Dikkatinizi çekerim bu doğum oranı resmi. ![]() https://www.instagram.com/tv/CQ-b1P6lKAM/?utm_medium=share_sheet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Suriyelilerin doğum oranı 5,8 Türklerin doğum oranı 1,7

-
-
Amaç zaten Türkiye Cumhuriyetinin demografik yapısını bozmak değil miydi? Dış mihrakları dışarıda aramaya gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayramda suriye ye gidip geri dönecekler tekrardan.
Dünya tarihinde böyle trajikomik bir olay daha yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Temmuz 2021; 12:48:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav bidenin çevresini sarmışlar yanlış yönlendiriyorlar.
Yoksa bidenin hatası yok.
Çevresi kötü.
Farkındamısınız Son zamanlarda böyle söyleyen vatandaşlar türedi.
Ekonomik ve demografik yapımızın bozulması için çok büyük sebep.
-
Oha günde 400 + bilinmeyen çocuk ne yuhh yılda 200.000 e yakın Arap demek 5 senede 1 milyon ve bunlar 10 senedir burdalar rahat 2 milyon suriyeli burda çoğalmıştır. 80M luk ülkenin geri kalanı aramış ya la.
Potamyayı'da içine alan Pontus Rumların Türkleri Anadolu'dan kovamadık bari öldürmeden yok edelim düşüncesinin bir değişik versiyonu . Türklerin yerine suriyeliler Ezidiler zerdüstler ve Araplar çoğalabilir. Daha sonra zaten mekanın asıl sahipleri (!) olan Rumlar Ermeniler Süryaniler nasturiler parasını vererek yada silah zoruyla onlardan alması kolay olacağını düşünüyorlar...
Bu bakımdan Potamyalı birini ülkenin başını geçirmek plan yapanlar için gayet mantıklı 1960 darbesini yapanda Yunan isgalinde işgalcilerin kaymakam olarak atadığı kişinin oğlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 9 Temmuz 2021; 10:19:39 >
bende diyorum 7 düvelle çarpışmamıza rağmen nasıl hala şahlanabiliyoruz diye.. meğersem yeni ümmet kardeşlerim bereketleriyle geliyormuş. suriyeliler olmasa ülke paramparça olur. onların yüzü suyu hürmetine şahlanıyoruz hala.
-
Bilinçli, bilerek, isteyerek, bir plan dahilinde.
Malum tayfanın umrunda değil....
-
Onlar müslüman yeenim
Din gardaşımız
Amaç zaten Türkiye'nin demografik yapısını bozmaktı.Bunu da BOP eşbaşkanının üstün çalışmaları sayesiyle başardılar.Neden şaşırıyoruz ki?
Lafta yeniden Osmanlı olacaktık ama olmayınca ortadoğuda ne kadar boş adam var alayını ülkemize doldurdular.Dahası bunların ürememesi içinde hiçbir şey yapmadılar.Sanki el altından teşvik ediliyor gibiler.
Ne Türk kültürüne uymaya çalışırlar ne de Türkçe öğrenirler....Adeta bambaşka bir milletin ülkemizin içinde büyümesine seyirci kalınıyor.Truva atı misali....
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7bende diyorum 7 düvelle çarpışmamıza rağmen nasıl hala şahlanabiliyoruz diye.. meğersem yeni ümmet kardeşlerim bereketleriyle geliyormuş. suriyeliler olmasa ülke paramparça olur. onların yüzü suyu hürmetine şahlanıyoruz hala.
Dünyanın en hayırsever ülkesiyiz. Bütün dünya bize gıptayla bakıyor milyonlarca mülteciyi nasıl da sorgusuz sualsiz ülkelerine doldurdular, bu Türkler ne kadar da hayırsever bir toplum diye. Ümmetimiz bizim gururumuz
-
Bari bayramlarda dalga geçer gibi ülkelerine geri dönmeseler.
-
Türkiye, Afganistan ve Pakistan gibi olur yakında. İç savaş, radikal islamcı terör saldırıları. Canlı bomba vakaları. 2023'te Erdoğan seçimi kaybederse neler olacak neler. Küçük bir örneği yaşandı tecrübe edildi. Bknz. Önceki seçimlerde haziran seçimleri ile kasım seçimleri arasında yaşanan terör olayları. Akp tek başına iktidar olamayınca seçimler yenilendi. Arada bir sürü terör olayları oldu. Sonra seçimlerde tek başına iktidar olunca bir anda bıçak gibi kesildi. Bunlar ne kadar hain, vicdansız insanlar buradan anlayın. 4 milyon suriyelinin ülkeye alınması en büyük hainliktir.
-
-
-
Hiç üzülüp kızmıyorum takmıyorum bile artık. Bu millete bunlar az bile yapıyor eskiden kurunun yanında yaş derdik artık onu da demiyorum top yekün artık iç savaş mı çıkıyor bölünüyor muyuz iyice batıyor muyuz iran afganistan suriye gibi mi oluyoruz ne olacaksa olsun! su veren itfayiyenin hortumunu... Açık net söylüyorum her şey bu kadar açıkken 20 yılda geldiğimiz nokta bu iken bu millet halen bunları seçiyor muhalifet tamamen etkisiz,bunlara karşı çıkan oy veren kesim gençler vs vs halen bu düzeni değiştiremiyor ise bunları oy ile sandıkta yollayamıyor ise bu ülkenin başına ne gelecekse gelsin artık! biz bunu sonuna kadar hak ediyoruz çünkü.
-
Ne suriyeymiş be arkadaş.Şu forumda her hafta 2 kere Suriyeli konusu açılıyor.Aynı şeyleri söylemekten bıkmadılar.Tiplere bak babasının ülkesi sanki.85 milyon adına konuşuyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Amaç zaten Türkiye Cumhuriyetinin demografik yapısını bozmak değil miydi? Dış mihrakları dışarıda aramaya gerek yok.
|
Bayramda suriye ye gidip geri dönecekler tekrardan.
Dünya tarihinde böyle trajikomik bir olay daha yok |
Amaç zaten Türkiye'nin demografik yapısını bozmaktı.Bunu da BOP eşbaşkanının üstün çalışmaları sayesiyle başardılar.Neden şaşırıyoruz ki? Lafta yeniden Osmanlı olacaktık ama olmayınca ortadoğuda ne kadar boş adam var alayını ülkemize doldurdular.Dahası bunların ürememesi içinde hiçbir şey yapmadılar.Sanki el altından teşvik ediliyor gibiler. Ne Türk kültürüne uymaya çalışırlar ne de Türkçe öğrenirler....Adeta bambaşka bir milletin ülkemizin içinde büyümesine seyirci kalınıyor.Truva atı misali.... |
evet babamın ülkesi. atalarım burda doğmuş, burda şehit olmuş Var mı sıkıntı ... Dünyanın neresinde savaştan kaçanlara , kolayca vatandaşlık verildiği görülmüş? Bu ülke hepimizin. (yani tc kimliği olanların) Kimse demiyor burası benim babamın çiftliği diye.. Ancak bir ülkeye böyle gelişigüzel mülteci de alınmaz. alıyorsan sınır kamplarında tutarsın kalkıp 81 ile dağıtmazsın. Elin Almanı İngilizi maldı demi; binbir prosedürden geçirdikten sonra vasıflı olanlara oturum izni verirken? Sebep oldukları birçok sosyolojik ve ekonomik sorun var. Her hafta değil her gün her yerde konu açılmalı tepki gösterilmeli. Ama ben biliyorum suriyeli rahatsızlığını dile getirenlerden neden rahatsız olunduğunu... Liboşlar ve Amerikan emperyalizmi ile zehirlenmiş solcular ve çakma solculara hazır fırsat bu..."ne ulus devleti yeaaa, Ne Türk'ü yeaaa, 72 millet var burda, mozaik, halkların kardeşliği, kültür zenginliği, hebele hübele" diye nasıl bop edebiyatı kasacaklardı sonra |
Affedersin de senin babanın ülkesi mi bu kadar milli güvenliğe kültürüne uymayan çöplük adamı ülkene doldurdun bir de kontrolsüzce üremelerine her tarafa dağılmalarına müsade ediyorsun? Demografiye zarar, milli güvenliğe zarar ekonomiye zarar asayişe zarar her şeye zarar. Bir de kalkmış pişkin pişkin konuşuyorsun. Madem öyle gel halka sorsunlar referandum yapsınlar Suriyeliler için? Var mısın? |
Potamyayı'da içine alan Pontus Rumların Türkleri Anadolu'dan kovamadık bari öldürmeden yok edelim düşüncesinin bir değişik versiyonu . Türklerin yerine suriyeliler Ezidiler zerdüstler ve Araplar çoğalabilir. Daha sonra zaten mekanın asıl sahipleri (!) olan Rumlar Ermeniler Süryaniler nasturiler parasını vererek yada silah zoruyla onlardan alması kolay olacağını düşünüyorlar...
Bu bakımdan Potamyalı birini ülkenin başını geçirmek plan yapanlar için gayet mantıklı 1960 darbesini yapanda Yunan isgalinde işgalcilerin kaymakam olarak atadığı kişinin oğlu |
Hiç üzülüp kızmıyorum takmıyorum bile artık. Bu millete bunlar az bile yapıyor eskiden kurunun yanında yaş derdik artık onu da demiyorum top yekün artık iç savaş mı çıkıyor bölünüyor muyuz iyice batıyor muyuz iran afganistan suriye gibi mi oluyoruz ne olacaksa olsun! su veren itfayiyenin hortumunu... Açık net söylüyorum her şey bu kadar açıkken 20 yılda geldiğimiz nokta bu iken bu millet halen bunları seçiyor muhalifet tamamen etkisiz,bunlara karşı çıkan oy veren kesim gençler vs vs halen bu düzeni değiştiremiyor ise bunları oy ile sandıkta yollayamıyor ise bu ülkenin başına ne gelecekse gelsin artık! biz bunu sonuna kadar hak ediyoruz çünkü. |
Malum tayfanın umrunda değil.... |
Bölgesi, gücü, ırkı önemli değil dünya üzerinde ve tarihte kendi ırkına bu kadar zulüm yaparken yabancıların rahat ettiği bir ülke olmamıştır. Türk açılımı gerekli bu ülkeye acilen..
|
Benzer içerikler
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- google maps bulanık giderme android
- şark kurnazı ne demek
- ariel boykot mu
- dost koleji hangi cemaat"in
- t10f togg
- reeder samsun
- bimcell numara taşıma
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- adıma şirket var mı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X