Şimdi Ara

Sürekli sallanacak mıyız böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tek başımayken hazırlıksız yakalandım. Eve girmeye çekiniyorum. Siz ne yapacaksınız? Ve ben ne yapmalıyım?

• Evi sat, meksikaya yerleş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt

Neden meksika.

• Binayı koli bandıyla bantlayıp sallanmasını önlemek bundan daha ucuza geliyor.

• Pek sallanmıyor.Fatihte sadece 6.2 biraz salladı ki iki kez 7.8 yaşamış birisi olarak eğlenceli bile geldiğini söyleyebilirim.Gıdıkladı sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

Medeniyet ve ucuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Medeniyet ve ucuz..

Dumanlı kafa ile gezersen arfika gıtasındaki bir ülkeyi bilem "medeniyetin beşiği" gözüyle görebilirsin. Dolayısıyla dumanlı gafa ile yaptığın bu seyahatinde; insan kasaplarıyla ve parçalanmış cesetlerle dünya gündeminden bi türlü düşmeyen Meskika ülkesini medeniyet ile özdeşletirmen heç de şaşırtmadı ve bu gafadan ancak bu şekilde bir düşünce çıkardı zaten dedirtti.

İşte bu yüzden sen heç dünya turuna çıkma, otur evinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Nisan 2025; 12:22:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Meksika artık bizden daha iyi bi ülke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul böyle bir kent ne yazıkki..Depreme hazır değil ve hem sosyolojik hemdeekonomik olarakda yaşanamaz bir yer haline geldi. Bu kentin nüfusu azaltılmadıkçada temel sorunları çözülmez artık. Her türlü sallanmaya mahkum bir şehir İstanbul..

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

adamlar minigunla helikopterden ev tarıyor hangi medeniyet

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Seyahatlerini dumanlı kafa ile yaptığı için karaları ak gibi görüyor ve saçmalıyor işte...Emperyalizmin anavatanı amarigaya da medeniyetin beşiği diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Pek sallanmıyor.Fatihte sadece 6.2 biraz salladı ki iki kez 7.8 yaşamış birisi olarak eğlenceli bile geldiğini söyleyebilirim.Gıdıkladı sadece.

Bayrampaşadayım Fatihte bu kadar özgüven verecek bir bina varsa çok merak ediyorum sadece.

• 1 saat önce hissedilir bir deprem daha olmuş. Gece uyumamıştım ben. Bu gece de uyku yok o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.