Şimdi Ara

Nissan Juke Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.6 Atmosferik 117 HP Otomatik SkyPack 65.000 TL
    1.2 Turbo 115 HP Manuel Skypack 61.925 TL
    1.5 dCi 110 HP Manuel Skypack 69.785 TL

Çağ dışı atmosferik motora bu saatten sonra para vermek saçmalık gibi geliyor. Fakat yılda 10.000 km'yi geçmediğim içinde dizele fark vermek istemiyorum. 1.2 Turbo motor tatmin eder mi acaba diye düşünüyorum Ve fiyat nasıl sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanBirKullanıcı -- 29 Kasım 2016; 23:2:10 >

Nissan Juke: Alınır Mı?

Nissan Juke, 2010 yılından bu yana üretilen bir alt kompakt crossover SUV'dur. Çevikliği, geniş iç mekanı ve benzersiz tasarımıyla bilinir. Ancak satın almayı düşünürken bazı faktörleri göz önünde bulundurmalısın.

Nissan Juke 1.2 TC Yorumları

Nissan Juke 1.2 TC, 1.2 litrelik üç silindirli turboşarjlı bir motora sahiptir. Bu motor, 115 beygir gücü ve 190 Nm tork üretir. Juke 1.2 TC'nin yakıt tüketimi oldukça ekonomiktir ve ortalama 100 kilometrede 5,6 litre civarındadır.

Genel olarak, Nissan Juke 1.2 TC'nin performansı fena değildir. Şehir içi sürüşler için yeterli güç sağlar ve otoyolda da hızlanabilir. Ancak yüksek hızlarda biraz gürültülü olabilir.

Nissan Juke Alınır Mı?

Nissan Juke'un alınması veya alınmaması, kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Eğer çevikliği yüksek, geniş iç mekanlı ve benzersiz görünümlü bir alt kompakt crossover SUV arıyorsan, Juke iyi bir seçenek olabilir.

Bununla birlikte, Juke'un bazı dezavantajları da var. Bagaj hacmi sınırlıdır ve arka koltuklar biraz dardır. Ayrıca, bazı kullanıcılar sürüşünün sert olduğunu belirtmişlerdir.

Sonuç olarak, Nissan Juke satın almayı düşünüyorsan, bu faktörleri dikkatlice değerlendirmelisin. İhtiyaçlarını ve tercihlerini karşılayıp karşılamadığına karar vermek için bir test sürüşü yapman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Avrupada olsan gayet güzel seçenekler olurdu.

https://www.autoscout24.com/results?ctf=2&pricefrom=17500&priceto=20000&fregfrom=2016&fregto=2016&kmto=2500&powertype=hp&atype=C&ustate=N%2CU

Kur farkınıda kattım. Katmasan heralde audi a8 alabilirdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence alinmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 29 Kasım 2016; 22:57:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifir mi bu arac ikinci el mi ? Sifirsa beles ikinci else bilmiyorum.

Kia sorento alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Nissan Qasqhai Alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

Araç sıfır fakat motor atmosferik(benzinli), o düşündürüyor birazda

ilk mesajda 1.6 manuel demişsin. Sonra da atmosferik benzinli demişsin. Atmosferik benzinli 1.6 otomatikte var. Manuel 1.2 turbo da var. Birde manuel 1.5 dizel var. Senin baktığın hangisi?

Çağ dışı atmosferik motora bu saatten sonra para vermek saçmalık gibi geliyor. Fakat yılda 10.000 km'yi geçmediğim içinde dizele fark vermek istemiyorum. 1.2 Turbo motor tatmin eder mi acaba diye düşünüyorum Ve fiyat nasıl sizce
  • CVT sıkıntılı, ben devir dalgalanması problemini servise kabul ettiremediğim için sattım. Süspansiyonları takoz gibi, arkada yay yerine odun kullanmışlar. Arkaya oturun, başkası kullansın ne demek istediğimi anlarsınız.
    Ama tipi o kadar güzel ki, hala her gördüğüm beyaz Juke'a bakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kullanmadigim için yorum yapamam ama size tavsiyem bu fiyat aralığında olan bütün araçları listeleyin. Fiyat/donanım olarak 1.2 skypack Juke u kiyaslayin. Listeyi Minimum 3 araca indirip son tercihi yapın.

• Seat'ı aradım bugün 1.2 tsi manuel style donanım 61.000 TL. Fakat style donanımda çok boş, led far ekle, ekran opsiyonu ekle derken oda 65'e dayanıyor. Bundan 1 ay önce 69'a FR donanım + ekran opsiyonlu vermişlerdi ve almamıştım. Deliler gibi pişmanım

Araç sıfır fakat motor atmosferik(benzinli), o düşündürüyor birazda

Fiat 500X bakin.

Seat'ı aradım bugün 1.2 tsi manuel style donanım 61.000 TL. Fakat style donanımda çok boş, led far ekle, ekran opsiyonu ekle derken oda 65'e dayanıyor. Bundan 1 ay önce 69'a FR donanım + ekran opsiyonlu vermişlerdi ve almamıştım. Deliler gibi pişmanım

donanımlı leon bir ara inmişti o fiyatlara diye biliyordum ama şu ötv mevzusu yine uçurdu demek ki, kolay gelsin kardeş zor iş doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 30 Kasım 2016; 0:27:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tok kapı sesi hangisine var bilin bakalım🤔

Nissan Juke (Sıfır)

1.5 dci ile alınır. Keyif arabası bu. Bu paralara başka araba yok maalesef. Qq ile malzeme kalite farkı yok.

Bagaj ufak, süspansiyon sert gerisi sınıfının önünde. Test et begenirsin mutlaka.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.