|
Başlıkta belirttiğim gibi klasik olan bir organizasyon şirketi kurmak istiyorum. Zamanım ve param var ancak merak ettiğim tek konu işin zorluğu. Uzaktan bakınca zor bir şey yok. Ama bu işi yapmış veya yapanlardan bilgi almak istiyorum. Fikre nereden kapıldın derseniz nişanım için bir organizasyoncuya gittik. 50'li yaşlarda bir kadın evinin altındaki dükkana malzemeleri yerleştirmiş. kız arkadaşım bunu instagramda bulmuş 22k takipçisi var kadının. 3.250 tl para ödedik 1 gün için. kadın defterini açtığında sadece gördüğüm 2 sayfa yaprakta 8 tane iş vardı. ortalama 3 binden hesaplasak 24 bin tl eder haftada ki dediğim gibi bu benim gördüğüm. o sayfada benim bir aylık maaşım vardı. zorlukları düşünüyorum taşıma mı ? abi ne olacak buzdolabı taşımıyoruz modüler tahtaları taşıyoruz. yetkinlik mi ? her şey klasik hazır geliyor. tek düşündürücü kısmı müşteri bulmak olarak geliyor ama instagram'a aylık 3-4k reklam bütçesi ile geniş bir kitleye hitap edebileceğimi düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler