|
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır Sivas il merkezinde superonline fiber 200 mgbit internet kullanıyorum. Online oyunlarda Ping değerlerimin yüksek olduğunu düşünüyorum.Bazen akşam internetin yoğun kullanıldığı saatlerde paket loss olabiliyor. Ayrıca superonline sansür konularından dolayı devam edip etmeme konusunda çekincelerim var. Bölgemize yeni türk telekom fiber altyapısı getirildi. Forumdan takip ettiğim kadarıyla ping konusunda türk telekomun superonline göre daha iyi ping verdiği konuşuluyor ayrıca yurt dışı çıkışları daha iyi olduğu söyleniyor. Şuan sol fiber taahhütüm devam etmekte ve aralık ayında bitecek. Türk telekomdan fiber 200 mbit için fiyat aldığımda ortalama aylık 614 tl gelecek modem dahil 15 aylık bir taahhüt sunuyorlar. Superonline 200 mgbit ile devam etmem durumunda 400 tl civarı bir yıllık taahhüt alabilirim büyük ihtimal. Türk telekoma geçmemi tavsiye edermisiniz fikirlerinizi merak ediyorum. anlık değerlerim ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 16 Eylül 2024; 18:29:51 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt