Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.554
Cevap
85
Favori
338.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar zte h3600 modem var elimde, modem evin girişinde ont cihazından çıkış aldığı için çekim problemi yaşıyorum, elimde de 2 tane halo80x var ancak onlarda birini bağlayınca ikinci arka oda için olanı kullanmaya çalıştığımda birbirinden uzak olduğu için tam verim alamıyorum, bu sebepten dolayı ppoe olarak ana modeme halonun birini kurma niyetim var ancak @superonline ile devam eden kullanıcı adı ve şifresini bulamadım zte h3600 için superonline kullanıcı adı şifreyi bulabileceğim pratik bir yöntem varmıdır.

• bilygehan kullanıcısına yanıt

Buradaki 1. yöntem ile aldım ben bilgileri:

donanımhaber forum
    ZTE ZXHN H3600 root şifresi etkinleştirme | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/zte-zxhn-h3600-root-sifresi-etkinlestirme--158942961
    https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg253s-wan-internet-sifresi-ogrenme--99599747-26#137906035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Temmuz 2025; 21:27:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AasitT kullanıcısına yanıt
    Hocam banada H3600P getirdiler. Bu modemde 5 GHz frekansını nasıl açıyoruz? 1000 mbps tarifesindeyim, telefonda hız testinde 360 mbps veriyor en fazla.

Hocam bende de H3600P var. Ont cihazını aynı dediğin gibi evin girişine koydular. Modem benim odada. Ont cihazıyla modem yan yana mı olmalı çekim problemi olmaması için? Tam anlamadım.

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Hayır, wi-fi ile ONT bin durduğu yerin alakası olmaz.

• Değerli arkadaşlar merhaba Ben de aranıza katıldım   Superonline lı olduk Tabii bu işin içine girince Forum sayfalarını araştırmaya başladım yavaş yavaş Konuya vakıf olmaya başladım.

1000 mbit üyesi oldum. Modem olarak zte ya da Huawei getirin dedim ama kafalarına göre tp-link modem getirmişler

Neyse kurulum yapıldı wifi 6 destekli telefonum var bağlantı sonrasında 500 megabit ancak görmeye başladım ama çok oynuyor bazen 400 bazen 500. Sonra Turkcell uygulamasını açtım orada Superonline bölümü var kablosuz ağ sorunlarına düzelt diye bir sekme var Ona bastım Uzaktan bir şeyler yaptılar.modem açıldı kapandı. benim telefondan gördüğüm veri bir anda 900 megabit 970 civarına çıktı.

Oradan Ne yaptılar bilmiyorum hangi ayarı değiştirdiler bilmiyorum.  Fakat bir iki saat sonra tekrar 500 görmeye başladım  tekrar o sekmeye girdim sorunları düzelt sekmesine girdim kablosuz ağ sorunları yine modem açtı kapandı yine 800 900 görmeye başladım.

Size sormak istediğim arkadaşlar hangi ayarla oynayıp da bunu sağlıyorlar Yani bu gelişimi sağlıyorlar. Ve bunu stabil nasıl tutabilirim. Modem olarak ex530 V tp-link Sizce iyi bir modem mi. Modem değişim işine Girmeme Gerek var mı.

Android box ve bilgisayar PC Wireless USB wi-fi alıcı ile giriyor 300 megabit civarında görüyorlar. Bunun için özellikle önerdiğiniz bir Wireless USB alıcı var mı. Ya da mutlaka ethernet mi çek diyorsunuz.

şimdiden teşekkür

• Arkadaşlar aşağıdaki wi-fi 6 modemlerden hangisi daha iyi ve daha çok tercih ediliyor.wifi çekim gücü olarak hangisi tercih edilmeli

Huawei HG8245X6-10

ZTE H3600

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin75

Arkadaşlar aşağıdaki wi-fi 6 modemlerden hangisi daha iyi ve daha çok tercih ediliyor.wifi çekim gücü olarak hangisi tercih edilmeli

Huawei HG8245X6-10

ZTE H3600

Zte h3600 daha iyi bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt

Muhtemelen uzak odaya gittiginizde 2.4 ghz wifi agina dusuyorsunuz. Sonra yaklastiginizda da 5ghze donmek yerine o hattan devam ediyor. 2.4 ghzinde cikabilecegi hiz ancak o kadar. Bende zte h3600 var. Bu sebeple 5ghz ve 2.4 ghz karma hattan ayri sadece 5ghz wifi yayini actim. Tum cihazlarimi oraya bagladim. Ev buyuk olmadigindan ve modemi evin ortasina kurdurdugumdan 5ghz problem yaratmiyor. Abimede tplink kurmuslar. Ayarlari karistirdigim.sadece 5 ghz yayin acma ayarini bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt38 T kullanıcısına yanıt

Bize yakın zamanda ilk kurulumda HG8245X6 kullanılmış modem taktılar (Konuştuklarında sıfır modem takılacak diye özellikle belirtmişlerdi) 2 gün önce hız yavaş diye arızacı gelmişti, sıfır modem gelince değiştirelim demiş ve yine HG8245x6 olacak demiş. Aceba ZTE H3600isteme şansımız olur mu ki?

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine bağlanıp sorunu anlatınca onlar uzaktan müdahele ediyorlar açıyorlar

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Hocam dmden numara yazarmisiniz mesaj atamıyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.