Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
85
Favori
340.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5,5 yıldır superonline fiber abonesiyim ve huawei hg255s modemi kullanıyorum. Malumunuz bu modem ile sorun yaşayanlar bir hayli fazla, son 1-2 yıldır da modemin 5ghz wifi bağlantısı çok düzensiz, bazen uygulamaları ve siteleri bağlantı görünmesine rağmen hiç açmıyor. Superonline müşteri hizmetleri modemin sorunlu olduğunu kabul etmiyor, bağlantınız bizde normal görünüyor diyor ve teknik servis gönderirsek 150 tl servis parası ödersiniz diyor.

Sizce 125 tl karşılığında yeni wifi modemlerden bağlatayım mı ?(bu arada müşteri hizmetleri zte marka olmayabilir, stokta ne varsa ondan bağlanır diyor)

Yoksa dual band ya da wifi 6 destekli access point alayım mı? Evde wifi destekli tek bir cihaz var bu arada.

• düzeltme: Evde wifi 6 destekli tek bir cihaz var bu arada.

• cyrano_13 C kullanıcısına yanıt

Ben olsam Degistirirdim Wifi 6 modemle..Huwaie den iyidir en azindan..

Ha soyle bir sey var Zte Wifi 5 modem olsa da yeter..Cok iyi Modem..Stabil..

Ben bu ay 500 Mps hiza geciyorum, Musteri hizmetleri Wifi 6 modem varsa icinde ucretsiz takariz dediler..

Ama ben dusunmuyorum Zte wifi 5 modem son derece stabil en arka oda da bile cekiyor rahat rahat..Sistemi bozmam Wifi 6 modem diye..

Ama sizin modem eski degistirin 125 tl' ye cok faydasini gorursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 7 Kasım 2022; 12:1:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi 6 modemle de sorunlar yaşayanlar var anladığım kadarıyla. o sebeple tereddütte kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyrano_13 -- 7 Kasım 2022; 12:0:55 >

Herkes yasamiyor ama , bulunduklari bolgenin fiber stabilligi de onemli..Dalgalanmalar vs varsa o bolge de , En baba Wifi koy yine de sorun cikar..

Benim Bulundugum mevki Istanbul Merkezi bir yer , mesela sorunsuz stabillik adina..Ne kesilme, donma, hiz düsüsü..Bunlar da onemli yani..

• bu spnin verdiği modemlerin teknik özellikleri bulunmuyor nerden nasıl bakacağız ya bunlar özel üretim modem mi neden teknik detaylar yok ?

• @Backstreet teşekkür ederim cevap için.

Huawei modemle yaşadığım sorun wifi çekim problemi değil. İnternete bağlı olmama rağmen örneğin trendyol uygulamasına girememem, başka bir zaman da örneğin twitter ı açmıyor, trendyolu açmasına rağmen. Müşteri hizmetleri sadece 2.4 ghz açık olarak kullanın sorun ortadan kalkar diyor ve gerçekten de sadece 2.4 ghz açık kullanınca sorun yaşamıyorum, ama bu sefer de hız düşük kalıyor. 2.4 ghz ve 5 ghz ayrı ayrı ssid olarak ayarladığımda bahsettiğim bu sorunu yaşıyorum. Otomatik 2.4/5 ghz zaten hiç kullanılamıyor.

wifi 6 modemlerde de wifi 2.4, 5 ve 6 için ayrı ayrı ssid ayarlayabilirim değil mi? Otomatik geçiş de yine sorun yaşarsam.

Ayarlarsiniz evet..Bence modem kaynakli sorun..Cakisma yasaniyor site acmamakla..

• tamamdır

• Fenool kullanıcısına yanıt
    Bi guncelleme yapayim, servis randevu icin aradiginda zte istiyoruz dedik zte getirdiler kurdular.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zte talep ettim ben de, gelmeden önce arayacaklar stoklarında var ise getirebiliyorlarmış.

• spr_mario kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 7 Kasım 2022; 22:55:51 >
  • 1 haftalik 1gbit ve zte h3600 kullanicisiyim. Citir superonline musterisiyim.

Tecrubelerimi paylasayim. Mutlak faydasi olacaktir.

Cihaz 940 mbit download gordu kablolu ile.

Wifi ile 500u gecemedi ilk hafta.

Cihaz surumunu kontrol edin. Son surum 10tr ile bitiyor. Eger hala kendini update etmediyse mh den talep avin. Asil teknik ekip sizi arayip islemi yapacaktir.

Update sonrasi wifi6 cihazim ile olctum. 600leri gordu
    Enson 2.4u kapattim. 750leri gordu ve orda kaldi.

Birde sunu belirteyim. Iski surum 5tr de 5ghz icin band gebisliginde 80hz varken yeni guncel 10tr surumde 80hz kaldirilmis gorunuyor. Ama bu tamamen kozmetikmis. Otomatigi secerseniz halen 80i kullanabiliyormus cihaz. Bu bilgi alintidir. Deneyimlemek nasipnolmadi. Genede bu secenegi in akyif etmeleri hic hosuma gitmedi.

Suan 10tr surum, sadece 5ghz acik, max verimlilikle kullaniyorum zannediyorum.

Birde, arayuzde bi ozellik var. 2.4 ve 5 bandi otomatik sectiren bisey ama ismi aklima gelmedi. Modem tek isimde gorunuyor, hangisi uygunsa sizi o bandda veriyo. Onu kapatin. Aglar ayri ayri gorunsun. Oncesinde baglanamama bekleme problemlerim vardi. Onu kapatinca hersey duzeldi gibi. Bakinca yazarim adini, yada bilen varsa yaziverdin.

Vesselam

• Modem kaynaklı mi bilemiyorum fakat fiber internetim belli aralıklarla kopuyor ve geliyor. Wifi de oluyor bu sebep ne olabilir acaba

Sürüm bu SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsefe07 -- 8 Kasım 2022; 9:35:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25 ekimde taktırdığım zte modemim 5 kasımda hiç çalışmıyordu dün yenisini taktılar modemin kendi kendine hiç elektrik almayacak duruma geldiğini de ilk defa gördüm.

• Wi-fi 6 modem bağlandı. zte istemiştim zte (h3600 modeli sanırım) getirdiler, mevcut gpon cihazını çıkarmadılar, ikisi beraber kullanılıyor. 6 gündür kullanıyorum ve bağlantı sorunlarım çözüldü, gayet hızlı çekim gücü de iyi, arka odalar da bile hız çok iyi. 6 ay turbo hediyesi olduğunu söylediler, 100 mbit fiber abonesiyim ve 220-230 lu hızları görüyorum şu an. Yalnız bağlayan arkadaş modem arayüzüne erişimin kısıtlandığını artık girilmediğini söyledi, fırsat bulamadım kurcalamaya henüz, hatta varsayılan ssid ve şifreyi bile değiştirmedim.

• Los ışığı yanmıyor nedenini bilen var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu modem'i TTNET fiber kullanıcısı olarak kullanabilir miyim?

• Wifi 6 için hangi modem daha iyidir? Huawei yokmuş. ZTE ve nokia varmış.

• theory of a dead man kullanıcısına yanıt

iss ların verdikleri modem kesinlikle ve kesinlikle ÇÖP bi halta yaramıyor aksine sorunlara neden oluyor Wi-Fi teknolojisinden başka artısı yok

testlerde uçuyoruz kaçıyoruz ama işin rengi değişince patlıyoruz mesela Telegram discord vb durumdalarda bağlantı sorunları olabiliyor eğer başka Router yoksa sorunlar çözülmüyor farklı Router almak şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 16 Kasım 2022; 13:36:22 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.