Yüzbaşı
12 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 82 (Bu ay: 4)
Gönderileri

Bu sisteme sahip makinesi olan var mı? Memnun mu? Çamaşır yıkama konusunda hiçbir bilgim malesef. Artık iş başa düştü, reklamlarda gördüğüm bazı marka modellerde deterjan konuluyor, makine otomatik dozaj ayarlayarak yıkıyor. Arçelik marka düşünüyorum, yaygın servis ağı ve garanti uzatımı sebebiyle ama daha önemlisi fiyatı. öneriniz var mıdır, teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba Superonline fiber internet bağlattım. H3600 modemi getirdiler. Başvuru esnasında da kendi modemimi kullanacağını söylemiştim çocuklar biraz uğraştı ama teknik bilgileri çok sınırlıydı. benim tp-link VR 2600 modemi bağladım,arayüzde superonline'ın bana tahsis ettiği kullanıcı adı ve şifresini istedim. Bilmediklerini ve müşteri hizmetlerinden almamı söylediler. Ben de müşteri hizmetlerini aradım müşteri hizmetlerinden de veremeyecekleri cevabı geldi. Bu konuda ayrıca uğraşacağım.

Her neyse, dün tüm gece uğraşarak kullanıcı adı ve şifremi buldum. Fakat tp-link VR 2600 modeme kurulum yaptığımda nedense internete bağlanmıyor.

Teknik bilgimin sınırlı olması sebebiyle yapamadım sanırım. Superonline kullanıcı adı ve şifresi ile başka bir fiber modeme nasıl interneti bağlayabilirim?

Halihazırda 100-200 Mbps fiber kullananlar uygulamadan hız yükseltme teklifi ne alıyorsunuz 500 Mbps ve 1.000 Mbps için?

Az önce yükleme için gittiğim Migros şube ininale kredi / banka kartı ile yüklemenin kalktığını ve sadece nakit yükleme yapıldığını belirtti, haberi olmayan arkadaşların bilgisine...
merkezi neresi acaba?
Arkadaşlar Tivibu uydu almak istiyorum. Cihazı internete bağladığımda örneğin star tv'de dün yayınlanan diziyi seyredebiliyor muyum bu geri al izle'de? ayrıca hdd almama gerek var mı? uydu cihazı mutlaka vestel mi olmalı?
Arkadaşlar merhaba, Turkcell'den öncelikle bugün superonline ve turkcell tv taahhütümü sonlandırarak kısmen kurtuldum. şimdi de hattımı muhtemelen telekom'a taşıyarak nihayet huzura ereceğime inanıyorum. şuan numara taşırsam sanırım aylık faturanın tamamını ödemek zorunda kalacağım. eskiden faturalı hattı faturasıza çevirerek günlük bedel ile kurtuluyorduk tüm faturadan. bu işlem hala devam ediyor mu?
Arkadaşlar merhaba, 24 ay taahhüt verdiğim "Turkcell 4 4 lük paket"im yarın bitiyor. İşin ilginç tarafı telefon ve internet ve TV+ tek faturada gelmesine rağmen yarın süresi taahhüt platinum 10 gb telefon taahhütü. Superonline fiber internet ve TV+'ın ise bitmesine tam 1 ay varmış, devam ediyormuş. herneyse, kullandığım internet ise 50 mbits 75 GB fiber. evde TV+ aile paketi ile birlikte hepsine toplam 146 TL ödüyordum.

Taahhüt durumunu konuşmak için turkcell ve Superonline aradığımda birbirlerinden alakasız iki şirket gibi konuşup topu birbirine attılar. Turkcell dediki "2-3 gün içinde size özel tekliflerimiz ekrana düşecek, o zaman görüşelim." Superonline ise dedi ki "daha bizde 1 ay var, 1 ay sonra görüşelim, siz bu arada Turkcell ile görüşün" falan.

eskiden hesabım uygulamasından verilen taahhüt otomatik uzatılabiliyordu diye hatırlıyorum ama onu da bulamadım, belki kalktı. bende hesabım uygulamasında gezerken 5'i bir yerde 25 gb platinum ve 24 mbits 75 gb kotalı ve evde tv+ olan paketi 200 TL olandan istedim. sizi arayacağız diye pop-up çıktı, öyle bekliyorum.

size sorum bu paketi verirler mi? böyle bir paket fiyat olarak uygun mu? daha uygun fiyat alabilir miyim? başka operatör tercihim değil açıkçası. benzer durumda olan var mı?

Not: hesabıma girdiğimde 4 4 lük paket uzatma falanda geliyor ama müşteri temsilcisi 4 4 lük ve 5'i bir yerde paketleri yeni kaldırıldı dedi.
arkadaşlar merhaba, vodafona hat aldım 4 gün önce, sonra turkcell'deki başka bir hattımı red20'den yararlanmak için (99 TL'lik fatura 77 TL olacak şekilde aile indirimi) bu yeni aldığım hattı referans göstererek taşıdım. bu sabah hat açıldı. vodafone yanımda uygulamasını yükledim. güncel fatura 71,50 TL gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradım, dedim ben aile indiriminden mi yararlanıyorum diye? dediler 3 gün içerisinde bayilerimize gidin. Bayi de bana numaramı taşırken başvururken diğer numaramı almadı ve müşteri hizmetlerini arayıp aile indiriminden yararlanabilirsiniz, bayiye gerek yok demişti. bu arada vodafone yanımda uygulamasına baktım, tarifem ve paketlerim de red20 110 TL gözüküyor. uygulama giriş sayfasında da 21 Eylül tarihine kadar geçerli kalan kullanımlarım yazıyor.

Edit: şuan güncel tutar 72,20 TL olmuş.

bu nedir? indirim olmazsa kesinlikle yararlanmam ve hem aldığım hattı kapatır hemde taşıdığım hattı başka operatöre geçiririm. bu durumda yaptırım olmaz değil mi 14 gün mü ne süre var diye biliyorum.
Turkcellde 12 aylık taahhütüm 2 gün önce bitti. SMS gelince haberim oldu. Fahiş fiyatlar sebebiyle başka operatöre geçmek istiyorum. İçime kurt düştü, Turkcell'i aradım. Eğer tarife değiştirirsem kaç gün kullandıysam o gün sayısı kadar fatura ödeyip diğer tarifeye geçeceğim. Ama operatör değiştirirsem tam 1 aylık fatura ödeyeceğim yani kalan 28 günlük faturayı. Bu doğru mudur? Bu durumda tüketici neden haksız duruma düşürülüyor? Çözüm var mıdır?
Hakkında
Forum İmzası:
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her seyi de Atatürk'e...''
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Motorola
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.711
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 162.709 (Bu ay: 609)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 168 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.