Şimdi Ara

Suriyeliye bedava TÜRK' e 4 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 3-5 aydır işsizim. Eşim hamile olduğundan iğne vuruluyor. işten ayrılalı 100 gün dolduğu için bugün iğne vurulmaya Devlet Hastanesinden 4 lira aldılar. Lakin suriyeliler ameliyata bile para vermiyor.Bu durum benim canımı çok sıktı. Oysa ben. 3-5 aydır 1 lira bile kazanamadım.( Buda Devletten Kaynaklı. Kurum degişikliginden dolayı bekletiyorlar.)
    Bu hakmıdır. Hani Gss vardı hani biz vatandaşıydık bu ülkenin.

    Edit : Resim
    Suriyeliye bedava TÜRK' e 4 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlbozkurt -- 28 Mayıs 2017; 22:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Suriyeliye bedava TÜRK' e 4 lira



    Gel bak


    @superspecial
  • Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    Bu durum suriyelilerden çok hükümetin sıkıntısı ama şuan suriyeli olmak daha mantıklı. Parası olan adam zaten sigortalı oluyor dengesiz bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupa birliğinden gönderilen bütçe ile olabilir bedava
  • AB bütçesi falan fasa fiso birbirimizi kandırmayalım, geçmiş olsun hocam size de. Bizim müstehakımız budur.
  • Türkiye bunu hak ettigi icin bu halde. Emekliye zam yok ama herseye zam geliyor. Elin suriyelisi keyif catarken ac geziyoruz.emegi gecen bir kisiye hakkimi helal etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun öncelikle. Bu ülke senelerdir kendi milletinden çok başka milletlere önem veriyor. Sırf oy için yapıyorlar hemde bunu. Onlar vatanlarını bırakıyorlar burada kral gibi ekmek elsen su gölden yaşıyorlar bizim mehmetciğimiz orada savaşıyor. Evet adalet bundan ibaret. Gerçi adamlar ne yapsın devlet kucak açmış vermiş ilgiyi kim gelmez böyle bir yere ? Adamlar bizden daha iyi yaşıyor bu memlekette. Bunun birde benliğimizi kaybetme ve ırkımızın zamanla karışmasıda cabası. Benim en cok korktuğum bunların bir gün çıkıp hak talep etmeleridir işte o zaman işler sarpa sarar ki hiç şaşırmam. Hangi ülke mülteciye hemen kapı açıp vasıfsız mültecilere kimlik vermiş ? Hangi ülke kendi içlerine kadar bu kadar sokmuş ? Hangi ülke kendi milletinden çok mültecilere değer vermiş ? Hangi ülke kendi milletini değersiz sayıp hiçbir yardım yapmazken mültecilere yardım ve ilgi göstermiş ? Hangi ülke bu kadar vasıfsız mülteciye ev sahipliği yapmış? Kusura bakmayında bir oy icin guzelim vatanı mahvettiler ya ne diyeyim ben. Sana kucak açan bir ülkede insan gibi davranmamalarıda cabası. Ne saygı bilirler ne insanlık ne de örf adet. Ne bu ülkede kadınlar rahat edebiliyor ne de erkekler. Evet erkeklerde rahat edemiyor çünkü bu mülteciler tarafından hiç yere katlediliyorlar. Herneyse umarım bir gün bunları geç olmadan bu ülkeden çıkartırız her geçen gün bu ülkenin zararınadır. Hocam tekrardan geçmiş olsun. İlgili makamlara başvurmanızı hatta tanıdık varsa özellikle ordan halletmenizi öneririm. Elimden bir şey gelse inanın yapardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sokakta gebersem ambulans bile gelmez belki de. Nasıl olsa gss ödemiyorum hak ettim ben bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de Türk olmak zordur.
  • GSS kapsamına girmiş oldunuz. Eğer geliriniz yoksa Eski adı ile yeşilkart sahibi olabilrisiniz.

    Hiç birim ödemeden GSS ye dahil olursunuz.

    Biraz araştırmanız gerek bu konuları.
  • Hocam aynı durum yıllar önce basıma geldi. Ben acilde can çelişirken sigorta yok diye ne ypacam derdine düşmüştüm ozmanda suriyeli bir eleman acilde saçlarım dökülüyor diye gelerek tedavi istiyordu hemde ücretsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winchester34

    avrupa birliğinden gönderilen bütçe ile olabilir bedava

    avrupa birliği maalesef bedevi sapıklara harcadığın 35 milyarı vermez. senin benim param gitti ve hala gidiyor bedevilerin ve yandaşların cebi dolduruluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 29 Mayıs 2017; 1:40:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.