Hocam bende de aynı modem var . 2 3 gündür wifi çok yavaş ve WhatsAppta sorun yaşıyorum. 1000 mbit fiber internet var ama baya kötü. Arayıp yaptırmam gereken bir ayar var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (82. sayfa)

-
-
Bende aynı sorunu yaşıyorum hocam sorun çözüldü mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mac adresi klon vs gerek yok.
İnternette anlık yavaşlama ve dalgalanma yaşıyorum. Uzatmak resetleme yapar mısınız diye söyleyin müşteri temsilcisine. Bakalım nasıl bir sonuç olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 27 Aralık 2022; 23:26:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reset derken tuşa basıp kapatıp açayım mı fişimi çekeyim Hocam
Hayır siz değil. Müşteri hizmetlerine öyle deyin. Onlar uzaktan işlem yapacaktır.
Hocam ilginç şekilde Kaspersky Internet Security yüzünden bu sorunu yaşadığımı fark ettim (Lisanslı). Direkt kaldırdım bilgisayardan ve sorunsuz şekilde erişebiliyorum tüm sitelere artık. Ek önlem olarak kullandığım tarayıcıyı https'i enforce edecek hale getirdim, bir daha sıkıntı yaşamadım.
-
Hocam devlet sırrı değil ya, paylaşsanız ne olacak sanki? Millet mağdur oluyor bu haysiyetsiz kısıtlamalar yüzünden zaten bir de siz dalga geçer gibi böyle paylaşıyorsunuz.
-
Superonline'ın 1000 Mbps paketine başvurdum. Kendi router/modemimi kullanabilir miyim? Kuruluma gelen ekipten istemem gereken bir şey var mı? Elimde şu an Xiaomi 4A router var. Bu routerı kullanabilir miyim veya başka bir cihaz önerebilir misiniz?
-
Geçen gün siteye gelen SOL teknik servisi WİFİ 6 modem tavsiye etti çekim gücü vb. nedenlerle...
Wifi 6 modemde yine 2.4ghz ve 5ghz seçenekleri var mı? Bazı cihazlar için 2.4ghz bağlantı kullanmam gerekiyor hala.
-
Var tabi ki iseğe bağlı ayırıp ayırmama
Wifi-6 modem pişmanlıktır arkadaşlar sakın bulaşmayın eğer modeminizden memnunsanız. Zte Wifi 5 modemim vardı gayet stabil bir şekilde çalışıyordu, taahhüt yenilerken 500 mbit hıza yükselttim yanında da 125 TL verip Wifi-6 modeme geçtim zte markalı olan. Yeni modem hiç stabil değil özellikle kablosuz bağlantı çok dalgalanıyor bazen hiç bir şey yüklenmiyor hız testi yapıyorum 0,2 mbit çıkıyor. Bazen 150 bazen de 500 geliyor ama hiç bir anlamı yok.5 sene önce huawenin sıkıntılı bir modemi vardı onun gibi çalışıyor aynı. Çağrı merkezini aradım arıza gözükmüyor diyip kapatıyorlar kısacası eskisine de dönemiyorum çözümsüz bırakıyorlar.
Bulaşma dostum.
yapılacak işlemi tam anlamadım ancak cihazımın ssh , telnet portu kapalı gözüküyor. superonline tarafından düzenli aralıklarla modemim sıfırlanıyor buda beni çok rahatsız ediyor. yardımcı olabilirmisiniz.
-
Hocam bende keenetic hero almak istiyorum fakat bendeki modem Huawei Wifi6 modem ve kullanıcı adı şifreye falan ulaşamıyorum. Sizin dediğiniz yolla bu bilgileri alır mı keenetic? Ve bu sayede direk keenetic i modem olarak kullanmaya başlayabilir miyim? Aradan huawei i çıkarabilir miyim yani?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A94FA7CCAmac adresi klon vs gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu soruların cevaplarını buldunuz mu?quote:
Orijinalden alıntı: wol_KAN_caAnladığım kadarıyla özellikle SOL'da wifi 6 destekli Hawei olsun ZTE olsun modemler kullanıcıları memnun etmiyor. Bende bugün geçtim bu sisteme malesef ayarlara girince gördüm kısıtlı arayüzü. Araştırdığım kadarıyla gpon cihazların da Türkiye'de satışı yok. Şöyle bir şey buldum sadece; Tenda HG6 N300 Wi-Fi GPON ONT
Bu ürün fiber girişi destekliyor. Aceba SOL'a modemi iade edip bu ürünü alsam sorunu çözebilir miyim?
Yoksa tek başına yeterli olmaz mevcut modeme mi bağlamam lazım? Eğer öyle ise hiç almaya gerek yok zaten değişen bişey olmayacak sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin modemde sorun vardır. 1 yıldan fazla süredir aynı modemi kullanıyorum ve kesinlikle ne hız dalgalanması ne de çekim alanı sorunu yaşamıyorum. Daha önceleri 3 farklı Huawei modem kullandım ve bunun performansını alamadım. Zte h3600 Süperonline’ın gelmiş geçmiş en iyi modemidir kesinlikle.quote:
Orijinalden alıntı: ceysnborn
Wifi-6 modem pişmanlıktır arkadaşlar sakın bulaşmayın eğer modeminizden memnunsanız. Zte Wifi 5 modemim vardı gayet stabil bir şekilde çalışıyordu, taahhüt yenilerken 500 mbit hıza yükselttim yanında da 125 TL verip Wifi-6 modeme geçtim zte markalı olan. Yeni modem hiç stabil değil özellikle kablosuz bağlantı çok dalgalanıyor bazen hiç bir şey yüklenmiyor hız testi yapıyorum 0,2 mbit çıkıyor. Bazen 150 bazen de 500 geliyor ama hiç bir anlamı yok.5 sene önce huawenin sıkıntılı bir modemi vardı onun gibi çalışıyor aynı. Çağrı merkezini aradım arıza gözükmüyor diyip kapatıyorlar kısacası eskisine de dönemiyorum çözümsüz bırakıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Konuyu takipteyim ama hevesim kalmadı netten soğuttular be abi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X