< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (83. sayfa)

-
-
100 mbt ve inanın çoğu zaman kablosuz ile 150-200 arası hız alıyorum. Telefon iPhone 13 promax.quote:
Orijinalden alıntı: ceysnborn
Kaç mbit hocam paketiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek hızınızı nperf ve Fast üzerinden görebilirsiniz. Uyanık turkcell arızalarda sadece speedtest atıyor orada nasıl yapıyorlarsa hizlar fazla çıkıyor çözüldü diyip gidiyorlar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 9 Ocak 2023; 1:0:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyiymiş hocam, benim kablosuz hızı o kadar stabil değil ki.. bazen 1 mbit çıkıyor, çoğu zaman 150. Turkcell uygulamasına girip analiz yaptırdığımda hız hemen 500e çıkıyor. Sinir bozucu bir durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Multiserver bağlantısı yapıyor çünkü, turkcell in kendi serverlarından en az birisi o hız testinde olduğu için paketinizden yüksek hız alıyorsunuz. Şark kurnazlığının modern hali
merhaba turkcell superonline ve tv plus kullanıcısıyım ev büyük olduğu için internetim arka odalarda yeteri kadar iyi çekim yapmıyor. Tv plus çalışacak şekilde arka odalardan internet çekimini nasıl arttırabilirim. Not:50 mps kullanıcıyım.
-
Zte h3600 modem isteyin. Arka odalarda çekim sorununuz ortadan kalkar.quote:
Orijinalden alıntı: bilygehanmerhaba turkcell superonline ve tv plus kullanıcısıyım ev büyük olduğu için internetim arka odalarda yeteri kadar iyi çekim yapmıyor. Tv plus çalışacak şekilde arka odalardan internet çekimini nasıl arttırabilirim. Not:50 mps kullanıcıyım.
TP-Link Deco serisi mesh sistemi alarak evinizde çekmeyen hiç bir nokta kalmamasını sağlayabilirsiniz. Ben kullanıyorum çok memnunum
-
bakır hat üzerinden 500 mbps internet kullanıyorsanız hız dalgalanması ve minumuma düşmesi mümkün.ben 100 mbps hızdaydım.eve fiber bakır sistemden geliyor.sizin gibi taahhüt yenilerken binadaki portun 1000 mbps giga port olduğunu bildiğim için 200 mbps internete geçmek için ısrar ettim, geçirdiler.200 e geçtikten sonra çok az bir farkla 500 e geçme imkanı açıldı , onada geçtim.bu geçiş esnasında sizde olduğu gibi wifi6 zte h3600 modeme aynı anda geçtim.hiç bir sorun yaşamıyorum.kablolu 350-650, kablosuz 300-550 hızlara ulaşabiliyorum.hızlar sabit değil dalgalanıyor.500 e geçtikten 3 -4 saat sonra müşteri hizmetlerinden arandım. bana hattımın bakır hat olduğunu , bu nedenle 500 hızda tam verim alamayabileceğimi , hızın düşüp dalgalanacağını bakır hat olması nedeniyle istediğim anda alt tarife hızlara 200 veya 100 e dönebileceğimi söylediler.normalde alt pakete geçiş olmuyormuş.
sizdeki fiber de bakır üzerinden geliyorsa 200 e dönmeyi deneyebilirsiniz
-
superonline zte h3600 ü bridge moda almak mümkünmü , ben menüde bulamadım yerini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 23 Ocak 2023; 12:40:26 > -
zte internet kullanıcı adı ve şifremi biliyorum.zte yerine bakır hat üzerinden aldığım 500mbps fiber internet hızım için ,kablolu ve kablosuz hız değerleri stabil ve yüksek olan hangi modemi kullanabilirim.tavsiyeler nelerdir.
-
Merhaba, superonline için hangi modemleri tavsiye edersiniz ? 100 mbps superonline fiber kullanacağım, iptv ile uyumlu çalışan (hızı düzgün dağıtan) ve dalgalanma yaratmayacak bir modem olursa iyi olur.
ZTE wifi 6 en iyi modemdir
-
Zte h267 yada üstü wifi6 lı çekip gücü daha iyi olan zte h3600
amazon
TP-Link Archer VR2100 AC2100 MU-MIMO VDSL/ADSL Modem Router, 350Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber/VDSL/ADSL Modemhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0859M1KX7/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1Bu modemden farkı nedir zte modemlerin ? Benim için önemli olan kablosuz performansı çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafabalkc -- 24 Ocak 2023; 15:54:44 >
-
Farkı superonline tarafından veriliyor olması. Ücretli modem alacaksanız fiber modem tavsiyesi diye aratırsanız bilgilere ulaşabilirsiniz.onları kullanabilmek için superonline internet kullanıcı adı ve şifrenizi bilmeniz gerekiyor. Forumda sahip olduğunuz modeme göre nasıl öğrenebileceğiniz yazıyor. Ben şu an zte h3600 kullanıyorum, memnunum
Superonline ve diğer ISS'ler tarafından verilen modemler genelde en kötüleri oluyor diye okumuştum. Kendim modem almayı düşünüyorum, kablosuz bağlantı için yeni teknolojiler varmış MIMO gibi mesela bu attığım modemde de var. Superonline tarafından verilen modemlerde bunlar var mı emin değilim. zte h3600 modelini araştıracağım.
-
Şu an kullandığınınız modemden internet şifrenizi almadan, modem almaya kalkmayın
Nokia wifi 6 modemlerde wifi arama(vowifi) problemi oluyordu hala devam ediyor mu bu problem?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X