Şimdi Ara

Survivor 2022 (5349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53475348534953505351
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Eger bir benzerinide Adem yapmissa.Bunu Adem icin demeni beklicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt

Sen fragmanı yanlis izlemissin.Adem tekmeye cok sert bir tepki vermiyor.

Ama Atakan ne hikmetse ademe dolmuş.

Direk ustune yuruyor eger senjn dedigin gibi tek yumrukla olecekse.Ustune kosmaz.

Burda atarı yapan Atakan.Adem sindiremez Atakanı zaten belli de oluyor.

• bence bir önceki mucadele de adem ve atakan ikili mucadele de atakana dokunmuştur, atakan da sen bana vurdun ayağı yapıp böyle haince bir şey yaptığını düşüyorum

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

Adem Atakanın içinden geçer. Bırakın holiganlığı da...Adem o sürünme engelinde tekme atıldığını bile farkedemez. Benchte söylediler muhtemelen.

Bu söz tartışmasız bütün sporcuları kapsar.

Türklüğün töresinde arkadan vurana ne denir atakan'da bilir. Herkes kendine yakışanı yapar.

• @rororo4

adem : sen beni bilirsin herkeste bilir, beni üzebileceğini düşünmüyorum, nasıl üzeceksin anlat bakalım ?

ratakan : parkurda alırım üzerim

adem : iyi r yaptın hadi bakalım muhahaha

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

Parkurun oncesinde Adem de arkadan bir hareket yapıyor olabilir diyorum ??

Yapmadigina kanıtın var mı ?

Tamamda o zaman neden sert tepkiyi Atakan veriyor.

Snin dedigin mantikta Adem.hesap sormali.

Benim gordugum kipkirmizi olmus bir Adem vardi.

Atakan saldırgan taraftı.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt

Ilk tur muhtemelen ikis oynuyor.

Maksimum 12 yaşında olduğunu düşünüyorum. He he Atakan en güçlüsü. Oldu mu şimdi.

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

İşte buyüzden Hikmet gibi sporcular şampiyon olmalı hocam...

Lan ne alaka ya konuyu nereye cektin.

Sen bu muhabbeti baslattin.Adem ucurur yok Atakan kolpa icinden gecer falan.

Bunlara asılsız diyorum sadece.

Sen de bir degisik ciktin.

• Olay bu sekilde geliştiyse Adem gene magdur olur. Ademe yarayan şeyler bunlar.

• Akşamki olayda Atakan'a kimbilir ne yaptı diye yaptığını hafifletmeye çalışanlar varda bence olan en fazla Atakan önden girip yine bekleme hareketleri yapmıştır. Adem'in elinde tuttuğu küpler falan çarpmıştır yada o küplerle yürü artık falan tarzı ittirmiştir. En fazla böyle bişey olmuştur bence. Adem milleti ittirir herbişeyden mağdurluk çıkartmaya çalışırda gidip kimseye Atakan'ın yaptığı şu hareketi yapmaz yani. Adem zaten küpler falan çarpıyor diye düşündü muhtemelen kendisine sonra öğrendi ne olduğunu.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

bence de öyle bir şey oldu, atakan ın şu yapmış olduğu hareket orda acun olsa oyunu durdur atakanı oyundan diskalifiye ederdi, murat ve sunucu ekibi gerçekten artık çok pasifleşti, böyle bir yarışma nereye gidiyor bilmiyorum iyice seviye yerlerde

• 1 hafta oncesine kadar Adem sampiyon olamaz diyordum. Ancak muthis parlattilar adami. 2016'daki karizmatik lider Atakan gitti yerine Atakanin ruh hastasi ikiz kardesini getirdiler herhalde. Bir taraftan Hikmet bir taraftan Atakan. Survivor tarihinin en kolay sonuclanan final oylamasini izleyecegiz. Su sartlarda ne Anilin ne Nagihanin ne de tum gonulluler birlesse de sanslari yok. Buyuk s*ctilar gercekten.

• Survivor'da bir bölüm sonra herşey değişebilir. Herşey bireysele geçildiğinde belli olacak

Daha şampiyon olan yok

• Kim haklı kim haksız akşam daha net öğreniriz ama Atakan'ın yaptığı da iş değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kante1907 -- 6 Haziran 2022; 12:20:2 >
  • Ulan mağdur reisin totosuna şaplak atıyorlar

Böyle mağdur olacağıma hiç olmayayım daha iyi

Rezil oldu mağdur  

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Son haftalarda yapilanlar asla unutulmaz. Gozlemledigim kadariyla Ademi ciddi ciddi artik diskalifiye ettirmeye calisiyorlar. Hikmetin rengi belli en azindan. Atakani anlamak mumkun degil o arkadan tekme hareketleri, abine yol ver gececek, uzerim seni. Tam liseli moduna girdi. 20 gun kalmis surada. Bir de bu tabi ki ayni degil ama Serkayin Semihe yerden yiyeceksin yemegi muhabbeti gibi. Yani 5 ay gecse de unutulacak cinsten degil cok ucuz bi hareketti.

• 
Sayfa: önceki 53475348534953505351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.