Şimdi Ara

Sabah Uyandığımda Yüzünde Oluşan Çizikler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son bir kaç haftadır sabah kalktığımda yüzümün çeşitli yerlerinde çizikler olduğunu fark ettim. 3-4 hafta önce yüzümün sol kısmında yanağımda yan yana 3 tane çizik vardı.2 Hafta önce çenemin altında boyun bölgesinde soldan sağa aşağı doğru derin bir çizik vardı. Pazar günü uyandığımda ise sağ gözümün altında 2 tane çizik oluştuğunu fark ettim.
    Bu sorunun kaynağı ne olabilir, var mı benim gibi bu sorunu yaşayan yaşamış olan?



  • Yatağın bıraktığı izmi anlamadım ? Eğer gerçekten çizikse uyur gezersen tırnaklarınla çizmişsindir bende yaşadım birkaç kez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anemoi

    Yatağın bıraktığı izmi anlamadım ? Eğer gerçekten çizikse uyur gezersen tırnaklarınla çizmişsindir bende yaşadım birkaç kez.

    Yatak izi değil. Bildiğin kedi tırmalaması gibi çizik. Kendim tırmaladım diyeceğim ama benim tırnaklarım çok çok kısa. (stresten, sıkıntıdan tırnak yeme huyum var) Acaba uyurken kendi kendimi mi tırmaladım diye düşünmüştüm. Sabah kendimi tırmalamayı denedim ama tırmalanmıyor, bayağı kısa tırnaklarım.
  • Bu olay iki üç kez benimde başıma geldi, deri üstü sanki jiletle kesilmiş gibi çiziliyor bir kaç mm daha derin olsa kesin kanayacak hatta o derece.
    Sebebi ne ola ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaB0

    Bu olay iki üç kez benimde başıma geldi, deri üstü sanki jiletle kesilmiş gibi çiziliyor bir kaç mm daha derin olsa kesin kanayacak hatta o derece.
    Sebebi ne ola ki

    Bilemiyorum ki :/ Tırnak çiziği olduğu zaman kabuk bağlar o çizik. Ama bu kabuk bağlamıyor. Şişkinlik gibi tuhaf bir hal alıyor. Sanki içten çizilmiş de dışarıya doğru deforme olmuş gibi. Ya da kabuk bağlamış da kabuğun çözüldükten sonraki bıraktığı iz gibi.
  • La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.





    Bismillahirrahmânirrahîm.

    Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.