Şimdi Ara

şükrü saraçoğlu kapanması lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seyirciler ettiği küfürlerden dolayı o saha kapanmazsa federasyonun başına aziz geçsin , renginiz belli olsun. deplasmanda küfür var diye sahamızı kapatanlar,asıl şimdi görecez niyetinizi...

• Daha önceden bu sebepten uyarımız para cezamız varsa kapatılsın.
  • Beşiktaş Deplasmanında edilen küfürlerin haddi hesabı yok, eğer Federasyon ve Sustalı Kemal tarafsızsa vermiştir o maçta uyarı...

ama pek sanmıyorum öyle birşey olacağını - herkes neyin ne olduğunu biliyor.
  • Fenerin sahası kapanacak ? Dünkü maçtan bişeyler anlaşılmış olması lazım :) Kırmızı kar yağarsa bu da olabilir tabi neden olmasın
  • yahu,
    pislik at izi kalsın,

dünkü maçta ne oldu
    ben tribündeydim
    fanatiklik kulağüınızı gözünüzü gör etmiş,

Dünki maçta kayserililerin inanılmaz çirkefliğine rağmen taraftar en fazla 30 saniye satılmış kayseri diye bağırdı,
    nerede ki,me küfredilmiş,
    sahaya birşeymi atılmış

inönüde beşiktaş feenr maçında ne oldu
    küfürleri sahaya yabancı maddeler,
    ilk önce inönü 6 maç kapatılsın
    sonra gelin,

teşke tribünleriniz Fenerbahçeninki kadar temiz olsa

quote:

Orjinalden alıntı: projist

seyirciler ettiği küfürlerden dolayı o saha kapanmazsa federasyonun başına aziz geçsin , renginiz belli olsun. deplasmanda küfür var diye sahamızı kapatanlar,asıl şimdi görecez niyetinizi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Beşiktaş Deplasmanında edilen küfürlerin haddi hesabı yok, eğer Federasyon ve Sustalı Kemal tarafsızsa vermiştir o maçta uyarı...

ama pek sanmıyorum öyle birşey olacağını - herkes neyin ne olduğunu biliyor.

haddi hesabo ok demek...
    Galatasaraylı olarak maça mı gittiniz TVden sadece Beşiktaşlıların Alex'in 2.kez yerde kalmasından sonra ettiği küfürler duyuldu.Başka ne küfür oldu ki haddi hesabı olmamış...

Birşey söyleyip sonra ona kendinizi inandırıyorsunuz hakikaten ilginçsiniz.
  • durun siz.bir penaltı daha atalım,kadıköy'e ulaşımın yasaklanması talebiyle gelecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş'ın Arması Değişti!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: YBA

Dünki maçta kayserililerin inanılmaz çirkefliğine rağmen taraftar en fazla 30 saniye satılmış kayseri diye bağırdı,

adamlar sahada sava$iyor mücadele ediyor ve sonra taraftar 30 saniye satilmi$ kayseri diyor vay bee
    adamlar siz $ampiyonlukta gidiyorsunuz diye sahada kazanmak için mücadele etmiyecekler mi

bencede 1 maç kapatilmasi lazim
  • kadıköye maç izlemeye bekleriz burada atıp tutanları.
    kasımpaşa maçında inleyen nağmeler marşı söylenirken şarkının son kısımlarına gelince tribünün yarısı "şşşşşş" diyip küfür boğuyordu. bizim taraftarımızı kendinizinkilerle karıştırmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GökTürk_

quote:

adamlar sahada sava$iyor mücadele ediyor ve sonra taraftar 30 saniye satilmi$ kayseri diyor vay bee
    adamlar siz $ampiyonlukta gidiyorsunuz diye sahada kazanmak için mücadele etmiyecekler mi

O mücadele eden Kayserispor, Galatasaray maçında piknik yapmaya mı gitmişti?!

• Dunyanin en iyi kufur eden gurubunun yaninda dunkuler iltifat.Fenerbahce stadinda kufur bitmistir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

quote:

seyirciler ettiği küfürlerden dolayı o saha kapanmazsa federasyonun başına aziz geçsin , renginiz belli olsun. deplasmanda küfür var diye sahamızı kapatanlar,asıl şimdi görecez niyetinizi...

FENERBAHÇE KADAR KAFANA TAŞ DÜŞSÜN FB İLE İLGİLİ HATIRLAMAK İSTEMEDİĞİN ANILARIN VAR HERALDE YAZIK SANA ACIYORUM AMA ELDEN DE BİŞİ GELMİYORBU ARADA KRALINIZ GELSE FENERBAHÇENİN STADINI KAPATTIRABİLİRMİSİNİZ

Kral'a gerek yok Haluk Ulusoy kapatır

• eğer satılmış kayseri için saha kapatılmıyorsa bundan sonraki tüm galatasaray maçlarında satılmış federasyon diye bağırılsın .. hatta satılmış hakem satılmış lig diye de bağrılabilir ...nasıl olsa saha katılmıyor.....galatasaraya deplasman maçından dolayı kapatma geliyorsa fener dün kapatılmayı anasının ak sütü gibi haketti .....
    birde fenerbahçelier müthiş galatasaray maçında nerdelermiş :D siz oynayıp rakibi ezemiyorsanız biz ne yapalım ......herşeye rağmen ben hakem hatalarının art niyetsiz hatalar olduğunu düşünüyorum .......
  • Kayseri maçına gittim neden küfür duymadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GökTürk_

quote:

orada taraftarın kızdığı kayserinin oyunu çirkinleştirmesi daha 60.dakikadan itibaren yatmaya başladılar, yatan kalkmıodu, ona karşı satılmı kayseri dediler...kora kor oynasalar neyse

• quote:

Orjinalden alıntı: Magickiss

quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

quote:

FENERBAHÇE KADAR KAFANA TAŞ DÜŞSÜN FB İLE İLGİLİ HATIRLAMAK İSTEMEDİĞİN ANILARIN VAR HERALDE YAZIK SANA ACIYORUM AMA ELDEN DE BİŞİ GELMİYORBU ARADA KRALINIZ GELSE FENERBAHÇENİN STADINI KAPATTIRABİLİRMİSİNİZ

Kral'a gerek yok Haluk Ulusoy kapatır

Adamlar nasılda biliyolar geçmiş yıllardaki başarılarının arkasındaki gücü

Ebediyete doğru yol almış accountun ama nasıl olsa gelirsin yine cevap atayım. Yukarıdaki arkadaşın esprili lafına karşı bende ona bir gönderme yaptım o bakımdan(ben espri olarak algıladım lafını)

• EĞER FB TARAFTARI DAHA ÖNCEDEN TOPLU VE UZUN SÜRELİ KÜFÜRDEN DOLAYI CEZA ALIDIYSA. VE BU MAÇTADA TOPLU VE UZUN SÜRELİ KÜFÜR ETTİYSE SEYİRCİSİZ CEZASI VERİLİR.

KÜFÜRDEN İLK DEFA CEZA ALIYORSA SADECE PARA CEZASI VERİLİR.

EĞER SADECE PARA CEZASI GELİRSE NİYE KAPATILMADI DEMEYİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

EĞER FB TARAFTARI DAHA ÖNCEDEN TOPLU VE UZUN SÜRELİ KÜFÜRDEN DOLAYI CEZA ALIDIYSA. VE BU MAÇTADA TOPLU VE UZUN SÜRELİ KÜFÜR ETTİYSE SEYİRCİSİZ CEZASI VERİLİR.

KÜFÜRDEN İLK DEFA CEZA ALIYORSA SADECE PARA CEZASI VERİLİR.

EĞER SADECE PARA CEZASI GELİRSE NİYE KAPATILMADI DEMEYİN.

Oda gelmedi ya o bakımdan bizimkisi hızır gibi hemen kesildi fatura sizinki seneye kaldı sanırım
  • quote:

şükrü saraçoğlu kapanması lazım...

kapanıcak zaten üstü. onu da bitireceğiz inşallah en yakın zamanda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.