Şimdi Ara

Süper Loto'tada 37 trilyon kime çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Editörlere peşinen not: Bilmem kaç haftadır devreden ikramiye... Tabii ki ülke gündemi...)

• Onceden şaibe cohh vardir ama feto temizleendi icin rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

Onceden şaibe cohh vardir ama feto temizleendi icin rahat olsun
    İçim rahat değil...

Yakın geçmişi çok iyi biliyorum çok şükür...

(Siyaset karıştırma namık!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 9 Temmuz 2017; 3:39:27 >
  • Bu ikramiyelerin birilerine çıktığına kimse beni inandıramaz

• Ankara Keçiören

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Ankara Keçiören

Teşekkür ederim...
  • Benim anlamadığım madem hile yapılıyor, hileyi yapan kişiler bu işte ustalaşmış olmalı. Buna rağmen bu kadar şüpheli bir durumu niye yapsınlar? Bin lira para verip 4 adamlarını yollasalar diğer şehirlere, o 4 kişiye çıksa bu kadar kişi şüphelenmezdi bu durumdan. Bu durumu düşünemeyecek kadar aptal olamazlar diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1) Amerika ya da avrupa'daki gibi neden küme çıktığı açıklanmıyor deniyor? Yahu loto bayisi bile adamdan ev istiyor, akrabalarını, mafyayı vs düşünün, yedirirler mi o parayı?

2) Neden Ankara? Kişi başına düşen en fazla piyango oynama harcaması burada yapılıyor. Ayrıca Antalya Muratpaşa, İzmir Konak, İstanbul'da hiç fena değil.

3) Adamlar salak değil, madem böyle teşkilatlı bir organizasyon var gider Ankara dışında bir yere kuponu yatırırşar.

Bu çapta bir şaibe yapabilmek için birden fazla kişiye ihtiyaç var, bu denli büyük paraların döndüğü bir yerde mutlaka kokusu çıkardı.

4) 2008 yılında çok yakın bir arkadaşıma büyük ikramiye bana da 4 defa 5 çıkmış bir kişi olarak pek inanmıyorum şaibe olduğuna.

5) 28 milyonda bir ihtimal var, kafanıza yıldırım düşmesi daha olası, bu kadar hırs yapmaya gerek yok. Sonuçta 1/2 kişiye çıkacak, diğerleri umut satın almaya devam.

6) Hile olsa şaşırırmıyım? Asla, fetö derler işin içinden çıkabilirler.

• Hilesiz kumar olmaz

• Kesinlikle soru işaretleriyle dolu bir sonuç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 hafta devret, son hafta yine Ankaraya! 2₺lik bilete çık. Kaç milyon kolon oynandı da bir kişi bildi bunu? Acaba o rakamları makina otomatik mi oynadı? Bunları tüm şans oyunlarından sonra açıklamaları gerekir. Meclise bunları sunmuşlardı ama yine araştırmak istemediler diye hatırlıyorum. Hiç umulmadık ücra köşede bile milyoner biri ortaya çıkıp garip bir işle daha çok zengin oluyor. Bunu da gördüm.

• kumarda şansa sadece aptallar inanır
  • Önceden fetoydu, şimdi bazı tarikat cemaatlere.
  • kime çıktı bilmem, kimsede söylemez ama yine yeniden bilmem kaçıncı kez Ankaraya çıktı

https://forum.donanimhaber.com/buyuk-ikramiyenin-surekli-ankara-ya-cikmasi--127486679#127487096
  • bir keresinde havadan gelen onemsiz birnpara vardi. 10 numara piyangosu oynayip 5 kolondan 9 tutturmustum. 4 bin mi ne kazanmistim sahte degil bence.

• iktidar yakalası taşeron bir şakşakçıya çıkarmışlardır adam borçlarını sıfırlamıştır
  • Daha çekiliş yapılmadan televizyonda çekiliş sonuçlarının yayınlandığını görmüştüm.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Sorgulayabilen müdahale eden var mı? Yok.

Niye uğraşsınlar?

• Çıkan adam mafya tarafından gg olmuştur

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    O mantıkla bakarsak olaya oynayanların kendi hatası zaten, oynamasınlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.