Şimdi Ara

Sultan Ahmeti Bilenler Bakabilir Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilimi uzun bir zamandan sonra göreceğim, Sultan Ahmet Camiinden alacağım onu. Fakat ne oraları bilirim nede Sultan Ahmete gitmişliğim var.

pendikteyim, nasıl gidileceğini öğrendim fakat orada onu alınca ne yapabiliriz bilmiyorum 2-3 saatlik birlikte gecireceğimiz zaman dilimini en iyi şekilde nasıl geçiririz?
    birşeyler yiyecek, oturup birşeyler içecek bir starbucks kadar pahalı olmayan, camiden ulaşımı kolay olan yerler önerir misiniz?

• Beyazıta doğru az yürüyün. Çemberlitaş muhallebisici var. Orada biraz yemek yer muhabbet edersiniz. Sonra biraz daha ileride öyle pahalı olmayan ama güzel olan yerler var. oradalarda takılın. ama dediğim gibi çemberlitaş tarafına gidin.

Yemek yemiyeceğim diyorsan Sultanahmet köftecisisinin sırasında tarihi Çiğdem Pastanesi vardır ucuz ve çok güzel çilekli tartları, pastaları vardır şiddetle tavsiye ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.