3 çocuk diyen tayyip türk halkının üzerinden geçiyor, vergilerle boğuyor, türk parasını euro ve dolar karşısında eriterek türk halkı'nın ekonomik gelişiminin önüne engeli çekiyor. ekonomik olarak rahatta olmayan halk nasıl evlenip çocuk yapacak? suriyelilerin böyle dertleri yok. ekonomik olarak süryeliler bu ülkede bizden öndeler. suriyeliler bu ülkede bizden daha değerliler. bizim çocuklarımız sınava girer bu suriler sınavsız ünivresitelere yerleştirilirler. bizim gençlerimiz okul bittiği an borç ile tanışır, bu suriyeliler her türlü yardımı alarak desteklenirler. bunuda senin hükümetin yapar. hükümet bu topraklarda türk kimliğinin azalmasından çok memnun. hükümet ümmet olmayı rededenleri afgan ve suriyeli milisler ile kırdırmak istiyor. bu yapılanların asıl sebebi budur... uzun sözün kısası. tayyip ve amerikan(!) kalkındırma partisi bu ülkenin sonunu hazırlıyor... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 7 Temmuz 2021; 19:37:26 > |
Suriyelilerin doğum oranı 5,8 Türklerin doğum oranı 1,7 (4. sayfa)

-
-
çok güzel özetlemişsiniz hocam. her cümlesine harfiyen katılıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chalrie KeleyEkonomi falan düzeltilir de (çok zor tabi) bu Afgan ve Surilerle ne yapacağız merak ediyorum. Irkçı, milliyetçi falan değilim ama sen zaten sorunlu olan bir ülkenin içine bir anda 3-5 milyon mülteci atarsan ve bunların doğum oranı senin 2.5 katınsa bu pek hayra alamet değil.
İstememek ne zaman ırkçılık oldu.?
Ben kendimi kimseden üstün görmüyorum ki.
Marsta duran marslıylada bir sıkıntım yok.
Ama kimse bana kalan mirasa dışardan gelip oratk olamaz.
Geleneler üç beş kişi değil ki.
Binler yüzbinler akıyor ülkeye. Ülke yol geçen hanına döndü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara dan güney doğuya otobüsle gittim 2 gün önce, yarısı sınırı geçmeye giden suriyeliydi. Rezillik 5 para etmez görgüsüz eğitimsiz kim varsa memlekete toplamışlar.
-
Ülkelerinde iç savaş varken göç edip daha göctükleri üllede 1 yılını doldurmadan "acaba geleceğim nasıl olacak" demeden çocuk yapmaya başlayanların bugün bu sayılara gelmesi gayet normal.
onlara kızacağınıza onları kabul edenlere kızın. amerika kapılarını açsa ülkemizde savaş olmamasına rağmen sizce kaçımız amerikaya gider?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 8 Temmuz 2021; 18:51:32 >
Resmen toplumsal yapı dengesi bozuldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suç bizim karilarda hergun bir bahane
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufd84
onlara kızacağınıza onları kabul edenlere kızın. amerika kapılarını açsa ülkemizde savaş olmamasına rağmen sizce kaçımız amerikaya gider?gençlerin %80'i anında kaçar,sadece yaşlılar kalır.
-
işte bu yüzden suriyelilere kızmaya hakkımız yok. elbette 20 yıla kalmadan nüfus yapımız değişecek. Tabelalar hem Türkçe hem arapça olacak ve belki de kendi milletvekillerini seçecekler ve belki de ülkemizde önce azınlık haklarını isteyecekler ve sonra hatay konusunu gündeme getirecekler. Bunun sorumlusu ise onları kabul eden hükümeti seçen bizleriz. İlk defa oy kullanacaklar da devam derse hiç kimsenin şikayet etmeye hakkı yok. hele ki önlerine altın tepsiyle sunulan fırsatı alan suriyelilere asla kötü söz söyleyemeyiz.
Burada ek bilgi paylasayim; Türklerin dogum orani 1.7 degil, Turkiye'nin dogum orani o.
Türklerin dogum orani 1.5'un altinda. İstatistigi yukariya Kürtler cekiyor.
Ha bu arada Avrupa'nin da demografik yapisi 2050'ye kadar Araplasacak. Burada olayi sadece Turkiye sanan bazi gerizekalilar var.
Kendi ulkesinde vasifsiz olanlar gelismis ulkelere kanser gibi yayiliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 8 Temmuz 2021; 23:6:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabus gibi çöktüler ülkeye
Suriye'nin nüfusu 17 milyon görünüyor 2019 verisi. Bunlar bu kadar çoğalıyordu da niye kendi ülkelerinde yıllardır tık yok. Buraya gelince mi libidolar yükselmiş? Yoksa çocuk başına verilen para yardımı doğru mu? Ondan mı paso çalışıyorlar?
Doğru tespit
Hiç umrumda bile değil.Foseptik çukuruna çocuk getirenin aklı yoktur isterse 1 Milyon doğursunlar benim çocuğum şu Foseptik topraklarda yaşamasın istemiyorum.Bu düzen değişmez ok yaydan çıktı birkere geri çeviremezsin.Bir çocuk bu pisliklere maruz kalmasın yapabileceğiniz tek eylem budur bence.
Bayramda Suriye ye gidenleri bir daha içeri almasınlar arkadaş. Hani orası tehlikeliydi bayramda nasıl gidiyorsun? Zaten şerefsiz bir millet olduğu Anasını babasını geride bırakmasından belli. Yaşlılar Suriye de gençler burada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
Suriye'nin nüfusu 17 milyon görünüyor 2019 verisi. Bunlar bu kadar çoğalıyordu da niye kendi ülkelerinde yıllardır tık yok. Buraya gelince mi libidolar yükselmiş? Yoksa çocuk başına verilen para yardımı doğru mu? Ondan mı paso çalışıyorlar?Doğal seleksiyon diye birşey var. Doğada güçlü olan yaşıyor Kürtler romanlarda vardı ülkede ama 50-100 sene öncesine kadar oranları çok azdı. Tıp ilerledi Hakkari de vs iyi hastaneler açılınca insanlar artık ölmüyor 15 çocuk olunca 12si falan hayatta oluyor 50-100 sene önce ise ancak birkaç tanesi hayatta kalıyordu. Komşu nine var 18 çocuğu varmış normalde 24 çocuğu olmuş 6sı ölmüş. Doğu kalabalıklaşınca batıya gelmişler zaten
Suriye İran Irak'ta da aynı şey oluyor çok doğum var ama ölümde çok. O yüzden nüfus fazla artmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar çoğunluğu ele gecirdiklerinde bu ulke bizimdi hadi çıkın demeyeceklerinin garantisi nerede ?
Bunu gore göre önlem alip ülkelerine yollanmiyor
Hakkımı helal etmiyorum
Yeter
türkler islamdan önce iyi bir halktı islama geçinçe herşey berbat oldu zaten bime giriyom 10 çoçuklu suriyeli türkleri arap yapıyorlar
-
'Zorda kalana yardım etmek benim inancımın emridir' dalga mı geçiyon sen kardeş? Adam bayramda ülkesine gidip sonra geri dönüyor neyin zoru bu, kendi ülkenin vatandaşı hastaneden randevu alamazken suriyeliler hergün elini sallayarak muayne oluyor yaw insanı çıldırtmak için özellikle mi varsınız siz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X