< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5351. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
performansın hiçbir önemi yok, %50 nin altındaki avokado nisa en büyük adayları şuan yapım ekibinin hikaye oldu yani yüzdesi şu kadar bu kadarlar. Patates sezonda patates biri şampik olmalı ki ileriki senelerde esamesi okunmasın.
-
-
Muhtemelen Ademe Atakan arkandan vurdu gibi bir şey demiş olabilirler. Bence Adem Atakanın tam olarak ne yaptığını bilmiyor halen. Bilse daha saldırgan davranırdı diye düşünüyorum.
Eğer olayın başı yoksa Atakan konseyde büyük fırça yiyecek ve özür dilemek zorunda kalacaktır. Çünkü başka çıkış yolu yok.
-
Çok güzel bir değerlendirme
Aynı düşüncedeyim
Herşey Anıl ve Nagihan'ın elinde. Bireyselde şov yapan şampiyon olur
Hele Nagihan final oyunlarında varlık gösterirse önünde kimse duramaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 6 Haziran 2022; 15:18:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Walla hocam satakanı da badem ide pek sevmem ama bir erkeğe bunu yapması içim onun sana en az bunun muadili birşey yapması lazım. Öyle koşarken omuz attı itti kurtarmaz satakanı. Haa satakan koşarken pandik attıysa badem o zaman ancak satakan a hak veririm.
Tabi tabi....zaten oy verenler ellerinde kağıt kalem istatistiğe göre oy atıyorlar.
Bir insana montaj bu kadar mı yakışır ya. Neye nereye koyarsan koy bu kafayı cuk oturuyor.
Al benden de o kadar, göte şaplak nedir
Mağdur reis ten nefret ederim ama adamın göte şaplak atılmaz bi de sağlı solu şaplak atıyor
Biz kadınlara atarız o şekil şaplağı
Mağdur reis, mağdur oldu ama karizmayı fena çizdirdi
-
Hocam bu son harekette tekme badem in lülüklere gelmiş olabilir. Hafif mafif deme lülük bu çok hassas Nokta. Az dokunma bile can yakar. Adam birde yeni nişanlanmış gerdek merdek var birde. Nasıl sinirlenmesin badem.
ben de anlamadım fragmanın altına da yazmışlar. erkek arasında şaplak-tekme gibi şeyler bi bize mi garip geliyor anlamadım. ben ne bugüne kadar arkadaşlarıma bi şaplak attım ne de yedim, böyle bir şeyi de normal karşılamıyorum haliyle
Bizim ayı çıkacak diye korkuyorum olayın yine arkasından biyerlerden konu yine ona sıçrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç belli olmaz öncesinde atakana demiştir. Poooya şaplak at diye. Ayı bu herşeyi yapar. Ayle ye de evrimin sembolünü uzatsana diyen oydu.
cidden olabilir haaa şaplak Atakan diye bağırıyormuş o araaaaaaa hahahahaha
-
2014 doğumluyum doğdugum gibi kayıt oldum dh"ye
Adem aslında ben de sana öyle vursam parkurda vursam görürsün demeye getiriyor ama başta ben de sana vursam görürsün deyince Atakan zaten hazır bekliyor fitili ateşlemiş lafı da yemiş hemen celalleniyor.
Zaten sonrasında Adem ben de sana aynısını yaparım görürsün diyor. Ademin olayı Atakana vurmak falan değil. Sen bana bunu yapıyorsan ben de sana yaparım görürsün diyor.
Muhtemelen de Ademin savunması böyle olacak. Ben ona vururum demedim ben de sana parkurda vurursam görürsün dedim diyecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X