evet iss modeme güç verin iss modemin wan portundan hero dsl veya diğer keenetic ürününün talimatına göre bu LAN port 1-2-3-4.. olabilir bağlayın keenetic poe arayüzünden işlemi başlatın 1-3 dakika içerisinde iss modemden bilgileri alıp otomatik ilgili yere yazacak ve siz sadece kaydet deyip işlemi bitirin Keenetic sürümü en az 3.9 olmalı bu işlemler için internet olmasına gerek yok zaten başta söylediklerimden de anlaşılıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (81. sayfa)

-
-
Cevap için teşekkürler. Superonline modemi ZTE H267A gpon ayrı olan modeli mevcut. Kullanıcı adı ve şifreyi alma işleminden sonra fiber kablosunu keenetic ile bağlayıp sadece onu kullanmak istiyorum. Bunun için yine gpon cihazı ilemi kullanacağım yoksa direk fiber bağlantı yapılan bir modeli var mıdır? Bunun için keenetic hangi modelini önerebilirsiniz fiber için wifi 6 olan bir modeli yok galiba gerekte yok sanırım. üst bir model önerebilir misiniz?
Ekleme: Keenetic Peak DSL AC2600 bu cihazı buldum. Tamam ise sipariş geçeceğim.
2. Ekleme: Keenetic Ultra AC2600 Buda fiber spf girişli diyorlar. Acaba uyarmı direk gponsuz kullanıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 22 Aralık 2022; 13:11:40 > -
Hocam çözum oldu mu? Aynı sorun var ama bende internet ledi de kırmızı yanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar Bu roborock S5 robot supurge kullanan var mi ? Wifi 6 da kullanabilir miyim sorunsuzca?
Sirf bu yuzden degistirmiyorum wifi 5 ' i Cidden :)
-
Hocam 2.4 ghz ağına bağlarsınız evde akıllı lamba ve robot süpürge bağlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayirmak mi gerekiyor Modem iceriginden 2.4 Ghz- 5ghz diye ?
ağları ayırma bence
bir tane misafir yeni ağ oluştur aktif et 2.4 veya 5 ghz ve duruma göre wpa2 veya wpa3 vsdeneyin
Ayırsan da ayırmasan da görüyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cok cok Tesekkurler..
Sagolasin Hocam..
Anladım. Bunada şükür en azından iyi bir modeme geçiş yapabileceğiz. Keenetic ultra siparişi geçtim katkınızdan dolayı teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 22 Aralık 2022; 23:30:55 > -
Hocam bu şekilde kullanımda TV Plus hizmeti çalışır mı? Benim modem Huawei HG255s. Hero DSL alıp sizin gibi bağlantı yapsam internetin yanı sıra TV Plus hizmetinden yararlanabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 23 Aralık 2022; 16:3:9 > -
Nasıl yani, Keenetic cihazlar superonline'ın kullanıcı adı ve şifresini otomatik mi çekiyor doğru mu anladım. virtualbox olayına girmemize gerek kalmıyor mu. Bununla ilgili bakabieceğim bir döküman vb var mıdır acaba?
-
-
Merhaba, h267a'ya geçtiğimden beri arayüze girmedim hala 192.168.1.1 üzerinden. Eski modellerde admin / admin gibi bir şifreyle giriyorduk bu modelde nedir default şifre? Admin denedim , superonline denedim olmadı
Arkadaşlar aynı modem bende var wifide kopma yaşıyorum çözümü var mı
Bu durumda kullanıcı adı ve şifreyi paylaşmalarını beklemeden kendimiz bu bilgileri alabiliriz diye anlıyorum. Herhangi bir mac kopyalamak gerekir mi bu durumlarda? Yani k.adı ve şifre varsa mac clone yapmadan başka modem çalışırmı?
-
-
Merhaba arkadaşlar, dün superonline fiber bağlandı. Kurulum ekibi 100 mbps olarak başlattılar, sonradan müşteri hizmetleri ile görüşerek 200 e yükselttim. Ancak şöyle bir sorun var, dün modeme reset atmıştım sonra hız 100 mbps e düştü. Sabah Twitter dan görüştüm ve 200 e yükselttiler ancak şimdi yine 100 mbps e düşmüş. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Benim tahminim sistemde 100 mbps olarak çıkış veriliyor ama 200 e yükseltince neden geri düşüyor anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X