< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bizim Çukurcu gençler evde aslan sokakta kedi olmuşlar yine
![]() ![]() |
Hakkımı helal etmiyorum malum seçmen kitlesine
|
Suriyelilerden nefret ediyorum yaşadığım şehirde de çok fazla var ve her gün görmekten bıktım artık zıvanadan çıktılar bir şeyler yapılması lazım bu duruma.. İğreniyorum.
|
ilginç!
normalde yemimiz, suyumuz kesilmesin diye, kim oldukları vurgulanmaz, yada sadece yabancı uyruklu der geçilirdi. |
Ortadoğudan gelenlerden ne bekliyorsunuz?İnsanlık mı?Medeniyet mi?Daha kendi milletinden olanları farklı mezheplerden diye gözünü bile kırpmadan kesen bu ilkel araplardan gerçekten ne bekliyordunuz ki?Akape ve Akapeliler bu ümmet kardeşleriyle gurur duyabilirler.En son Avrupa kendilerine 50 milyon Euro vererek bunları Türkiye'de tutmak istiyordu.Eminim o parayı da kabul edip çatır çatır yerler.Soran olursa da ''biz yerli ve milliyiz'' diye ortalıkta utanmadan dolanmaya devam ederler.
Hep diyorum bunlar kadar bu ülkeye zarar veren,ülkenin temeline dinamit koyan bir başka yönetim Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç olmamıştı.Hatta bırakın Türkiye Cumhuriyeti tarihini Türk tarihinde böyle bir yönetim,böyle bir anlayış hiç olmamıştı. ![]() |
Bizim Türk öğrencilerde suç, daha fazlasınız birleşin paramparça edin veledleri. Böyle devam ederse 5 seneye kalmadan iç savaş patlar.
|
Daha bunlar iyi gunlerimiz
Gettolasacaklar Mafyalar ceteler organize suç örgütleri kuracaklar Toprak isteyecekler parti kuracaklar Çoluğunu cocugunuzu böyle dövecekler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 6 Kasım 2019; 19:31:4 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 7 Kasım 2019; 10:13:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|