Şimdi Ara

Süleyman Soylu 'Görecekseniz, Temmuz ayından itibaren ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak ...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar'da konuştu: - "Görecekseniz, temmuz ayından itibaren ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak, öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD’si de çatlayacak, patlayacak” şeklinde konuşmuştu. Enver Haykır
    https://www.youtube.com/watch?v=YT0PbZDX1sk

• Dün kar içinde göremediğim çıkıntı bir demir profil yüzünden ön sağ teker yanaktan direk açıldı.

2020 Mayıs da Michelin primacy 4 S2 AA tekeri 455 TL ye almıştım.
    Dün aynı yer 1.300 TL fiyat verdi ve çift takılması gerekiyormuş.
    Lastikler 37 bin km gördüğü için ön arka ayrı takip et ayrı değiştir işine girmeden, bugün almazsan yarın kaça alacağın belli olmayacağından, el mahkum daha düşük fiyatlı bridgestone T005 modeli 4 lastik toplam 3.500 TL ile aldım. Dayandık taksitle kredi kartına.

Ülkem gerçekten şahlandı ama zamlar şahlandı.

Hayallerimizi geleceğimizi herşeyimizi elimizden aldılar !!!
  • Temmuz Ayından Sonra Enflasyon %200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Ocak 2022; 17:21:39 >
  • Hangi temmuz olduğunu söylememiş  

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

2021

• Seçim Sloganında Bunu Hep Kullanırım

• Atağa kalkmayacak batağa saplanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalkan bir şey var ama atak değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün kar içinde göremediğim çıkıntı bir demir profil yüzünden ön sağ teker yanaktan direk açıldı.

2020 Mayıs da Michelin primacy 4 S2 AA tekeri 455 TL ye almıştım.
    Dün aynı yer 1.300 TL fiyat verdi ve çift takılması gerekiyormuş.
    Lastikler 37 bin km gördüğü için ön arka ayrı takip et ayrı değiştir işine girmeden, bugün almazsan yarın kaça alacağın belli olmayacağından, el mahkum daha düşük fiyatlı bridgestone T005 modeli 4 lastik toplam 3.500 TL ile aldım. Dayandık taksitle kredi kartına.

Ülkem gerçekten şahlandı ama zamlar şahlandı.

Hayallerimizi geleceğimizi herşeyimizi elimizden aldılar !!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar ne zaman böyle konuşsa inanın daha kötü oluyor.

• Ulen konuya girerken korktum, acaba bu yıl ki temmuz içinde aynı şeyimi söyledi diye. Çünkü neyi söylese tam tersi çıkıyor bunun.  

• Temmuz demiş ama yıl dememiş ki Belki 2060'tan bahsediyor

• Bu yaz yine diyecek aynı şeyi , turizm sezonu açılacak ya sanıyor ki turizmden gelecek 30-35 milyar dolar kurtaracak ülkeyi :)

Her zaman diyorum boşuna okumayın gerçekten okuyan bilgili düzgün insan bu ülkede bir yerlere gelemiyor

• Ekremin balık yemesine bir şey demezsiniz ama.

• Sayın Soylu kendini hazine ve malıye bakanı sanıyor galiba.böyle konuşursa Nebatı bey alınır. ....Ben neciyım yahu...der.

• Hükümet ne söylediyse doğru cıktı.Bence siz anlamak istemiyorsunuz.

Atağa geçecek deyince hiper ensflasyon gelecek diyorlar.Siz hala adamın düşüreceğine inanıyorsunuz.Bence gidin beyninizi bir yıkayın paklayın kirlenmişsiniz ya.

• 2023 haziran seçiminden sonraki temmuzu kastetmiş olabilir

•  İçeride birileri bir şey yumurtluyor, analitik düşünceden yoksun siyasiler de hemen atlıyor. Bir yer, iki yer bunları halk. İyi kullanın joker haklarınızı 

• gs_tutkunu kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun, en azından kaza olup da size bir şey olmamış. boş verin, sıkıntılı dönemdeyiz biliyorum ama, cana geleceğine mala gelmiş en azından...

• ekonomist olanda ağustosta enflasyon düşecek demişti,ogün 5 liralık tavuk sosis bile bugün 15 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 milyar dolar ihracat yaptık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.