Şimdi Ara

Süper Anime : Avatar Son Hava Bükücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aranızda izleyenleriniz muhakak vardır.

Daha yeni bir gelistirme yaptım 3 sezondan oluşan bu muhteşem animenin sezon 1'ini siteme update ettim online süper kalitede izleye bilirsiniz.

Avatar Son Hava Bükücü Bölümleri / Türkçe Dublaj + Online ( Tüm Bölümleri )

Kaçırdıgınız kısımlar veya hiç izlemediysniz kesinlikle denemeniz gereken bi cizgi film s2 ve s3 seriside gelicektir.

http://www.basizle.com/articles/2929/1/Avatar-Son-Hava-Bukucu-Bolumleri--Turkce-Dublaj---Online---Tum-Bolumleri-/Sayfa1.html

• anime bölümüne açsaydın keşke konuyu burda ilgi çekmez fazla
    www.oyunhabercisi.com
  • Ateş kralının oğlu angin yanına geçiyoooo

http://forum.donanimhaber.com/m_20465764/tm.htm

Konuları zaten var. Bu konu silinir bence

Link için sağol bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 24 Mayıs 2008; 17:02:31 >

Seni buraya alalım arkadaşım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki alalım :D
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • ben avatar çizgi filminin bütün bölümlerini toplamaya çalışıyorum

acaba 1. sezon 2.sezon ve 3.sezon bütün bölümlerin çizgifilmlerini hangi internet sitesinden indirebilirim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 24 Mayıs 2008; 17:35:50 >

Güzel çizgifilmdir izlerim arada denk gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 24 Mayıs 2008; 18:01:43 >
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Tüm bölümlerini izledim ama türkçe dublaj izlemedim izlemem de..

niye...

hadi film anladık.orjinalliği bozulmasın diye..dublaj hatalı oturmuyor diye.çizgi filmle ne alakası var.tamamiyle özentilik.ay ben filmler alt yazılı izlerim de falanda filanda.alkaya bak alakaya.

çizgi film sonuçta seslendirme.ha türkçe ha yabancı dilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan_gücü -- 24 Mayıs 2008; 18:03:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_gücü

quote:

niye...

hadi film anladık.orjinalliği bozulmasın diye..dublaj hatalı oturmuyor diye.çizgi filmle ne alakası var.tamamiyle özentilik.ay ben filmler alt yazılı izlerim de falanda filanda.alkaya bak alakaya.

Haklısın. Anime ve filmlerde bende orjinal sese bakarım ama avatarın orjinal sesini duyunca bu ne böyle dedim. İngilizce zaten orjinali. Çok osuruktan sesleri var.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• quote:

quote:

niye...

Şakamısın bilader ?

Orjinalliği bozulur tabiki .. Dublajdan aldığın zevki normalinden alamazsın ama senin hiç bir alakan olmadığı için böle konulardan anlamazsın tabi .. Sonrada millete çemkirip durursun anca
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

quote:

niye...

Şakamısın bilader ?

Orjinalliği bozulur tabiki .. Dublajdan aldığın zevki normalinden alamazsın ama senin hiç bir alakan olmadığı için böle konulardan anlamazsın tabi .. Sonrada millete çemkirip durursun anca

çizgi film be çizgi film ne alaka.sen ne ses verisen o olur.film bu ffilmde oynayanlar gerçek canlı.kedni sesi yada dublaj.bu çizgi film.adam farz etki çizgi filmi yaptı TR ye sattı alın dublajlayın diye.ama yok siz iilla kim yaptysa onun dilinde olucak değil mi.yahu sen ne ses verisen ver ağız hareketleiri oturmayacak.ha ama doğru sen olmayan bir şeyin sesini duyacan.sanki varda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan_gücü -- 24 Mayıs 2008; 18:16:31 >

• @aslan_gücü

Hayatında kaç tane film izledinde gelip burda bize artislik yapıyorsun ?

İzlediğim her diziyi ve filmi Orjinal dilinde izlemeyi isterim diğer türlü hiçbir zevki yok bana göre.

Ama biz ne dersek diyelim sen bunu anlayamassın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@aslan_gücü

Hayatında kaç tane film izledinde gelip burda bize artislik yapıyorsun ?

İzlediğim her diziyi ve filmi Orjinal dilinde izlemeyi isterim diğer türlü hiçbir zevki yok bana göre.

Ama biz ne dersek diyelim sen bunu anlayamassın.

bak dizi film orjinal diinde izle.çünkü onlara zaten orda oynayanlar ses veriyor.adamın gerçek sesini ağız hareketlrini duymak istersin orjinal olsun istersin.ama çizgi film ya.orda oyanaya kim ses veriyor.çizgi filmdeki çizilen karekter mi.sıradan insanlar veriyor.yani son aşama.sen ne ses verirsen onla hayat bulur.

tabi sende bunu anlamazssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan_gücü -- 24 Mayıs 2008; 18:23:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.