Şimdi Ara

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
5
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas HoultDCyoutube
    On July 11, It Begins. Superman - Only in Theaters 2025 #Superman #FilmedForIMAX @IMAX Sign up to get Fan First updates on all things DC Studios at DCStudios.com
    https://www.youtube.com/watch?v=uhUht6vAsMY

• Film iyi çıkar belki bilmem de şu teaser trailer berbat hazırlanmış yav insan 2 diyalog gösterir. Daha çok ne koyduysak gösterelim amacı vardı. Yine de umutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 19 Aralık 2024; 17:4:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efektler ve bazı teknik durumlar bana çok çiğ geldi.

Sinema değilmiş gibi bir kalitesi var. Netflix filmi gibi. Bir Dune veya The Batman beklemiyorum artık. Hayal kırıklığı yarattı bende.

lois ve clark yakışmış rollere.

lex biraz agent 47 gibi olmuş.

bakacaz

Belki beni yanıltırlar ama önceki superman hikayesini bu film için çizdilerse tam kahkahalık olmuş.Bir kere renk cümbüşü var, superman mi izliyoruz guardian of galaxy'i mi onu çözemedim.

Evet süperman'in diğer süper kahraman filmlerine göre çekimi zor, karakteri bir yere oturtamıyorsun.Lakin kötü olacaksa niye çıkartıyorsun ki.

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • söylediğimde yanılmadım. çocuk filmi geliyor beyler.

man of steel bunun yanında +18 kalır

Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //

Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • Ben beğendim. MoS'u çok beğenmiştim ama devamını yapamadılar. Bence müthiş bişey olmasada rezil birşeyde çıkmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2025 olmuş hâlâ Superman satmaya çalışıyorlar. Superman bu çağın karakteri değil maalesef. Çoluk çocuk anti kahraman seviyor, sevgi pıtırcığı Superman tutmaz artık. Ayrıca buna Batman kanıyor musun falan dese aman abi çeker 😂

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas HoultRotten Tomatoes Trailersyoutube
    Watch the MAN OF STEEL ALIEN INVASION: http://goo.gl/7458e Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Man of Steel Official Nokia Trailer (2013) - Superman Movie HD A child sent to Earth from a dying planet is adopted by a couple in rural Kansas. Posing as a journalist, he uses his extraordinary powers to protect his new home from an insidious evil. The Movieclips Trailers channel is your destination for hot new trailers the second they drop. Whether they are blockbusters, indie films, or that new comedy you've been waiting for, the Movieclips Trailers team is there day and night to make sure all the hottest new movie trailers are available whenever you need them, as soon as you can get them. All the summer blockbusters, Man of Steel, Oblivion, Pacific Rim, After Earth, The Lone Ranger, Star Trek Into Darkness and more! They are all available on Movieclips Trailers. In addition to hot new trailers, the Movieclips Trailers page gives you original content like Ultimate Trailers, Instant Trailer Reviews, Monthly Mashups, and Meg's Movie News and more to keep you up-to-date on what's out this week and what you should be watching.
    https://www.youtube.com/watch?si=AnllMeZBGF77RlMC&v=ejXjZ-k6Myc&feature=youtu.be

• Bu film bir nevi "year one" olacak. Süpo'nun zayıf olması, giysisinin dandik olması normal. Fakat men of stell de direkt full güç modunda başlamıştı. Lex rolündeki vatandaş güzel aktördür. Bir çok filmde gıcık, pis, sevilmeyen insan rolünde oynadı. Bence bunuda güzel başardı. CW dizisi gibi rengarenk ama bence bir şans verilmeli.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

şuan deli gibi hastaglar açılıyor zack snyder ve henry cavill için

James Gunn denen adam kafasının dikine giden ve izleyinin dediğini umursamayan biri

batfleck Zamanında kıymeti bilinmese bugün youtube'daki her sahnesi olan video yorumlarında herkesin ortak fikri Batfleck hem cizgi romandaki Batman'e hemde batman oyunlarında dövüş stiline ve sert karaktere oturan bir oyuncuydu

izleyiciler Black adam ile superman'în kapışmasını istedi ve cizgi romandada bu kapışma baya heybetliydi , bu kapışma için bir ön sahne çekildi fakat ne oldu James Gunn gelip engel oldu

man of steel 2 yi iptal etti

ayrıca flash filminden sonra bir multiverse filmi olacaktı crisis on infinite earths fakat James Gunn gelip projeyi iptal etti

crisis on infinite earths şuan 3 parti animasyon filmi olarak mevcut

James Gunn DC evrenini bitirecek adam , DC Dünyası sert ve karanlık bir hava hakimdir fakat bu James Gunn bu dünyaya hiç uymuyor umarım komedi dükkanına dönmez

birde bu adam eşine filmlerde ufak roller veriyor hep

ve KnightmareBatman bu film için bir ön sahne gibiydi proje haline gelemedi çünki herşeyi baştan aşağıya değiştirmek isteyen bir adam var

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas HoultFlashback FMyoutube
    Batman v Superman: Dawn of Justice ULTIMATE EDITION (2016) Knightmare-Future (Justice League 2) Playlist: https://goo.gl/vWYqhT Storyline: Fearing that the actions of Superman are left unchecked, Batman takes on the Man of Steel, while the world wrestles with what kind of a hero it really needs. Director: Zack Snyder Cast: Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Henry Cavill (Clark Kent / Superman), Amy Adams (Lois Lane), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)... WarnerMedia© DC Films ##Releasethesnydercut #DCComics #BatmanvSuperman #ZackSnyder #DCEU #JusticeLeague2 #SnyderCut #Darkseid If you like 'DC Comics' - welcome! "come together, right now!" SUBSCRIBE: https://goo.gl/fHigf5
    https://www.youtube.com/watch?v=JqjNtI5-1-I&t=133s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 19 Aralık 2024; 23:12:39 >

• Fragmanda superman sanki 2 farklı kostüm giymiş gibi, kırmızı don yok bazı sahnelerde. Ya donu sonradan giydi yada çıkardı. Güçletinin zayıf olmasını bende anlamadım, ayrıca fragmanda supo baya depresif mutsuz bir hali var sürekli, bakalım jamesgun nasıl saçmslayacak.

• Superman zaten daha aydınlık böyle bir tonda olmalı gayet normal dcnin crsi ağır ve karanlık bir tonda değil özellikle superman, ben güzel şeyler olmasını bekliyorum supermani yansıtması gereken tonda yansitacaklar belli ki umarım bu tonda devam etmezler tabii her film kendi şeklinde giderek evren ona göre oluşur umarım.Marvela benzememesi en büyük isteğim hiç sevmiyorum mcuyu dc umarım çok iyi bir şekilde giriş yapar.Crlere yakın filmler gelecek olması da ayrıca güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çizgiroman sevmeyen hatta filmlerini de sevmeyen ve ilgi duymayan biri olarak ben teaser'ı biraz beğendim. Superman rolündeki oyuncu da fena durmuyor. Öyle aşırı yakışıklı, jön biri değil. Bence böylesi daha iyi. Tabii yine de filmi izleyeceğimi sanmıyorum. Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult 

• Doğru diyorsun ama en büyük eksiklikler gözünden kaçmış: Zenci-Asyalı kırması, gay Superman olmalıydı. Bunlar olmadan SJW/Woke bir Superman düşünülemez. Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult 

@Six Feet Under.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Aralık 2024; 12:46:19 >

Superman (11 Temmuz 2025) | James Gunn | David Corenswet - Rachel Brosnahan - Nicholas Hoult
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.