Şimdi Ara

Acı çekip üzülmek bile sadece güçlü erkeklerin hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer çirkin fakir zayıf kısa ömer faruk acı çekerse üzülürse ona tiksintiyle bakılır itin köküne sokulur aşağılanır ama eğer yakışıklı boylu poslu taylan acı çekip üzülürse bu romantize edilir çünkü herkes bilir ki biz erkekler cebimizdeki paramız yüzümüz boyumuz posumuz yada çevremiz kadar adam sayılırız bunlara sahip değilsek insan bile sayılmayız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• forum tarihinin en doğru mesajı.

bide kısa öz anlatmışsın. ben bu konuyu açacak olsam 10 paragraf uzatırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu irfanının şehirleşmiş halidir bu anlattığın.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Utanıyorum hocam beni böyle pohpohlamayın

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Bunun anadolu doğu batıyla alakası her yerde böyle

• Pozitif ayrımcılığın erkek versiyonu sanırım. Valla doğru her şey...

• hocam mesela Avrupa'ya giden Türk kişi herhangi bi yerde doğrudan gizli ırkçılığa maruz kaldığını anlatıyor yani görünüşünden Avrupalı değil Türk olduğu anlaşıldığı an.

kimse bu kişiye hitaben: "kendini geliştir" diye bi çözüm önerisi sunmuyo.

ama Türkiye içinde bi erkek zayıf, cılız, tipsiz olduğu için çifte standart'a maruz kaldığını söyleyecek olursa: "ne alakası var! kimse senin tipine bakmaz! kendini geliştir, zihin yapını geliştir" diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Haziran 2025; 14:30:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupa'ya yerleşip ırkçılığa maruz kaldığını söyleyenlere hitaben: kendinizi geliştirin, kitap okuyun, ağırlık kaldırın, espri yapmayı öğrenin.

• daha önce yazmıştım:

bi arkadaşım şunu demişti: "tipsiz olduğunu söyleyen erkekler ruh hastasıdır, kimse senin tipine falan bakmaz" ben bunu diyen arkadaşıma cevap vermedim ve konu kapandı.

aylar sonra aynı arkadaşımla turistik Avrupa'ya gitme konusu açıldığı anda arkadaş hemen sözümü kesip kendinden %100 emin şekilde: "seni almazlar" dedi. neden dedim. esmersin, orta doğu'lu tipi var sende dedi.

şimdi bu arkadaşım kendi ürettiği teoriye göre kendisi "ruh hastası" oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Haziran 2025; 22:7:0 >
  • Avrupa'ya gidenler: "ne yaparsak yapalım ömür boyu burada ikinci sınıf vatandaş olacağız" diyolar ya, ben bu kişilere şu cevabı veriyorum: "siz yeterince kitap okumamışsınız, ağlak-boş insanlarsınız hepiniz, umutsuzluk hastalığına yakalanmışsınız"

peki bu cevabı neye dayanarak verdim?

ben Türkiye'de zayıf, güçsüz bi erkek olmamdan dolayı her yerde itilip kakıldığımı söylediğimde bana yukarıdaki cevabı veriyolar. git kitap oku diyolar. senin beynin sorunlu diyolar. kimse sana çifte standart yapmaz diyolar. hah tamam işte, bana bunu diyenler kendileri Avrupa'ya gidince "ne yaparsak yapalım ömür boyu burada çifte standart yaşayacağız" diyolar ya, ben de onlara aynı cevabı veriyorum: ağlamayın lan boş herifler! kendinizi geliştirin! kitap okuyun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Haziran 2025; 14:53:42 >
  • Up

• bu ülkede birini öldüren katil sırf çok yakışıklı diye hayran olan bir sürü kız oldu ne diyorsun sen

ahlakın cidden estetik standartları var

• toplumsal çürüme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.