Şimdi Ara

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
5
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayir, biride cikip biz ne cekiyoruz dememis mi ? cocuk filmi cekmisler

• Propaganda ögeleri içeren senaryosu olmayan boş bir film olmuş. Superman'in herhangi bir ağırlığı yok. Gerçekte yapamadığı suskun kaldığı İsrail-Filistin savaşında Seyirciye, Superman'i kullanarak Filistin'in yanındayız, Superman ve arkadaşları sayesinde Filistin'i kurtardık şeklinde bir film hazırlayalım demişller. Film bu propagandayı yaymak için çekilmiş, o kadar bariz belli ki.

fizik ve oyunculuk olarak bu eleman iyi bir clark/superman olmuş.

Lois lane de iyi seçim olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marvelin son 3 filmine bakın birde bu filme; karakter gelişimi, aksiyon anlamında bu film her türlü tokatlıyor. Süperman'a çok yükselmedim ama marvel filmlerinden sonra gözüme daha iyi geliyo şuan

• Konu rahatsız edecek kadar aşırı zayıf geldi banada. Eğlenceli olsun demişlerde bi kaç yer hariç hiç güldürmedi. En azından bi efekt şölenide görmedim. 2005 yapımı oturaklı hikayesi ve efektleri ile çok daha iyi yerde. MoS ayrı bir şaheser. Sanki asıl filmin ilk 1 saatini uzatıp 2 saat yapmış gibiler.

Devamı gelsin derim yinede. Olmamasından iyidir, izleyeni utandırmadığı sürece.

Puanım 10/5.9

Netflix ile arasi iyi olan Zack synder netflix dc yi alirsa geri donme ihtimali yuksek diye soylentiler var

hatta netflix supermen vs black adam diye bi paylasim yapmis hangisi yener diye

benim merak ettigim netflix alirsa hbo max ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Kasım 2025; 12:27:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet bir iki kelam edelim. Superman.. yeni bir evrenin ilk başlangıç filmi için güzel ve hoşça kendini tamamlayan bir film olmuş ama eksikleri var tabi ki de. Kostüm kimi sahnelerde çok göze batıyor, halen sırıtıyor. Diğer filmlerde kesinlikle kostüm değişikliğine gidilmesi gerek bence. İyi bir Clark Kent'imiz var ama Superman olarak dayak yemesi etmesi hadi toyluğuna verelim ilk filmlik ama şu aksiyonu biraz daha arttırmak ve iyi vermek şart. Ayrıca ''1A!! 2B!! 5F!! 36C !!'' böyle dövüş sekansı mı olur hacı gözünüzü seveyim ya. Bir Man of Steel'deki Superman vs Zod ile kapışma sahnesine bak bir de buradakine... Komutla dövüş nedir abi cidden ya. Umarım diğer filmlerde daha da düzelir. Bir Zack Synder aksiyonu kesinlikle olamaz ama az biraz düzgün olsun ya.

Berbat bir Martha Kent, berbat bir Hawkgirl, Guy Gardner.. bilemedim Hal Jordan varken neden hep o anlamıyorum. Mr.Terrific iyiydi hele o toplarıyla müzik eşliğinde yaptığı dövüş sekansı çok iyiydi. Halen daha açıp açıp izliyorum o sahneyi.

veee Lois Lane... mükemmel bir cast olmuş ve gerçekten Lois Lane bu yaa diyor insan. şu güzelliğe bakar mısınız abi.. değişik bir aurası var. Ayrıca bu sahne de çok güzeldi. Superman'in köpek için endişelenmesi ''o yalnız başına, muhtemelen korkmuştur da'' demesi falan Superman'in ne kadar iyiliğini ve iyiliğe ilham oluşunu gösteriyor.

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult

Martha Kent sahnelerinde yumruğumu sıktım adeta. Şu duygusal baba-oğul sahnesinin bile içine etti lanet karı. Hiç olmamış abi ya nefret ettim gerçekten.

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult

Jimmy Olsen çok iyiydi. Daily Planet sahneleri güzeldi. Lex Luthor.. bıktık hacı bıktık da yeter artık kel yeter!!! Batman filmlerinde Deathstroke yerine Joker ile Superman filmlerinde Lex Luthor sevdasını bir aşamadı şu film yapımcıları.

Sonuç olarak önümüzdeki maçlarda aksiyon daha iyi olursa villian seçimi olarak Brainiac gelirse ve biraz daha ciddi bir yapım olursa güzel işler izleriz diye düşünüyorum.

Her neyse maybe that's the real punk rock.. 7/10

• Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult

ÖĞHHH KUSUCAM, BERBAT BİR FİLM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.