nasıl değil hocam bugün batuboyu trolledi ben düzledim senin topu diye hemen bağırmaya basladi perukhan halbuki badem yabmisti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5347. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ayı olamazsa Ogeday şampiyon olsun derim zaten. Berkan da beni rahatsız etmez. Nagihan konusunda emin değilim ya. Nagihan'ın bir yaptığı diğerini tutmuyor
-
Aynı şeyleri düşünüyorum Berkan'ında kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. Bunlarla kavga edip hemen aranıda düzeltebilirsin öyle tipler. Düşmanlık beslemiyolar.
-
Gabak gibi görünce dayanamamış diyorsun yani hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atakanin durp dururken yaptiginida sanmam.Adem oncesinden bir sey yapmis.
Bunuda yarin alintılarım.
Cunku benchte suda sende gibi birsey diyor Atakan.
Şey gibi mi hocam amerikan film lerin deki gibi.
Heyyy zenci o koca kıçını tekmelerim senin.
ne bileyim abi öyle bir yorum yapmış ki insan merak ediyor
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 6 Haziran 2022; 2:3:19 > -
acur sistemi öyle bir ayarladı ki kırmızı asla kazanamaz sen yarın batuhan veya anılı da koy potaya şimdiden
-
Hocam bizimki çok enteresan bi adam,millet formda ya da formsuz,mesela %60’lardaki Anıl 48 ile,45’lerdeki Nisa 52’lerle oynuyor ama Batuhan yine %50’yi bulmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu herif acunun yarışmasından parayı götürdü. Acun dava etmedimi hala bunu? Sırf tv8 programlarını boş boş kolpalamaktan başka birşeyi yaptığı yok herifin. Ayda 50 bin alıyordur bu izlenmelerle
-
Adem’i şampiyon yapmak için iş birliğine girdiler sene başından beri. Performansı da bugün hariç son hafta gibi olursa şampiyonluk ihtimali gayet yüksek. Atakan benim 2016’da başından beri desteklediğim bir adamdı,bu sene geldiğini duyunca son anda baya sevindim ama bu Atakan’ın o seneki Atakan ile alakası maalesef yok. Bu olay olmasa da şampiyonluğu çok çok zordu zaten bu sene.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzlenmelerle 50 bin alıyordur bağışlardan da 20-30 bin alsa bir de abonelerden bir o kadar gelse duruma göre ayda 100 bini buluyordur bence. Sağlam para cidden. Survivor bitince de MasterChef e geçiyor.
Bu arada Maslak Gazeteciler sitesinde oturuyormuş. Dövmek isteyen varsa adresini de verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Haziran 2022; 2:21:29 > -
Bugünün fragmanında Nisa için elimizden gelse daha önce gönderirdik demiş gibi gösterilmişti Atakan'ın dediği konseye gelince elimizden gelse göndereceğimizi söyleyeceğimizi mi sandın alınma diyip makaraya sarıp geçti kurgusal kesintili fragman oynaması işte.
Adem birşey söylemiş olmalı ki bu kadar yükseldi en son kendi sezonunda bu efecan serkayların sevincinde bir baba hindi ünlülere bindi vs dediği zaman zaten böyle yükselip hepinizi zıplatayım mı demişti Atakan öyle karşıdan reaksiyon almadıkça yükselen bir tip değildi.
Yaptığı hareket doğru mu kesinlikle yanlış o harekete gerek yok ama öncesini de görmek lazım ya çok fazla parkurda yenildi üst üste buna sinirlendi hakim olamadı kendine veya Adem birşey yaptı doldu doldu patladı hepsi olabilir fragmandan atıp tutmaya gerek yok.
-
dondurmacı manita yapmış nisa'dan sonra turnayı gözünden vurmuş meraklısına ;
https://www.instagram.com/laura_sgdk/
-
gayet makul. en az potaya giren isimlerinde bütçesini biraz hırpalaması lazım acun'un. bu yüzden bir ogeday adaylığı bekliyorum mavi kaybederse.
-
mavinin kaybedeceğini sanmam ama neyse
-
Ohaa ekşi de resim paylaşılmış nagehan ve Berkan sanki arkalarını dönüp tlf la konuşuyorlar gibi. Elleri kulağında resimler var.
resimi buraya atsana usta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X