< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reflü Ameliyatı Olanların Yorumları
Gastroözofageal reflü hastalığı (GÖRH) olarak da bilinen reflü, mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasıdır. Bu durum, yanma, ağrı ve öksürük gibi semptomlara neden olabilir. Reflü tedavisinde cerrahi bir seçenek olan reflü ameliyatı, mide kapağının onarılmasını veya güçlendirilmesini içerir.
Reflü Ameliyatı Sonrası Yorumlar
Reflü ameliyatı olan kişiler, genellikle olumlu yorumlar yapmaktadır. Ameliyattan sonra semptomlarının azaldığını veya ortadan kalktığını bildirirler. Bununla birlikte, bazı kişiler reflü ameliyatı oldukları için pişmanlık duyabilirler.
Mide Kapaçığı Ameliyatı Olanların Yorumları
Mide kapaçığı ameliyatı, reflü tedavisinde en yaygın cerrahi prosedürdür. Bu ameliyat, mide kapağının onarılmasını veya güçlendirilmesini içerir. Mide kapaçığı ameliyatı olan kişiler genellikle olumlu sonuçlar bildirirler.
Mide Fıtığı ve Reflü Ameliyatı Olanların Yorumları
Mide fıtığı, midenin diyafram açıklığından göğüs boşluğuna doğru kaymasıdır. Reflüye neden olabilir ve tedavi için cerrahi gerekebilir. Mide fıtığı ve reflü ameliyatı olan kişiler genellikle olumlu sonuçlar bildirirler.
Devlet Hastanesinde Reflü Ameliyatı
Türkiye'de devlet hastanelerinde reflü ameliyatı yapılmaktadır. Devlet hastanelerinde reflü ameliyatı yaptıran kişiler genellikle uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet aldıklarını bildirirler.
Reflü Ameliyatı Yapan Devlet Hastaneleri
Türkiye'de reflü ameliyatı yapan birçok devlet hastanesi bulunmaktadır. Bu hastaneler arasında şunlar yer almaktadır:
- Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
- İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
- İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
- Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
- Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Reflü ameliyatı düşünüyorsanız, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir. Sağlık uzmanınız, durumunuzu değerlendirebilir ve sizin için en uygun tedavi seçeneklerini önerebilir.