ZTE H3600 V9.0.0P5_TR olarak gözüküyor. Modem bağlanalı 1 hafta oldu ama güncelleme almadı. Nasıl güncellenecek bu modem. |
![]() |
Bişey yapmaya gerek yok servis sağlayıcı (superonline) kendi yapıyor. Zaten isteseniz de kendiniz güncelleyemiyorsunuz. Router'ın birçok özelliği kullanıcılara kapalı. |
Bi önceki sayfada söylemişim oluyor yapabilirsiniz ama biraz Uğraşmak gerekiyor yani direkt istenileni kapatın istenileni açınca olmuyor biraz uğraştırıyor Önce hepsini açın aktif edin sonra bi Mobil cihazdan Wi-Fi aratın hepsi aktif olmuş diye sonra SSID1 SSID5 kaptın kaydedin SSID8 SSID4 kapatın kaydedin SID7 SAID3 kapatın kaydedin bu şekilde geriye doğru gidin en son ssıd6 ve saıd2 açık kalsın buna benzer şeyler yapınca oluyordu 2.4 ve 5 Wi-Fi isimlerini farklı yazmayı unutmayın bu arada en kısa zamanda iss modemindan kurtulursunuz inş öyle çok kötü modem başka görmedim kutusu şekli veya sistem arayüzü bol göründüğüne bakmayın sadece Wi-Fi sinyal performansı güzel haricinde leş keenetic hero DSL gibi cihaz öneririm cihaza göre istenildiği gibi şekillendirebilirsiniz Mobil uygulamasıda var uzaktan kontrol ediliyor yönetiliyor ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 27 Kasım 2022; 22:41:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer sizi doğru anladıysam çözümü çok basit hocam. Yeni SSID açın 2 tane, biri 2.4 diğer ise 5 ghz olsun, mevcuttakini ise kapatın. Her iki SSID' yi de ayırmak için 2.4 ve 5 ghz içinde geçecek şekilde adlandırın, parolalarınızı verin sonra cihazlarınızdan ağ arayın hangi cihaz ile hangisini kullanacaksanız o ağa bağlanın. ZTE modemi bir senedir kullanıyorum, gerçekten memnunum, bir sorun yaşatmadı. |
Eğer geçen seneden bahsediyorsanız geçen sene bu ZTE modemlerin ilk dağıtıldığı zamanlarda bana da verilmişti ve ben kullanıcı adı ve şifremi modem içerisinden almıştım. Size özelden geçen sene talep eden arkadaşlara anlattığım yöntemi kopyalayıp yapıştıracağım. Hala geçerli midir yöntem ve program çalışıyor mudur bilmiyorum denemekte fayda var. |
Root şifre almasını paylaşan bir arkadaş var ama yöntemi pek açıklamadan atmış. Acaba nasıl yapılacağını açıklayabilecek var mı? Yöntem: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 9 Aralık 2022; 18:22:57 > |
ZTE h3600 v9 kullanıcısıyım. Son günlerde http:// olarak başlayan linklere girememeye başladım. Bütün linkler modem arayüzüne atıyor ve şöyle bir hata gösteriyor: Geniş banda erişemezsiniz. Aşağıdan bazı bilgileri edinebilirsiniz: Link çalışır durumda. Lütfen yapılandırmayı kontrol etmek için "Internet->WAN" girin. Bu olayın bir çözümü var mıdır? Burada bir arkadaş konu açmıştı son firmware güncellemesi ile ilgili, https zorunlu hale getirildi gibi bir şey yazıyordu. Böyle saçmalık olabilir mi arkadaş bütün serverlar ssl mi kullanmak zorunda. Modemi de değiştiremiyorum kendi alacağım bir tane ile Turkcell TV+ kullandığım için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 11 Aralık 2022; 15:1:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 9 Aralık 2022; 20:26:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A1
|
beni de aradı superonline. mevcut modemde; wifiden bağlantıda, bir video izlerken donuyor kalıyor internet. her zaman yapmıyor, zamanlı zamansız yapıyor bu durumu. yeni modem değişikliği için zte nin cat 6 modemini söylediler. alırsam sorunum hala devam eder mi ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. |
|
Anladığım kadarıyla özellikle SOL'da wifi 6 destekli Hawei olsun ZTE olsun modemler kullanıcıları memnun etmiyor. Bende bugün geçtim bu sisteme malesef ayarlara girince gördüm kısıtlı arayüzü. Araştırdığım kadarıyla gpon cihazların da Türkiye'de satışı yok. Şöyle bir şey buldum sadece; Tenda HG6 N300 Wi-Fi GPON ONT Bu ürün fiber girişi destekliyor. Aceba SOL'a modemi iade edip bu ürünü alsam sorunu çözebilir miyim? Yoksa tek başına yeterli olmaz mevcut modeme mi bağlamam lazım? Eğer öyle ise hiç almaya gerek yok zaten değişen bişey olmayacak sanırım |
Intel: Core i7 9700K / MSI: Z390 Tomahawk / G.Skill SniperX: 16 Gb 3200 Mhz / Asus: GTX Dual 1060 3GB / Corsair: 120 GB SSD / Samsung: 1,5TB HDD 7200 Rpm / WD: 1 TB HDD 7200 RPM / Seagate: 2 TB HDD 7200 Rpm / Thermaltake: Armor VH6000BWS / Thermaltake: Toughpower 750W
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Superonline neden 350 megabit download'ı geçmiyor? (tarifem 1000 mbit) steam başta olmak üzere bütün istemciler ile oyun çekiyorum, hepsini denedim. Sürekli aynı şey oluyor. Teknik eleman geldi modemi değiştirdi, bağlantı değerlerine baktı, bir sorun gözükmüyor dedi. |
Bende ZTE H267A modem var şu an. Uzak odalarda ve balkonda 5ghz de sorun yaşamıyorum. Wifi 6 ya geçsem mi diye düşünüyorum. 5 ghz çekim gücü nasıl uzak odalarda. Bir de wifi 6 modem marka var mı. Ne marka isteyeyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurum35 -- 20 Aralık 2022; 22:12:35 > |
|
Merhaba keenetic hero ile superonline kullanıcı adı ve şifremizi resimdeki gibi kendimi alıyor. Uğraşmadan direk modemi alıp kullanabiliyor muyuz? |