Şimdi Ara

Yeni Mumya filminden ilk fragman yayınlandı; Bu kez korku tarafı ön planda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Mumya filminden ilk fragman yayınlandı; Bu kez korku tarafı ön planda
    Özellikle 1999 ve 2001'de çıkan ilk iki filmiyle akıllarda yer eden Mumya (The Mummy) serisi, yıllar sonra farklı bir versiyonla beyaz perdeye dönüyor. Mumya markasını kullanarak sıfırdan yeni bir seri başlatmayı amaçlayan "Lee Cronin's The Mummy", 17 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak, Vizyon tarihi yaklaşan film için tanıtım çalışmalarına başlayan Warner Bros., dün ilk fragmanı paylaştı. Daha önce gelen haberlerde de belirtildiği gibi bu yeni film, macera odaklı eski yapımlardan da Tom Cruise'lu yeni versiyondan da epey farklı olacak.

Bu yeni versiyonun yönetmen koltuğunda Lee Cronin (Evil Dead Rise) oturuyor ki filmin adı da zaten buna referansta bulunuyor. Filmin yapımcılığını ise James Wan ve Jason Blum yapıyor. Jack Reynor'ın (Midsommar, Sing Street) başrolünü üstlendiği filmde Laia Costa (Victoria), Verónica Falcón (Queen of the South) ve May Calamawy (Moon Knight) da rol alıyor.

Orijinal Mumya Serisi İçin de Bir Devam Filmi Hazırlanıyor

Filmin doğrudan The Mummy olarak değil de "Lee Cronin's The Mummy" olarak pazarlanmasının başlıca sebebi, aslında şu anda ikinci bir Mumya filmi daha hazırlanıyor olması. Bu projeden tamamen bağımsız olarak ortaya çıkan o film, ana serinin devamı niteliğinde olacak. Hatta orijinal serinin başrol oyuncuları olan Brendan Fraser ve Rachel Weisz da geri dönecek. Henüz çekimlerine başlanmayan bu devam filmi, daha ileri bir tarihte çıkacak.

Ayrıca Bkz.Yeni Mumya filminin konusu belli oldu; Önceki filmlerden çok farklı olacak

Lee Cronin's The Mummy'ye geri dönecek olursak, korku tarafına ağırlık veren filmin konusu şöyle: "Sekiz yıl önce çölde kaybolan kızı esrarengiz şekilde geri dönen bir baba, kızının kadim bir Mısır mumyasının ruhunu taşıdığını fark eder. Bu şeytani ruh diğer çocuklarına da etki etmeye başlayınca, baba ölümcül bir ritüel gerçekleştirmek zorunda kalır... Her ne kadar bu onu bir canavara dönüştürecek olsa da."

Kaynak:https://variety.com/2026/film/news/the-mummy-trailer-reboot-1236629493/

• daha çok filmin yazılarını tanıtmışlar

• Yok mumya yok frakestayn kimse ölümden döndüş hikayelerini yemiyor. Korku yerine komedi oluyor. Var olabilecek şeyleri çekin gerçekçi olun. Bırakın bu safsataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.ROOT -- 13 Ocak 2026; 13:53:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • James Wan falan işin içinde diye bakılır dedim ama hikayeyi görünce vaz geçtim. Şehirde içine cin girmiş temasının çölde içine mumya girmiş hali. Torrent düşünce 1080p izlenir.

Kaldı ki James Wan ve Mumya ne alaka la, çöp :) :) :)

• Altıma sıçtım.. böyle filmler yapmayın altım kokuyoo... Ha osurukmuşş pardon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Safsata. Zaten klişe korku filmi senaryosunu çölde mumyaya bağlamışlar. Mumya teması bu değil ki git başka isimle ormanda, dağda yap filmini kardeşim.

• Aga bu ne? Film konusuna yorum ayağına reklam atmış @yönetici

Ben orijinal Mumya gibi çekecekleri yapımı bekliyorum; güzel olan o ve korku - en azından saf korku - değil. Klasik Mumya serisi tam bir eğlencedir (entertainment).

• Mumya filmimin devami cekilecek haberini duydugumuzda eminimki herkes benim gibi ailcek izledigimiz o eski mumya serisini taclandircak komedi aksiyon iceriginin devam ettigi yeni bir filmin daha gelecegi beklentisi icine girmistir ne yazikki bu mumya filmi ucuz korku filmerini aratmiyacak bir film olmus tek dilegim ozledigimiz eski mumya filminin devam niteligini tasiyan beklenen gercek Klasik mumya serisini taclandiricak filmin bir anca once cekilip bize sunulmasi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.