kafeye oturuyoruz ben lavaboya gidip gelene kadar masa da sevgilimin instagramını isteyen erkek görüyorum. dün lunaparka gittik 2 dk yalnız bıraktım bilet için gişeye girmiştim. bileti alıp arkamı döndüm merhaba tayfun ben diye sevgilime el uzatan biri. bir kere de diğer kız arkadaşıyla yan yana geziyordu ben önden gidiyordum. araba da son ses müzik açmış kekolar camdan çıkıp ıslık çaldılar sonra arabayı ilerde durdular büyük ihtimal yavşamak için ben sevgilimin elini tutunca gittiler. ya asyalı olduğu için utanmıyorlar ya da güzel kızlar için normal bir durum bu. hemcinsimden nefret ettim artık. kızı korumanın tek yolu köye yerleşmek uzaklarda bir ev almak gibi hissediyorum. |
sürekli sevgilime asılıyorlar çıldırmamak elde değil

-
-
Ben sırf bu muhabbet yüzünden asla kafede orda burda birisine yürümem.
Barista bile sevgilisi çıkabilir yani ne gerek var onca yolu yordamı varken.
Senin durumuna gelince muhtemelen yabancı olduğu için evet. Kolay görüyorlardır. Hangi şehirde yaşıyorsun Antalya falan mı? Yürek yemiş keko oranının yüksek olduğu bir yer olmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maalesef antalya. herhalde kim denk gelirse diye sabahtan akşama kadar kızlara asılıyorlar. efendi tiplere bir şeye demiyorum da direkt kafe de görüp zönk diye atlamazsın. bakışırsın bir süre eline bakarsın yüzüğü var mı falan diye. o bakışmadan anlarsın zaten.
artık kızı 5 dk yalnız bırakmaya korkar oldum. esnafın zaten dükkan önünde tabureye oturup göstere göstere gözüyle süzmesine falan alıştık zaten
-
Vay be iyi tahmin etmişim, Antalya keko kaynıyor. Aynen dediğin gibi tam anlamıyla emin olmadıkça kimsenin yürümemesi lazım toplum sağlığı için. Sonra gelsin kavgalar, silah çekmeler.
Seneler önce hakim talimatıyla kadına askıntı olan hergeleyi benzetmeye mekana gittim, kadın da yanımdaydı.
Mekanda herüfü bulamayınca mekan sahibinin odasına girdim, bağıra çağıra fırça attım.
İhtiyar mekan sahibinin “Sen de kadınına sahip çık” der tarzında bir söylemi oldu.
Allah’ tan silah yoktu üzerimde, bir an durdum birşey söylemeden bir kaç saniye geçti.
Ardından kadını da alıp mekanı terk ettim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana arvat sövseler bile kavga etmeyip kavgadan korkan, kavgadan kaçan, trafikte bile kavgadan tırsan biri olduğunu zaman zaman yazan birinin anlattığı bu hikaye, " ulan bir karar ver; kavgadan korkuyon mu korkmuyon mu " sorusunu gündeme getirtti...
-
Hocam gıllı forum üyesi izbandut gibi 190 110 kilo kavgadan korkcanı sanmıyom
o izbandut gibi gövdenin içinde ürkek bir guş yatıyo...
-
Videosu vardi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz uğraştım ama o videoyu bulamadım...
-
Dayı sıkıntı bir durum. Genelde benim de ayni durumdan muzdarip olduğum bir durum.
Kız arkadaşım tek başınayken genelde laf atan veya asılan çok oluyor. Yanımdayken hiç kimse çıtını çıkaramıyor fakat izlediklerini görüyorum genelde.
Abaza çok.
benim yanım da sevgilime laf atacaklar instagramını isteyecekler. canım tehlikeye girse bile onu savunurum. mesafe verirsen tepene çıkarlar
-
İşte biz buna tesettür diyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milyonlarca erkek var, biriyle tartışsan başkası gelecek. Kavga ederim diyenler var, hepsini mi tek tek döveceksin? Dövemeyeceğin biri çıkarsa karşına ne olacak? Tesettür demiş başka biri biri, kapalı kızlara asılmıyorlar mı sanki? Ayrıca bunun sosyal medyası var, iş yeri var, okulu var. 7/24 evcil havyan gibi yanında mı dolaştıracaksın, ben yokken instagram'a giremezsin, markete gidemezsin, arkadaşlarınla buluşamazsın mı diyeceksin?
Önemli olan kız arkadaşının bu konularda nasıl davrandığı. Gerisi hiç de önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 1 Nisan 2025; 10:20:54 > -
ceykalda abi sen misin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X