< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 23 Aralık 2022; 15:22:43 > |
NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]
-
-
BİLGİLENDİRME MESAJI
Global RTX 3070 İncelemeleri İçin Tıklayınız
En Güncel Driver
MANUEL SÜRÜCÜ ARAMA İÇİN TIKLAYINIZ
GeForce Game Ready Driver
Sürücü Sürümü: 522.25 - WHQL
Yayın Tarihi: 12 Eki 2022 Çar
İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit, Windows 11
Dil: Türkçe
Dosya Boyutu: 801,78 MB
Sürüm Ana Özellikler
Game Ready Sürücüler, tüm önemli yeni sürümler için mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlar. Yeni bir oyun piyasaya sürülmeden önce, sürücü ekibimiz, 1. günde en iyi oyun için her performans ayarının ve hata düzeltmesinin dahil edilmesini sağlamak için son dakikaya kadar çalışıyor.
Game Ready
Bu yeni Game Ready Sürücüsü, Gotham Knights, Uncharted: Legacy of Thieves Collection ve Dakar Desert Rally dahil olmak üzere en yeni DLSS oyunları için 0 günlük en iyi oyun deneyimini sağlar. Ayrıca bu Game Ready Sürücüsü, A Plague Tale: Requiem, Justice, Loopmancer, F1 22, Bright Memory: Infinite, SUPER PEOPLE, Microsoft Flight Simulator ve Marvel's Spider-Man Remastered dahil olmak üzere ilk yeni DLSS 3 oyunlarını destekler. Bu Game Ready Sürücüsü ayrıca GeForce 30 Serisi GPU'ların performansını önemli ölçüde artırabilen önemli DirectX 12 performans optimizasyonları içerir.
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-4090-game-ready-driver/
RTX 30 Serisi Undervolting (UV) Video
RTX 3080 / 3090 Undervolting – 100W Less = Same Performance?
| Forum Üyelerimizin Kullanıcı İncelemeleri |
APOLL0 @ ASUS RTX 3080 ROG STRIX OC GAMING 10G|Undervolting (UV)
Blackworms @ ASUS RTX 3080 TUF GAMING 10G|Undervolting (UV)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 13 Ekim 2022; 2:49:53 >
-
Merhaba kulübümüz hayırlı olsun..
Palit RTX3080 GAMINGPRO 10GB 320Bit GDDR6X Tr'den sipariş verdim..
Şu anda kargo bekliyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 19 Eylül 2020; 16:40:32 > -
Merhaba hocam, başlık hayırlı olsun.
MSI GeForce RTX 3070 GAMING X TRIO bekliyorum. -
Merhaba. Foruma hayırlı olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, herkes biran önce kartına ulaşsın inşallah -
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabırlı iseniz biraz daha bekleyin big navi çıktıktan sonra hemen 3070super/ti 3080super/ti modelleri çıkacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler arkadaşlar, herkes için hayırlı olsun. -
O Kadar erken çıkacağını düşünmüyorum.. Hayırlısı bakalım..quote:
Orijinalden alıntı: Morah
Sabırlı iseniz biraz daha bekleyin big navi çıktıktan sonra hemen 3070super/ti 3080super/ti modelleri çıkacak -
-
-
Ön kayıt alıyorsanız yazın beni de , 3080 olmazsa 3070 stok bekliyorum ben de. -
Bu arada 8700K ile gelecek sonuçları da ayrıca takip ediyor olacağım.
Değerleri de göründüğü şekliyle ekledim. Boost vs. sizden geldikçe sonuçları güncelliyor oluruz. -
-
3700x alma arefesindeyken yararlı olur teşekkürler -
Rica ederim.quote:
Orijinalden alıntı: DRAGUT
3700x alma arefesindeyken yararlı olur teşekkürler
*Bu arada ön kayıt gibi bir prosedür pek hesaba katmadım fakat talep olursa neden olmasın. -
Konun hayırlı olsun öncelikle.İlerde aldıktan sonra bol bol sonuç atarız.Ne alacağım hala soru işareti artık kasım ayında netleşeceği kesin : )quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONE
Bu arada 8700K ile gelecek sonuçları da ayrıca takip ediyor olacağım.
Değerleri de göründüğü şekliyle ekledim. Boost vs. sizden geldikçe sonuçları güncelliyor oluruz.
Bloklamışsınız beni anladığım kadarıyla (PM gönderilmiyor). Bundan dolayı buradan iletmek durumundayım. Hayırdır bana niye takıldınız bu sıralar? Dokundurmalarınızın farkındayım hiç merak etmeyin. Yaptığım ne hoşunuza gitmedi. Sıkıntılı gördüğünüz kısımları söylerseniz beraber değerlendirebiliriz ama link paylaşımı falan herhangi bir sıkıntı değildir, yasak da değildir. Siz forumda admin misiniz veya forum kurallarını siz mi belirliyorsunuz? Hoşunuza gitmeyen kısımlar varsa konuda herhangi bir paylaşım yapmazsınız ve konuyu da takip etmezsiniz olur biter. Akabinde beğenmediğiniz mesajlarımı, konularımı şikayet de edebilirsiniz. Muhtemelen de etmişsinizdir diye düşünüyorum, işlem yapılacak durum görülmedikçe iyice takmaya başladınız sanırım? SURVIVOR konusunu takip ettiğim süreçte de beni takip ediyordunuz merak etmeyin onun da farkındayım. Oraya da kendinizce gereksiz bir şekilde dokundurma yapmışsınız. Bu kadar takılmanız gerçekten üzücü. Elimdeki donanımlarla alakalı paylaşım mı yapayım sürekli ne yapayım? Uzunca bir süredir mining revaçta olduğundan dolayı genelde o konuda aktif durumdayız. Burada da zaman zaman elimizden geldiğince paylaşımlarda bulunuyoruz lakin gaming tarafına vakit ayıranların sayısı da ortada. Mining mi sinirlerinizi bozdu nedir? Size düzgünce de yazmaya çalıştım ama dediğim gibi taktığınızı da biliyorum yani merak etmeyin. Çok şükür birçok derdim ve işim olsa da yine de foruma vakit ayırabiliyorum. Dediğim gibi neyime takılıyorsunuz bu kadar, boş verin takılmayın. Ha driver paylaşımlarını ''Türkçe Çeviri'' yerine açıklama yapmak da açıklama olmuyor tabii. Takip etmeyenler/edemeyenler olabileceğinden dolayı link atıyoruz. Bildirim almayanlar veya dikkatinden kaçanlar olabiliyor maalesef. Herkes her dk da driver takibi yapmıyor. Bu kadar masumane bir olaya takılmanız cidden üzücü, bunun farklı yan konuları da muhtemelen vardır. Sizin genelde açıklamalı paylaşımlarınızı gören görüyor zaten de görüldüğü üzere artık siz de bırakmış durumdasınız. https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152348526 https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152348547 |
|
Nazlı bir arkadaş o, posta yemediği oyun konusu pek kalmadı. Kötü birisi diyemem, faydalı şeyler paylaşıyor. Ancak anasına babasına, varsa sevdiğine yapacağı nazı burada bekliyor. Ya yaş ufak, ya da hassas bir karaktere sahip olmasını gerektiren şeyler yaşandı. Sosyal olan, mevcudiyeti sanal ortamlardan ibaret olmayan, dışarıda da bir hayatı olan insanlar bu kadar kolay incinmez. Aynı hassasiyeti hanımefendilerde de görüyoruz ama onlar hamfendi. Psikolojik destek şart. Olayın engelleme yapılacak kadar büyütülmesine de şaşırdım. Madem kendi kriterlerine göre yetersiz bilgi var, sen ekle. Bir şey paylaştın, doğru paylaş diye paylamaya çalışmak nedir? Her ikinizin de bilgisi birleşsin, okuyan şenlensin. @osmandemi2 Olayı tam algılayamadan yorum yapmışsınız. Redstone yapılan paylaşıma ilişkin bir şey dememiş. "Haber paylaşılmış, ben de detayları aktarayım müsaadenizle" demek için ne çok zekâ gerekiyor, ne de insanüstü bir nezaket. |
25 yaşındayım o kadar okuduk ettik ne işim var ne param kaybolan ümidime mi gençliğime mi yanayım uzaktan izliyoruz sadece konuya girip girip
|
Hocam hiç kendini yorma blok la geçsin. Bu forum kendini bir şey sanan ukelalar la dolu. Ben bloklayıp geciyorum.
Bu arada skorlar hayırlı olsun 3080ti gerçekten güzel kart. Nvidia 3080ti yi 16gb yapsa tadından yenmezdi. |
Çok daha yukarı çıkacağız ama Mert’in bir seramonisi var onu bekliyoruz. 😁 |
Sormayın hocam, ülkemizde şu skorları alabilecek, zamanı ayırabilecek bir avuç insan varken, biri çıkıp H2 testi ile alınmış skorları viyaklamıaya başlıyor, insanın gerçekten hem morali bozuluyor, hem de şu foruma harcayacağım zamana Reddit’te hot topic olup, neyi nasıl yaptığımızı anlatmak çok daha cazip geliyor. Adamların altında XXX-nude anakartlar varken fikir almaya çalışırlar, forumda şunu yaşamak üzüyor insanı. |
Nvidia' ın 40 serisi fiyatlandırması 30 serisinin stoklarını eritmek odaklı olsada bu geçişle biraz istediğini yapmış olduk. 3070 ten 3080 Tİ a geçiş yaptım. |
Benzer içerikler
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- gpu 100 kullanıyor
- amd radeon r7 200
- donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması nedir
- gddr6 nedir
- intel iris xe graphics özellikleri
- rtx 5050
- gpu ekran kartı mıdır
- nvidia rtx
- rx 8000
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X