Şimdi Ara

SURİYELİLER 11 YAŞINDA ÇOCUĞUN GÖZÜNÜ OYDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
5
Favori
19.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suriyeli vahşeti Yusuf'un hayatını kararttı: Besle kargayı oysun gözünü
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bunun-adi-vahset-3-suriyeli-su-kavgasinda-yusufun-gozunu-oydu-283259h.htm

Bunlar bu ulkeye alinmasaydi bu memleketin insani bu ve bunun gibi binlerce sorun ve mağduriyeti yasamayacakti

Kac tane cinayet islediler kac kadini taciz ettiler kac çocuğa tecavüz ettiler kac kisiyi yaraladılar harac kestiler

Bunlarin hepsinin vebali bu Suriyelileri ulkeye alanlar ve onlara inatla 2011den beri oy verenlerin boynunadir yazik ulan yazik bi devlet once kendi vatandasini düşünmek zorundadir düştüler bi ümmed sevdasına libya suriye nerde pislik varsa orayla uğraşıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arap şakşakçıları bu konuya gelmezler.

umarım bir gün bu suriyelilere kardeş diyenlerde arap aşığı olanlarda buna benzer olay yaşarlar...

evet kardeşim arap sevmiyorum gerekirse ırkçı diyebilirsiniz bana. büyüğü neyse küçüğüde o!

bunlar ileride pkk gibi de olacaklar..

Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur!!!!!!!!!!!!!!
  • Korkunç birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim çekildi okurken. "Gözüm elime düştü" diyor ya. Ceza yemek istemediğimden daha da bir şey demiyorum.
  • Allah sabır versin herkese özellikle bu çocuğun ailesine bunu yapanlar birde çocuk ceza felan almadan geziyorlar bunları besliyoruz yarın öbürgün terörist olacaklar kendi ellerimizle besliyoruz ya daha ötesi varmı halen bunların üzerinden kazanç peşinde olanlarda var tiksiniyorum resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • küfür edemeyeceksek bu habere yorum yapmaya gerek yok.
  • saldırma isteği geldi içime. soyunu kurutacaksın o 3 çocuğun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saldırganların cezai ehliyeti yoksa bile bu olayın ciddi bir şekilde araştırılması lazım yarın öbür gün başka çocuklara da yapabilirler. Çocuğa çok üzüldüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayaller şam emeviye camide cuma namazı kılmaktı, hayatlar 10 milyon suriyelinin vatanımızı işgali oldu. Eserinizle gurur duyun.

Selam ve dua ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Haziran 2020; 17:3:41 >
  • Arapçılar mutlu musunuz?
  • Allah belanızı versin. Ülke b.k çukuruna döndü. Çoluk çocuğu dışarı göndermeye bile korkuyoruz.

Eserinizle gurur duyun. Türk milletine hakkım hiçbir zaman helal değildir. Elbet bunun hesabı sorulacaktır.

• SURİYELİLER 11 YAŞINDA ÇOCUĞUN GÖZÜNÜ OYDU

Biz de çocuk olduk ama kimsenin gözüne çubuk falan sokmadık. Yabanilere bak sen, 2 tanesi çocuğu tutuyor diğeri de gözüne çubuk sokuyor. Üstünüze su sıçradı diye göz çıkartmak da nedir? Çocuğun geleceği yok oldu! İşimiz var bunlarla bizim, ne desek boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miltech1 -- 10 Haziran 2020; 3:12:13 >
  • TV medyası bu haberi vermez. Bir suriyeli depremde birini kurtarsa 7/24 saatlerce suriyeli güzellemeleri izlerdik.
  • arap şakşakçıları bu konuya gelmezler.

umarım bir gün bu suriyelilere kardeş diyenlerde arap aşığı olanlarda buna benzer olay yaşarlar...

evet kardeşim arap sevmiyorum gerekirse ırkçı diyebilirsiniz bana. büyüğü neyse küçüğüde o!

bunlar ileride pkk gibi de olacaklar..

Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.