Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
Mustafa Kemal Atatürk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zikuvikuzi -- 6 Haziran 2022; 10:18:13 > -
Gold bilgi 2 dir zortluyor, ne yazmış şimdi göremiyomda hesap korumalı falan diyor 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X