Şimdi Ara

Avengers: Doomsday'den kısa bir fragman daha geldi: Sıra Fantastic Four ve Wakandalılarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Avengers: Doomsday'den kısa bir fragman daha geldi: Sıra Fantastic Four ve Wakandalılarda
    Marvel, bu yılın sonunda sinemaseverlerle buluşacak olan Avengers: Doomsday için tanıtım çalışmalarına şimdiden başladı. İlginç bir yol izleyerek filmden kısa kısa fragmanlar yayınlamayı tercih eden Marvel, bugüne kadar Captain America, Thor ve X-Men'e odaklanan fragmanlar paylaştı. Bugün o fragmanlara bir yenisi daha eklendi. Bu kez odakta Fantastic Four ve Wakandalılar var.

Avengers: Doomsday, 18 Aralık 2026'da Vizyona Girecek

Avengers: Doomsday'de Sam Wilson'ın önderlik ettiği yeni Avengers, Thunderbolts, Fantastik Dörtlü, X-Men ve Wakandalılar, Robert Downey Jr.'ın hayat verdiği Doctor Doom'a karşı güçlerini birleştiriyor. X-Men üyelerini, eski filmlerde olduğu Patrick Stewart, James Marsden, Rebecca Romijn gibi oyuncular canlandıryor. Nitekim yayınlanan yeni fragmanda da bu oyuncuları görme şansı yakalıyoruz.

Ayrıca Bkz.2026'da gösterime girecek en heyecan verici 40 film

Daha önce Infinity War ve Endgame'i de yöneten Russo Kardeşler'in yönettiği filmde Anthony Mackie, Chris Hemsworth, Florence Pugh, Paul Rudd, Simu Liu, Sebastian Stan, Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Letitia Wright gibi Marvel Sinematik Evreni'nden tanıdığımız isimler bir araya geliyor.

Avengers: Doomsday, 18 Aralık 2026'da vizyona girecek. Ondan bir yıl sonra ise Avengers: Secret Wars gelecek.

• 1 yıl önceden fragmanları göstermeye başlamak nedir, koca 1 yıl var daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tutmaz bu film. Böyle hepsini bir araya toplamak hiç iyi değil. X-men başka olacak mesela. Ne işi var burada? Ayrı bir x-men filmi olsa izlemek isterdim. Çorba ettiler iyice.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dropzone kullanıcısına yanıt

suyunu çıkaracaklar. youtube tayfası da 1000 tane teori kasar film çıkana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acikcasi bu superkahraman filmlerinin bu kadar uzun sure populer kalmasini beklemiyordum. marvel ve dc evrenleri konu derinligi olan detayli evrenler ama cok tek duzeler, kendilerini surekli tekrar ediyorlar. bu yuzden 20-30 senede bir populer olup gozden duserler, taki bir sonraki kusak onlari yeniden kesfedene kadar. bu dongu hep surmus ama buyuk butce filmlerden olsa gerek bu seferki populerligi daha uzun surdu. basta iyiydi keyifliydi ama sonradan baydi ve baska projelere gidecek butceleri kendine cekip yeni orjinal yapimlarin gelmesine mani oldu. artik zamanini doldurup cekilmesinin vakti geldi

• Black Panther'ın olmadığı Wakanda'yı kimse merak etmiyor mesela. Fragmandaki kız zaten bir garip duruyor, çözemedim, shop mu yapmışlar, yapay zeka mı anlayamadım.

• Bu senenin en büyük bütçeli yapımı olacak merakla bekliyorum .

• Bukadar yıldızı önemli karakterleri doldurup max 3 saatde ne anlatıcaklar acaba çok merak ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş yorumlara bak kimi yazmış yok 30 senede hatırlanmayacak , yok yeni kuşak bilmeyecek , yok 1 sene önceden fragmanlar mı olur vs vs. la film bu ya izle geç kardeşim adamlar parasına bakıyor x-men serisi ile bunu karıştırmaları hiç olmamış mış sanki kutsal şeyler alt tarafı film izle beğenmiyorsan kapat ilgilenme geç valla ilginç insanlar.

• kingfox93 K kullanıcısına yanıt

son filmde T'challa karakterinin çocuğunu gösterdiler. ben ikinci filmde kızı oynattılar üçüncü film veya devam filmlerinde bu çocuk büyür ve izlemeye başlarız diyordum ama henüz tam karar veremediler galiba...

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.